Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

oh oh oh hamarat hatunun halı bır baska oluyor
temızlık mısafır agırlama bıde kacamak kacamak bızlerı yoklamısssss
bende senı opuyorum canım
hadı gozun aydın yorulmussundur sımdı dınlenırsın artık
:1hug::1hug:

bende beklemeye aldım zaten mecburen:1no2:senin kızının gözünde ne var?geçmiş olsun bu arada.bende küçükken göz tembelliği nedeniyle ameliyat olmuştum çok zor çocuk için:teselli:

valla benim ev pırıl pırıl oldu minigim ...kız çırptım ben yıkamadım yazın yıkamıştım bu sogukta ne yıkaması...seneye düşünürüz artık senin halıları..........

bılıyorum kıs cırptıgını bende durumumu ızah ettım aklında bulusun yanı sımdı sılınıp cırpılacak yokda yaza yıkamak ıstersen ondan var sekerımmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ay ne yuzsuz hatunum degılmııııııııııııııı????:roflol::roflol::roflol:
ellerıne saglık canım
gule gule oturmak nasıp etsın rabbım ınsaallah

iyi akşamlar.temizliğim bitti,misafirlerimi de ağırladım.artık rahatım.
geçmişi fazla okuyamadım,ama tuvalet eğitimine başlayanlar varmış,alah kolaylık versin,hiç kolay değil.çok sabır gerektiriyo.inş meleklerim annelerini üzmeden çabucak öğrenirler.
ohh be özlemişim sizleri kaç gündür kaçamak kaçamak giriyodum siteye.
hepinizi kokulu kokulu öpüyorumkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar bizde kızımla derslerini yaptık çayımı aldım geldim buyrun kızlar çay içelim...

afıyet olsun canım benım
haketmıssın artık soylee guzel demlı bır cayı oturup pcnın basında.
afıyet bal seker olsun

afiyet olsun canım..bende kzıımı uyuttum..pc başındayım..yabitürlü iyileşemedim..şimide öksürük gitti ağır grip geri geldi.of ne zaman iyileşicem bensenağlama

canım cok cok gecmıs olsun.vucut dırencın uzun suredır hasta oldugu ıcın dustu.dırencın dusuncede sureklı hastalıklar pesınde olur.beslenmene cok dıkkat et,meyve bol yee ve ıstırahat.
esın ızınlı oldugunda evde oldugunda tum gun yat ve dınlen.ıstırahat etmeden gecmıyor hastalık canım yaa
cok gecmıs olsun
ınsaallah bıran once ıyılesırsın canıma.s.a.s.

miniğim canum benim
nerdesin yawwwwwwwww
hayırdır tatlıummmmmmm
şimdi arayacam ama ayıp olacak
umarım hepiniz iyisinizdir rr:bbo:

ay canım benım sorma
aksam kızlar yattı bende sabah 7de kalktım gun boyu kosturdumya soyle bır esım namazlarını kılana kadar dedım uzanıvereyım :1shok::1shok:
cay demleyıp dvd ızleyelım demıstık.:jeyyar::jeyyar:
bır gozumu actım saat 7:roflol::roflol::roflol:
az once uyandım yattıgımda saat 8.20 falandı sanırım
yuhhhhhhh dedım kendımeeeeeeeeee
ay bırdaha uyku saatım gelmeden yatak odasına uzanayım dersem ne olsun
esıme dedım neden uyandırmadın dıye?kalkacakmısın demıs fılm ızlıyecekmıyız demıs adamcagız,
ne fılmı ay uyuyom gormuyomusun demısım:roflol::roflol:

Bencede zorlamayın
kendi isteyince başarıyor
zaten belli bir süresi var yan,i 5 yaşına yaşına kadar
ne kendinizi ne de kuzunuzu üzün
ben oğluma öyle yaptım 3 yaşında
her şey bitmişti

gunaydınlar canlarım benım
nasılsınız sekerler
hepınıze guzel bır gun gecırmenız dılegıyle kocaman kocaman opuyorum sekerlerrrr
prenseslerım nasıllar
ya kızlar nolmus yıne yaaaaaaaaaa
yazıdıklarım aralara karısıyor.ben anlamadım hıcbısey.saat ayarlarıda sacmalamıs.haberı olan varmı sekerler?
gorusmek uzere opuyorum hepınızı

valla benim ev pırıl pırıl oldu minigim ...kız çırptım ben yıkamadım yazın yıkamıştım bu sogukta ne yıkaması...seneye düşünürüz artık senin halıları..........

iyi akşamlar kızlar bizde kızımla derslerini yaptık çayımı aldım geldim buyrun kızlar çay içelim...

afiyet olsun canım..bende kzıımı uyuttum..pc başındayım..yabitürlü iyileşemedim..şimide öksürük gitti ağır grip geri geldi.of ne zaman iyileşicem bensenağlama

miniğim canum benim
nerdesin yawwwwwwwww
hayırdır tatlıummmmmmm
şimdi arayacam ama ayıp olacak
umarım hepiniz iyisinizdir rr:bbo:

afiyet olsun canım.sağol bizim yerimize bir bardak fazla iç olurmu?
derslerde bitmiş maşallah.benim kızın yarın hayat bilgisi sınavı varmış,sınava çalışıyo.

günaydın hanımlar bugün erkenciyim benim küçük cadı erken uyandı inat etti benide yatırmadı şu cadıda bir büyüseydibenneyaptımki
bu arada hanımlar mesajlara ne oluyo dün gece yazdığım mesaj öğlen yazılmış gösterilmiş kaç sayfa geride.ben dün gece yazmıştım.ne oluyo hanımlar sitede sorunmu var kafam karıştı vallakafamçokkarıştı
neyse öpüldünüzzzzzz

egem efsunefe size de günaydın sizede güzel bir gün diliyorum melekleriniz nasıl
onlarda benimki gibi erken kalkıyolarmı benim kız şimdi kucağımda pc düşmanı .pc başına oturmamı hiç istemiyo hanım sürekli benim pışpışlamamı istiyo
allahım bu kız beni yaşlandıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…