Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hepinizin yerine içtim canım, allah zihin açıklığı versin kızına.benim kızımda bugün ilk defa sınav oldu öğrendikleri kelimeleri gazeteden kesip yapıştırmışlar kızım 95 almış çok sevindim inan ben ondan daha çok heyecanlıydım bugün nasıl geçicek diye allahtan güzel geçti.

maşallah kuzuma,allah başarılarını daim etsin.
inş yarın ki sınav iyi geçer çünkü hep tarihler var,tarihleri unutuyo.

evet canım ya şimdi yazdığımız mesajlar sabah 11 de yazmışız gibi görünüyor.

evet karıştı iyice.......

selam kızlar nasılsınız ceren geçmiş olsun belinay sanada afiyet olsun
kızlar ben bugün doktara gittim ayağım için cumaya kadar alçı kalıcakmış
cuma günü alçıyı çıkarıp sadece ayak parmağımı alçıya alıcaklarmış
ohhhh valla çok sevindim bir parmak için nerdeyse dizime kadar alçıda
ayağım rahatlıycam şükür öptüm sizleri a.s.a.s.:1hug:

canım geçmiş olsun.kısmen de olsa rahatlıcaksın.allah bi daha yaşatmasın inş.
bende seni öpüyorum canım

****Her 15 Saniye sonra yeniden Arama yapabilirsiniz. Yeni arama yapabilmeniz için daha 35251 Saniye beklemelisiniz.*****

kızlar arada bu mesaj da çıkıyo.sizde de oluyomu?

iyiyiz canım.neyse canım biraz daha sabret inşallah biran önce iyileşirsin tekrar geçmiş olsun.

herkese günaydınlar nasılsınız hanımlar umarım iyisinizdir..
minik kuşlarım sana çooook teessüf ederim herkesi saymışsın beni unutmuşsun.. aşk olsun...
efsunuefe baban nasıl oldu canım hayırlı haberlerini bekliyorum..
kübra ,rüya,ader,lahana bebek, belinay, marveyn,ceren2006, kahve delisi ,mihriban hepiniz kocamannnnnnnn öpüyorum. muckkkkkkkkkkkkkkkkk

küstüm sana beni unutmuşsun hani bana selam muckkkkk :1no2::dilcikar:
şaka şaka a.s.a.s.a.s.

ceren geçmiş olsun canım
rüyanaz temizlik yapmışsın evini güle güle kirlet canım
tinkimi alçıdan kurtulucam demişsin gözünaydın canım inşallah bir an önce ayağa kalkarsın
belinay afiyet olsun güzelim benim yerime iç diyemicem çünkü çayla aram yok ama sevenlerin yerine iç
derin ilgilendiğin için teşekkür ederim kızımı sormuşun.kızımda göz kayması var canım dr kapatma tedavisi verdi iki gözü aynı seviyede kaydırmaya çalışıyoruz dr uygun gördüğündede kızım ameliyat olacak zamanı belli değil 3 ay sonra kontrole gidicez bakalım ne diyecek.diğer drlar gözlük vermişti bu dr kayması gözlükle düzelmez takmasına gerek yok dedi bende şaşırdım.şimdi günde 2 saat kızımın sağlam gözünü kapatıyoruz.inşallah bir an önce gözleri eski sağlığına kavuşur kızımın.allah herkese şifa versin içinde benim meleğimede:Saruboceq:
iyi gecelerrrrrrmirmirmirmir

merhaba hanımlar
nasılsınız melekleriniz nasıl umarım hepiniz iyisinizdir
ikizler canım bizim burdada derler 3 kızı olan cennetlik diye sanırım allah beni seviyo cennete alacak beni çok şanslıyım anlaşılanyerimseniben
bu arada kızının gözü nasıl oldu canım benimkininde aynı problemi var 3 ay sonra tekrar dr gidecez dr uygun görürse ameliyat olacak.ameliyat nasıl zormu korkuyorum biraz açıkcası dr kendine çok güveniyo ama anne yüreği işte
ader kızını uyutmayı başarmışın dün gece senin adına sevindim nane kekiğin faydası oldumu canım merak ettimCADIARZU
derin kızın wc öğrenmiyosa çok baskı yapma daha küçükmüş yaza bırak bence.bende yazın öğreticem benim kızda herşeyi biliyo ama wc gitmeyi istemiyo şimdilik rahat bıraktım kış çıksın bende alıştıracam o zamana kadar kendiside biraz daha bilinçlenir.sende biraz bekle bence
herkese güzel bir hafta diliyorum
meleklerinizi kocaman öpüyoruma.s.

kızımı okula gönderdim iş zamanı bugun bizim apartmanın temizlik günü silkelencek halısı olan göndersin.........

herkese iyi geceler inş. melekler ve siz iyisinizdirrr
ben bugün fazla giremedim cimcimem hiç durmadı nihayet şimdi uyudu ama ben okadar uykusuz olmama rağmen size bakmadan geçemedim sizsiz olmmiiii bacularrrr
efsunefe canım baban nasıl oldu bandaşları açıldımı
ceren canım geçmiş olsun sakın ilaç içme kısss ne olur olmaz şüphen vardı yaa hatırlatiiim dedim
hepinizi öpüyorum meleklerin güzel yanaklarına benden kocaman mucxxxxx

bendende sevgiler arkadaşım nasılsın
şekerim minik çok dalgın heralde merak etme benide unutmş yalnız değilsin
miniğe ceza verelim:roflol::roflol:

hamdolsun canım iki cadı kızla yuvarlanıp gidiyorum.. öğleye kadar büyük kızım okulda evde çıt çıkmıyo ama o okuldan gelince iki cadı evde terör estiriyorlar...
bencede şekerim bir cezayı haketti minik.münasip bir ceza bulup uygulayalım

küstüm sana beni unutmuşsun hani bana selam muckkkkk :1no2::dilcikar:
şaka şaka a.s.a.s.a.s.

temızlık yapıyordum kulaklarım cın cın cınladı dedım bır bakayım benı kım anıyormus dıye
masaallah anan ananaymıssssssss
kıs askolsun vallahı yaaaaaaaaaa sabah sabah ıkı uykusuzluk bıyerden vallahı bır hata etmısım affedın :Saruboceq:
herkes oklavalanmıs gelıyor ustumeeeesenağlama
verın sekerım sızden gelecek her sey bana mubahtır.:roflol:
oklavalarıda kaldırdım anam ellerınıze hıc yakısmıyorrrrrrrrrrr

kızımı okula gönderdim iş zamanı bugun bizim apartmanın temizlik günü silkelencek halısı olan göndersin.........

canım benım kolay gelsın sekerım
allah razı olsun canım sagolasın
ben seneye yıkayacagım ınsaallah
naz hanım tuvaletınıde ogrensınde bu kıs ıdare edecegım
seneye teklıfın gecerlıyse hakkımı ozamana kullanmak ıstıyorummm:roflol::roflol::roflol:

gunaydinop0sh5jz3.jpg

X