Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

arkadaşlar benim kızımda 26 aylık bende tuvalet eğitimine başlamak istiyorum.
lazımlık aldım ama korkuyor nasıl alıştırıcam?

masaallah canım allah saglık sıhhat uzun omurler nasıp etsın ınsaallah
canım ben buyuk kızıma 23 aylıkken ogrettım tam olarak ve asla lazımlık kullanmadım
tavsıye etmem dırek wc ye alıstır
cunku lazımlık sonrası bırde wcye alısma surecıyle ugrasıyorsun ve bazı cocuklarda lazımlıga yaparken buyuk tuvaletınden korkuyor ve cok sorun yasıyorlar
bırde bezı dırek bırak gecede baglama,yatagına koruyucu carsaflar var ondan alıp gece 2 kere wcye gotur hemen ogrenır
tam zamanı
bu kısı atlatayım kucuk kızımada baslayacagım bahara ınsaallah
daha erkende ogrenebılır.cunku bezını kırlettıgınde anne kak dıyorrrr altını ısaret ederek
kırlendıgını soyluyor.sanırım cok rahatsız oluyor ve erken ogrenecek
ınsaallah bez derdımızde bıtecek

efsunefe canım nasılsın görüşemiyoruzz
babacıın nasıl oldu
mini kuşum inş. sende daha iyisindir
öpüyorum kızlar görüşmek üzere

iyi geceler kızlarrr nasılsınız
miniğim iyii yapmışsınız canım biraz açılmışsındır
hepinizi öpüyorum şekerler

tinkimi kızzz nerelerdesin

sagolasın canım benım
ıyıyım cok sukur
ay benım derdım gezmekmıs sanırım sekerımmmmmmmmmmmmmmm
esım dun ıslerını bıtırdı geldı hadı sızı yemege gotureyım dedı
gıttık gezdık dolastık optıumumda ordan yemegımızı yedık annemlere cankayaya gıttık cayımızı ıctık torunlarla oynadılar oturduk
sabah kalktık kahvaltımızı yapıp cıktık.etlıktekı realı gezdık bır ıkı alacagımız seyler vardı onları hallettım evımıze geldık
bır baktım bende ne bas agrısı ne sınuzıt kalmıss:roflol::roflol::roflol::roflol:
evıme geldım hemen sızlere bakıyım neler yapıyorsunuz dedım.
ıyısınız ınsaallah canım cok cok opuyorum gorusmek uzere
ıyı pazarlar dılıyorum canım :1hug::1hug:

ceren canım hakkınızda herseyın hayırlısı olsun ınsaallah canım
ama sunu bılkı cocukların yas farkı ne kadar kucuk olursa o kadar ıyı oluyor.kızlarımın arası 3.5 yas ve ben keske daha erken olsaydı dıyorum sımdı
ılk cocugun zorlugu acemılık yasadıklarımız ınsanı korkutuyor ama ınan en ıyısı bence kucuk yasta ıkısı bırde buyusun
kızım sımdı oyun oynamak ıstıyor kardesı anlamıyor cok.kardesı buyuyup oyun cagına geldıgınde ablamız okullu olacak arkadas cevresı olacak derken senkronu tutturamayacaklar takı ortaokul lıse cagına kadar.
herseyın hayırlısı olsun ınsaallah canım
bırde ben ılk cocuk neyse ıkıncısıde o olsun dusuncesındeyım.arkadas olmaları acısından.kıza kız erkege erkek kardes gerek dıye dusunuyorum bır omur boyu.
hakkında herseyın hayırlısı olsun ınsaallah canım

ceren canım hakkınızda herseyın hayırlısı olsun ınsaallah canım
ama sunu bılkı cocukların yas farkı ne kadar kucuk olursa o kadar ıyı oluyor.kızlarımın arası 3.5 yas ve ben keske daha erken olsaydı dıyorum sımdı
ılk cocugun zorlugu acemılık yasadıklarımız ınsanı korkutuyor ama ınan en ıyısı bence kucuk yasta ıkısı bırde buyusun
kızım sımdı oyun oynamak ıstıyor kardesı anlamıyor cok.kardesı buyuyup oyun cagına geldıgınde ablamız okullu olacak arkadas cevresı olacak derken senkronu tutturamayacaklar takı ortaokul lıse cagına kadar.
herseyın hayırlısı olsun ınsaallah canım
bırde ben ılk cocuk neyse ıkıncısıde o olsun dusuncesındeyım.arkadas olmaları acısından.kıza kız erkege erkek kardes gerek dıye dusunuyorum bır omur boyu.
hakkında herseyın hayırlısı olsun ınsaallah canım

benimde kızımdan çok gözüm korktu canım.kızım 5 yaşına gelmeden
ikiciyi düşümüyorum.ama yazdıklarında çol doğru.benim erkek kardeşimle aram
22 ay annem ikiniz beraber büyüdünüz der hep.
cesaret meselesi birazda demi?

benimde kızımdan çok gözüm korktu canım.kızım 5 yaşına gelmeden
ikiciyi düşümüyorum.ama yazdıklarında çol doğru.benim erkek kardeşimle aram
22 ay annem ikiniz beraber büyüdünüz der hep.
cesaret meselesi birazda demi?

belkı cesaret belkıde bızım rahatımıza duskunlugumuz canım ya
eskısı gıbı degıl cocuklar ılgı sevgı alaka cok ıstıyorlar
hastane kontroller dogum bebek ınsanın gozunu korkutuyor
ılk cocukta yasanan acemılıklerde cabası
ınsan aynı seylerı yasamaya kendını hazır hıssetmıyor
ama ıkıncıyı dogurduktan sonra emın ol keske daha once olsaydı dıyorsun
canım 5yas ınan cok zor.o 5 yasındayken sen hamıle kızın okulu dogum derslere yardım onunla ılgılenme yenı bebekten fırsat bulup yapamazsın
bende oyle dusunuyordum ama olmuyor.
okula basladıkdan sonra cok daha zor olacagını dusundum.
seneye kızım anaokuluna baslayacak ve kucuk kızım 2.5 olacak ablası ılkokula basladıgında 3.5 4 olacak kendı basına oyun oynayabılıp tv ızleyebılecek ablasını okula getırıp gotururken yanımda en azından bebek degıl 4 yasına bır kız olacak dıye dusunuyorum
sen bılırsın tabıkı ama ıkıncıyı dusunuyorsan asla okadar bekleme derım,
hayırlısı olsun ınsaallah hakkınızda canım
ıyı aksamlar ıyı pazarlar dılıyorum canım

iyi akşamlar kızlar ben ancak gelebildim malum pazar günü eşim evdeydi öğlen kızımı baleye götürdük ordanda biraz dolaştık geldik akşam oldu,şimdi de babası parka bisiklet sürmeye götürdü.benden bu kadar sizler nasılsınız.

ONU ÇOK ZOR BÜYÜTTÜM BELİNAYCIM..İLK GÖZ AĞRIM KIYAMAM...:1no2::CüvCüv::emir_bebek::asigim:

kız sen ne biçim annesin karnındakine kıyıyor cerenine kıyamıyor bak sen ikiside aynı değil mi kız?şaka canım şaka allah evlatlarını sana bağışlasın canım allah hep beraber uzun ömürler versin.:1hug:

selam kızlar bugün topiğimizde kimse yok pazarınız umarım iyi
geçmiştir rüyanaz afiyet olsun canım
benim yerimede gezin kızlar ben hep evdeyim malum ayağım
öptüm sizleria.s.a.s.

herkese iyi akşamlarhihoyyyt
bu topik harika ya keşke daha önce farketseydim.
minik kuşlarım
paylaşımların için çok teşekkürler arkadaşıma.s.
yazdıklarını okuyunca cesaretlendim biraz.
herkes çok samimi ve içten burada.
hepinize sevgiler.:1hug:

a.s.sağol canım........
ara,ara girebiliyorum topiğe
herkes arkadaş olmuş birbirleriyle
ben daha kimseyi tanımıyorum ama zamanla
tanışacağız:1hug:

a.s.sağol canım........
ara,ara girebiliyorum topiğe
herkes arkadaş olmuş birbirleriyle
ben daha kimseyi tanımıyorum ama zamanla
tanışacağız:1hug:

canım benim nasılsın?
ben bi kaç gündür giremiyorum ama aklım hep burda.yarın misafirlerim geliyo temizliğimi ancak bitirdim.şimdi de pasta,börek faslına sıra geldi.
canım seninle de fazla ilgilenemedim.meleğini ve seni öpüyorumkaydirigubbakcemile3
allaha emanet olun.:1hug:

sağol canım arkadaşım:1hug:
senin sayende tanıdım bu güzel topiği
bende annemdeyi bir kaç gündür
çarşamba dönecem allah c.c kısmet ederse.
sanada kolay gelsin.her işe yetişiyorsun maşaallah:nazar::nazar::nazar:
iyi geceler herkese.:1hug:

kız sen ne biçim annesin karnındakine kıyıyor cerenine kıyamıyor bak sen ikiside aynı değil mi kız?şaka canım şaka allah evlatlarını sana bağışlasın canım allah hep beraber uzun ömürler versin.:1hug:[/QUOTE]

:roflol: ilki planlıydı cadı:roflol:
ikinci planda olmayan bi bebk olucak,tabi varsa..allahım sana versin inş..bende olmasın şimdilik
:Saruboceq:

Son düzenleme:
kız sen ne biçim annesin karnındakine kıyıyor cerenine kıyamıyor bak sen ikiside aynı değil mi kız?şaka canım şaka allah evlatlarını sana bağışlasın canım allah hep beraber uzun ömürler versin.:1hug:[/QUOTE]

:roflol: ilki planlıydı cadı:roflol:
ikinci planda olmayan bi bebk olucak,tabi varsa..allahım sana versin inş..bende olmasın şimdilik
:Saruboceq:

bende cesaret olsa olucak da bende cesaret yok ikinciye miniğin dediği gibi ikincinin arasını uzatma canım eğer hamileysen olsun canım.bak benim kızım 7 yaşında rahata alıştım yok dersleri var diyorum yok okul var diyorum cesaret edemiyorum küçükkende çok cadıydı kızım o yüzden yapamadım şimdide zor geliyor açıkçası ne diyelim allah hepimize hayırlısını versin.

X