Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ader senle tanışmadık canım..benim ismim özlem..23 yaşındayım..2 yaşında bi kızım var...
senin meleğin kaç yaşında

ader senle tanışmadık canım..benim ismim özlem..23 yaşındayım..2 yaşında bi kızım var...
senin meleğin kaç yaşında

şimdi tanışırız canım bende derya biri 9 yaşında diğeri 2 gün sonra 5. ayını dolduracak 5 aylık olacak iki meleğim var allah yavrularımızı bağışlasın canım
memnun oldum tanıştığımıza

hayır aksine çokk seviyooo onun için yaptık şekerim düşünseydim zaten bu kadar ara vermezdim

kızlar bu arada size bi itirafta bulunayım..hamile olma ihtimalim var..
inş.değilimdir,,hazır değilim daha ikinciye..
allahım isteyenlerin kucağını doldursun inş..

evet zor büyüyolar ama düşünmelisin bende senin gibi düşünmüyordum ama kızım artık bizimle küsüyodu ağlıyodu kardeş istiyorum falan diye dayanamadık onun için yaptık iyikide olmuş keşke daha önceden yapsaymışım diye düşünüyorum anneliğimi bu bebişimde daha güzel yaşıyorum tadını alıyorum anne olmanın canım tavsiye ederim

bu ara maddi durumumuzda sıkıntılı canım..
olucak gibi değil..
ama eğer hamileysemde kesinlikle aldıramam..inş.değilimdir..

aaa sevinimmi üzülimmi karar veremedim canım hayırlısı olsun
amaa inş. değilimdir deme yaa yinede ne biliim olsa iyi olur hayırlıı hadi bakalım meraklandım kısss acaba???

canım olsun yaa şu ara malum herkes sıkıntı içinde canım benim rabbimden hayırlısını iste aaa tabi kısss ne aldırması sakın hııı

canım ben çıkıyorum bebişim uyandı emziriim belki sonra gelirim canım cereni ve seni öpüyorum

tamam canım..çok sağol iyi dileklerin için..olursa hiç aldırırmıyım kız..
ha adam öldürmüşsün ha bebek aldırmışsın..aynı şey..
allahı verdiği cana kıyılırmı..
ama yine de yoktur inş.diyorum..ayın 20 sine kadar çatlicam ya..ancak ozaman belli olur..anlarsın ya..

merhabalar
cerencim 2. bebek olabilir demişin biraz korkuların var ama canını boşuna sıkma her çocuk rızkıyla gelir buna inan belki biraz klasik bir laf ama doğru canım.büyütmesi zor gözüm almıyo demişin doğru ama allah yardım ediyo güzelim ya.benim kızlarımda çok sık oldular 2 4 ve 5,5 yaşındalar.çok özenemiyorum belki ama çok şükür büyüyolar.eğer hamileysen gözünde büyütme allah sabrını ve gücünü veriyo.en güzelini herşeyin hayırlısını istemek:Saruboceq:
herkesi öpüyorum iyi geceler hanımlarŞeniz

cerencim allahım gönlüne göre versin ama varsada sakın aldırma
ben ilk kızımdan sonra yaptım o hatayı ama mecburdum kızım daha çok küçüktü
sezaryanla doğum yapmıştım tabiki şimdiki imkanlar yok o zaman doktor alınması
lazım dediğinde ağlaya ağlaya yattım masaya hala içim acıyo öffffffffff senağlama
ve bazen diyorumki 2. bebek için çok uğraştım 9 ay yattım yüce allahım
bana ceza verdi diye düşündüm ne bileyim işte arkadaşım sakın aldırma :1no2::1no2:

iyiakşamlar kızlar cerencim hayır olsun inş. sadece hayır dile allahtan inana ki ikizlere hamile kaldığımda hiçmi hiç hazır değildik hem maddi hem de manevi çok takıyordum kafama ama yüce rabbim öyle büyük inan ki onlar daha dünyaya gelmeden giyecek ,bez.beşik daha sayamadığım o kadar çok şey hediye geldi ki dolaplar almadı şaşa kalmıştım.şimdi de öyle ama birşeye özeniyim o ara maddi durumumuz sıkışıksa alamamışsak biryerden hediye çıka geliyor.allah hayırlısını versin.
benden başkada kimse kalmamış herhalde topikte napıyım ikizleri banyo ettirdim.giydir yatır.bu aralar birde çiş denemelerine girdik yandım ki ne yandım.deliricem kızım bayağı yola girdide oğlum çok tembel çıktı ya ben oturtmasanm aklına bile gelmiyor.ne yapmalıyım galiba o hazır değil daha.onu daha sonra tekrar deniyim diyorum hem nisadan göre göre o da yapar belki.
sayfaları tek tek okuyamadım kusuruma bakmayın maşallah çok çabuk ilerliyor e benim gibi her zaman başına oturamayınca da alıp başını gidiyor umarım herkezin melekleri iyidir sağlıklıdır.güzel melek annelerimizde iyidir inş.

ben burdayım canım bizde kızımla ödevlerini yaptık sonrada banyo yaptırdım.sanada allah kolaylık versin vallahi iki çocuğa birden nasıl alıştıracaksın işin zor canım...

teşekkür ederim kızlar iyi dileklriniz için..
dediğm gibi eşimde bende eğer varsa kesinlikle aldırmayı düşünmeyiz..
ayın 20 sine kadar sabredin kızlar..ilk size söylicem söz..:)
ikizlerim benim cimcimede senin yaramazlardan 2 ay büyük canım..tuvalet eğitimi gerçekten ço kzor ve sabır isteyen biiş..allah yardımcın olsun..tam alıştı derken bizim cadı şimdi ara ara yine altına yapmaya başladı..zor alışıyolar..sana yardımcı olucağını düşündüğüm bikaç şey eklicem canım..belki işine yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…