- 6 Nisan 2008
- 975
- 3
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.481
günaydın hepinizee
FREZYA geçmiş olsun canım neyse ucuz kurtulmuş
FREZYA geçmiş olsun canım neyse ucuz kurtulmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SLM arkadaşlar bende kız çocuk annesiyimm henüz 45 günlükkızım ve eminim sizden baya bişey öğreneceğimmmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrr
anca girebildimmmmmmmmmmm
gül geçmiş olsun canımmmmmmmmmmm
rüyacım babanız geldimi canımmmmmmmm
tinkimi canım çok geçmiş olsun canımmmmm
ceren canım bebiş nasıl olduuuuuuuuuuuuu
umarım iyidirr
miniğimmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmm
geçmiş olsun kendine dikkat etttttttttttt canımmmmmmmmm
belinay nightrose ikizler marveyn aktinya sevaaaaacik
ader ay unuttuğum varmı bilmiyorum aaaaaaa betüllllllll
kahve delisi egem hepinizi kocaman öpüyorum
hayırlı cumalar lahana bebek seni unutmadımŞeniz
slm kızlar doktordan geldikherkese tşk ederim... çok şükür kızımızın hiç bişeyi çıkmadı size anlatayım...
rüya için lösemiden şüphelendiler çok korktuk kaç gündür uykusuz mutsuz dolaşıyordum..bugun de lef bezlerinde tümör var dediler onu da yaptırdık oda temiz çıktı çok korktuk ama herşey yolunda çok şükür allahıma...lef bezleri enfeksiyon kapmış antibiyotik kullanıyoruz şimdi..zaten babada geldi ya rüya biranda düzeldi sanki çok sevindi kucagından inmiyo...
slm kızlar doktordan geldikherkese tşk ederim... çok şükür kızımızın hiç bişeyi çıkmadı size anlatayım...
rüya için lösemiden şüphelendiler çok korktuk kaç gündür uykusuz mutsuz dolaşıyordum..bugun de lef bezlerinde tümör var dediler onu da yaptırdık oda temiz çıktı çok korktuk ama herşey yolunda çok şükür allahıma...lef bezleri enfeksiyon kapmış antibiyotik kullanıyoruz şimdi..zaten babada geldi ya rüya biranda düzeldi sanki çok sevindi kucagından inmiyo...