I
iremsema
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
slm kızlar moralim çok bozuk 5 yaşında kızım var 3 kutu antibiyotik bitirdim hala iyleşmedi ne yapcam bilmiyorum çok derin öksürüyo içim parçalanıyo o öksürdükçe du edin ne olurkötü bişi çıkmasın yine götürücem dk
slm kızlar moralim çok bozuk 5 yaşında kızım var 3 kutu antibiyotik bitirdim hala iyleşmedi ne yapcam bilmiyorum çok derin öksürüyo içim parçalanıyo o öksürdükçe du edin ne olurkötü bişi çıkmasın yine götürücem dk
cnm çok geçmiş olsun ya 3 kutu çok değilmi cnm
başka dr gitseniz
ahsenim nasılsın canım iyimisin
ufaklık nasıl bakıyom sizide uyku tutmamış
bende birazdan duş alıcam belki boynuma iyi gelir
İyiyim canım aynen öyle akşam yatmak istemiyorum sabahta kalkmak allahtan kızımda uyuyor saat 10 a kadar falan bende zaten kalksada beni uyandırmaya kıyamıyor ya pc açıyor yada tv açıp izliyor.senin boynun nasıl oldu bugün daha iyisindir inşallah?
canım benim boynum iyi değil yatamıyorum
baksana bu saatte hala buralardayım
sen niye uyumak istemiyorsun tatliş
valla benimkiler kalktımı hemen beni uyandırır
ne gecem var nede gündüzüm canım şanslısınŞeniz
Kızım dan yana çok şanslıyım bana hiçbir konuda kıyamaz çok merhametli inşallah hep böyle gider.burda kimsem olmadığı için kızıma çok düşkünüm belkide ondandır bana böyle davranması.bir mahsuru yoksa birşey soracaktım istanbulda nerdesin canım?
kimse hg yazmamış kimse slm vermemiş nasılsın dememiş bana ya noluyo.......
naber canım benim sen iyimisin
kuzu nasıl oldu
onu kocaman öpüyorumŞeniz
cnm günaydın sağol kızım daha iyi cnm idrar tahlılı temız çikti
ama antibiyotik kullanmaya başladik cnm
sen nasıl oldun boynun nasıl cnm
bence ihmal etme fizik tedevisi filan görsen nsıl olur
cnm allah şifa versin tatlım çok öpyorum ii hafta sonu diliyorumŞeniz:teytey:
♥ Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın