Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benim nasıl biliyosun k k dan ayrılamayacağımı dönüp dolaşıp buraya geldim.inanırmısın daha eşyaları bile çantalardan çıkarmadım özlemşim sizleri..
sen nasılsın kızçelerin nasıl öpüyorum kokulu kokulukaydirigubbakcemile3

ya kimseler yokmu ben gelyom sizler yoksunuz
bu betül nerelerde
gelsin onu yolacam niye haber vermeden kaçiyo
ben sorarım ona
nerdesin nerdesin bacum ya

benim saçımı biri yolcakmış kimmiş o bakayım ayağa kalksın.geldim işte karşındayım gelsene gelsene....
canım benim anlattım nerde olduğumu buraya yenden yazmıyayım.
acele gittim yazamadım.sen nasılsın yakışıklın meleğin iyidirler inş.sizleride öpüyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar bugün çok güzel bir haber aldım en sevdiğim arkadaşım hemde aile dostumuzun sabah oğlu dünya ya gelmiş çok sevindim.daha 10 günü vardı bebiş bekleyememiş bugün dünyaya gözlerini açmış.
sizlerle paylaşmak istedim.akşama görmeye gitcez ayyy ne güzel,miss gibi kokar yavrum benim.

hoş geldin şekerim tatilide bitirdin
umarım dolu dolu geçirmişindir tatili
arkadaşının ve senin adına sevindim
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı bebek isteyenlerin başına inş.:Saruboceq:

Selam herkesin geçmiş bayrami kutlu olsun umarim herkesin güzel geçmiştir kizimda bende hastayiz

hoşbuldum canım tatil güzel geçti,şükür.ama eşim şehir dışında onun özlemi var sadece:çok üzgünüm:yarın gelcek kısmetse.
canım sağolasın rabbim bütün bebek isteyenlere hayırlı,sağlıklı bebekler versin.:ecrin_bebek::Saruboceq:
sen nasılsın sizin tatiliniz nasıl geçti?

Selam herkesin geçmiş bayrami kutlu olsun umarim herkesin güzel geçmiştir kizimda bende hastayiz

selam canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun.a.s.
sanada kızınada çok geçmiş olsun canım,acil şifalar.inş çabucak sağlığınıza kavuşursunuz.:1hug:

meleklerin güzel anneleri nasılsınız.umarım herkezin bayramı iyi geçmiştir.bizim bayramımız güzel geçti geçmesine de.bayram sonu hiç iyi olmadı bizim için. kuzuların ikisi de hasta cayır cayır yanıyor iki gündür. :1no2: pazartesiden öncede doktorlar gelmezmiş.dün acile götürdüm inanamadım ya kuyruk vardı resmen bütün çocuklar hasta olmuş.benimkiler çok huysuzlandı sıra bize gelene kadar çook bekliycektik bende sinirlendim.aldım eve geldim çocukları.evde daha iyiler orada çok huzursuzluk yaptılar bana.ateşleri bir çıkıyor bir iniyor ama şimdi biraz daha iyiler.sadece aşırı mız mızlığımız var.pazartesiyi iple çekiyorum.illa çocuğumuz komalık olucak ondan sonra bakacaklar.nasıl iş bu.çok sinirliyim dünden beri.

niye yanlış anladınız beni bende bunu anlamadım....
içimden böyle yazmak geldi ince düşündügümü kimse söyledi...
hiçte ince düşünmüyorum....:1closedeyes:

kaçak hoşgeldin gelyonda mj atmyon pek öyle olsun
ne haber nasılsın kız kocişle nerelere kaçtin anlat bakalım
cnm gözün aydın arkadaşin anal babal büyütsün bebişini benim yerimede kokla
kızlar nasıl sen nasılsın
benim cadı biraz rahatsiz cnm
oğlum şükür iyi şu anda dersahanede cnm
öpyorumŞeniz

Hoşgeldin canım habersiz uçtun gittin bizde merak ettik neredesin diye iyi olmuş çocuklarada değişiklik olmuştur allahtan havalarda güzel gitti de gezmişsinizdir.

cnm çok geçmiş olsun evet inanilmaz hasta cocuk var sanırım salgın
cnm benim kızımda dün deği öncek günde biz acile gittik
fakat ertesi gün gittgimde dr gelmiş nasıl sen ssk yamı gidyosuncnm
yanı yok dedinde ondan
:teselli:

hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar.meleklerimiz hasta olunca gerçektende akanular duruyo..allah yardımcınız olsun,çok zor gerçekytende ..bizde iki kez havale geçirmiştik..sizi öyle iyi anlıyorumki..inş..kolay ve sıkıntısız atlatır meleklerimiz hastalıklarını..

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dilyorum
ütü yapmam lazım kızım uyumuşken
o kadar çok kı herhalde saatlerce yaparım hiç sevmiyorum şu ütüyü
hepiniz mucukssssss

evet ssk ya gittim bize çok yakın olduğu için ama bayram tatilindeymişler.acilde de pratisyenler vardı.e bizim özele git
memiz bir hayli masraflı oluyor malum iki tane.her zaman gitmiyorum özele.ama tabii durum kötüleşirse mecburum çünkü ssk nın hali içler acısı.kendimiz olsak neysede evlatlarımız olunca iş değişiyor.annelik işte.

Selam kızlar.benim kızımıda acile götürdük bugün.Gerçekten salgın var sanırım.Üstelik bugün doğumgünüydü kuzumun.

niye yanlış anladınız beni bende bunu anlamadım....
Içimden böyle yazmak geldi ince düşündügümü kimse söyledi...
Hiçte ince düşünmüyorum....:1closedeyes:

yanlis anlamadim canim
seni hatirlamadigimizi soyledin evet dedim
adimi degistirdim ondandir dedin adini yazmadin
nasil hatirlayabiliriz o zaman eski adinla taniyorsak seni ve yeni adini hic bilmiyorsak
sadece onu soyledim
ince dusunme konusuna gelincede;konusuyordunuz araya girmek istemedim dedigin icin dedim
burasi canli sohbet sayfasi degil ki araya girmek gibi bir durum soz konusu degil yani
ona istinaden soyledim

Hasta olan prenseslerimi cok cok opuyorum gecmis olsun diliyorum
allah acil sifalar versin canlarim
annecikleri sizlerede allah yardimci olsun
hasta olduklarinda cok uzuluyoruz zor oluyor
en kisa surede iyilesmeleri dilegiyle
opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…