- 23 Aralık 2007
- 3.971
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınızzza.s.
ruyacıgım canım benım hg dedımya kız dememısmıyım.anacıgım senı unutulurmusun sekerım askolsun.ben sana kustum kıs oglan dogurmussun ne ara oldu.dedım noluyor ceren yazmısya bıseyler anlamadımCADIARZU
nadıyecıgım canım arkadasım selam sanada nasılsın??kuzucuklar nasıllar?
herkese gunaydınlar ıyı hafta sonları dılıyorum canlarım benım
efsuncanım sen nasıl oldun bugun daha ıyısındır ınsaallah.
ahsen sekerım sanada selamlar nasılsın??
betul nerelerde hakkaten tatılı bıtıremedı sanırım hanım.yarına gelır nasılsa??gıdecek yerımı var:roflol::roflol::roflol:
kardesım hala bende onunla takılıyoruz.esımınde ıznı bıtmed,orucuz bır taraftan o yuzden takılamadım dun.
gorusmek uzere herkese ıyı hafta sonları dılıyorum kızlar.prenseslerımıde cok cok opuyorummmmmma.s.a.s.a.s.
ya kimseler yokmu ben gelyom sizler yoksunuz
bu betül nerelerde
gelsin onu yolacam niye haber vermeden kaçiyo
ben sorarım ona
nerdesin nerdesin bacum ya
hoşbulduk sanırım sizde bursalısınız benim gibi umarım tanışırız.
kızlar bugün çok güzel bir haber aldım en sevdiğim arkadaşım hemde aile dostumuzun sabah oğlu dünya ya gelmiş çok sevindim.daha 10 günü vardı bebiş bekleyememiş bugün dünyaya gözlerini açmış.
sizlerle paylaşmak istedim.akşama görmeye gitcez ayyy ne güzel,miss gibi kokar yavrum benim.
hoş geldin şekerim tatilide bitirdin
umarım dolu dolu geçirmişindir tatili
arkadaşının ve senin adına sevindim
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı bebek isteyenlerin başına inş.:Saruboceq:
Selam herkesin geçmiş bayrami kutlu olsun umarim herkesin güzel geçmiştir kizimda bende hastayiz
hoşbuldum canım tatil güzel geçti,şükür.ama eşim şehir dışında onun özlemi var sadece:çok üzgünüm:yarın gelcek kısmetse.
canım sağolasın rabbim bütün bebek isteyenlere hayırlı,sağlıklı bebekler versin.:ecrin_bebek::Saruboceq:
sen nasılsın sizin tatiliniz nasıl geçti?
iyiyiz şekerim kızımın biraz öksürüğü kaldı o kadar onada şükür diyelim daha kötüydü
bizim bu bayram çok yorucu geçti
hiç evde kalmadık desem yeridir
evde kaldığımızdada misafirler geldi
yorucu ve güzel geçti bayramımız
ailemizle olsak daha iyi olurdu ama malisef olmadı
neyse kazasız belesız geçtiya
ay cok esrarengız olacakta eskı adınıda yazsanda hatırlasak.gızemlı seylerı hıc sevmemde
hem sohbette degılızkı pat dıye araya gırmek burada nasıl oluyor anlamadım
ne rahatsızlıgı olacak
herkes yazıyor bırbırıne kımsede araya gırmek dıye dusunmuyor
bence bu kadar ınce dusunmeyın
hayat yorucu olur sızın ıcın
Selam herkesin geçmiş bayrami kutlu olsun umarim herkesin güzel geçmiştir kizimda bende hastayiz
canım benim nasıl biliyosun k k dan ayrılamayacağımı dönüp dolaşıp buraya geldim.inanırmısın daha eşyaları bile çantalardan çıkarmadım özlemşim sizleri..
sen nasılsın kızçelerin nasıl öpüyorum kokulu kokulukaydirigubbakcemile3
benim saçımı biri yolcakmış kimmiş o bakayım ayağa kalksın.geldim işte karşındayım gelsene gelsene....
canım benim anlattım nerde olduğumu buraya yenden yazmıyayım.
acele gittim yazamadım.sen nasılsın yakışıklın meleğin iyidirler inş.sizleride öpüyorumkaydirigubbakcemile3
:teytey:selam kızlar ben geldim sessiz sedasız gidiverdim.ani oldu gidişim sizlere haber veremedim.
eşim şehir dışına gitti bende o yok diye annemlerle köye gittim.valla iyi geldi çocuklar toprakla oynadılar,hava aldılar.kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sizler nasılsınız?sayfaların hepsini okuyamadım umarım herkez iyidir.....
yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hepiniz HOŞGELDİNİZ a.s.
meleklerin güzel anneleri nasılsınız.umarım herkezin bayramı iyi geçmiştir.bizim bayramımız güzel geçti geçmesine de.bayram sonu hiç iyi olmadı bizim için. kuzuların ikisi de hasta cayır cayır yanıyor iki gündür. :1no2: pazartesiden öncede doktorlar gelmezmiş.dün acile götürdüm inanamadım ya kuyruk vardı resmen bütün çocuklar hasta olmuş.benimkiler çok huysuzlandı sıra bize gelene kadar çook bekliycektik bende sinirlendim.aldım eve geldim çocukları.evde daha iyiler orada çok huzursuzluk yaptılar bana.ateşleri bir çıkıyor bir iniyor ama şimdi biraz daha iyiler.sadece aşırı mız mızlığımız var.pazartesiyi iple çekiyorum.illa çocuğumuz komalık olucak ondan sonra bakacaklar.nasıl iş bu.çok sinirliyimdünden beri.
cnm çok geçmiş olsun evet inanilmaz hasta cocuk var sanırım salgın
cnm benim kızımda dün deği öncek günde biz acile gittik
fakat ertesi gün gittgimde dr gelmiş nasıl sen ssk yamı gidyosuncnm
yanı yok dedinde ondan
:teselli:
canım benim nasıl biliyosun k k dan ayrılamayacağımı dönüp dolaşıp buraya geldim.inanırmısın daha eşyaları bile çantalardan çıkarmadım özlemşim sizleri..
sen nasılsın kızçelerin nasıl öpüyorum kokulu kokulukaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım benım
oh oh gezmıs dınlenmıssın ne guzel
senın adına cok sevındım koy havasıda alsaydın bızım yerımızede kıssss
oksıjen gonder bıze sekerım
gorusmek uzere canım opuyorum
niye yanlış anladınız beni bende bunu anlamadım....
Içimden böyle yazmak geldi ince düşündügümü kimse söyledi...
Hiçte ince düşünmüyorum....:1closedeyes: