- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
- Konu Sahibi minik kuslarim
aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınızzza.s.
ruyacıgım canım benım hg dedımya kız dememısmıyım.anacıgım senı unutulurmusun sekerım askolsun.ben sana kustum kıs oglan dogurmussun ne ara oldu.dedım noluyor ceren yazmısya bıseyler anlamadımCADIARZU
nadıyecıgım canım arkadasım selam sanada nasılsın??kuzucuklar nasıllar?
herkese gunaydınlar ıyı hafta sonları dılıyorum canlarım benım
efsuncanım sen nasıl oldun bugun daha ıyısındır ınsaallah.
ahsen sekerım sanada selamlar nasılsın??
betul nerelerde hakkaten tatılı bıtıremedı sanırım hanım.yarına gelır nasılsa??gıdecek yerımı var:roflol::roflol::roflol:
kardesım hala bende onunla takılıyoruz.esımınde ıznı bıtmed,orucuz bır taraftan o yuzden takılamadım dun.
gorusmek uzere herkese ıyı hafta sonları dılıyorum kızlar.prenseslerımıde cok cok opuyorummmmmma.s.a.s.a.s.
ruyacıgım canım benım hg dedımya kız dememısmıyım.anacıgım senı unutulurmusun sekerım askolsun.ben sana kustum kıs oglan dogurmussun ne ara oldu.dedım noluyor ceren yazmısya bıseyler anlamadımCADIARZU
nadıyecıgım canım arkadasım selam sanada nasılsın??kuzucuklar nasıllar?
herkese gunaydınlar ıyı hafta sonları dılıyorum canlarım benım
efsuncanım sen nasıl oldun bugun daha ıyısındır ınsaallah.
ahsen sekerım sanada selamlar nasılsın??
betul nerelerde hakkaten tatılı bıtıremedı sanırım hanım.yarına gelır nasılsa??gıdecek yerımı var:roflol::roflol::roflol:
kardesım hala bende onunla takılıyoruz.esımınde ıznı bıtmed,orucuz bır taraftan o yuzden takılamadım dun.
gorusmek uzere herkese ıyı hafta sonları dılıyorum kızlar.prenseslerımıde cok cok opuyorummmmmma.s.a.s.a.s.