Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

arkadaşım çok geçmiş olsun ,ayrı olarak kazada geçirmişsiniz geçmiş olsun a.s.inşallah bişey yoktur ALLAH esirgemiş sizi verilmiş sadakanız varmış ...
canım bendede boyun ağrısı çok kötü en son kayseriye gitti sonuşlar ilaç kulalnıyordum , dün sabah yine başladı mahvodum acile gittik hemen muayene edip iğneler yapıldıda şuan o iğneler sayesinde ayaktayım bende tekrar iyi bir nöroloğa gidicem bende bıktım artık ,ALLAH ım yardımcın olsun :Saruboceq:bir an önce iyileşirsin inşallah ,
ben katılamıyorum fazla bayram teleşı araya girince hala misafir trafiğimde bitmedi,akşamada eltimler gelecek çaya daha hiç bir şey hazırlamadım ,benim küçük kız huysuz yine ,dişerinide çıkarmadı daha onun sorunumu anlamadım doktora gitmekten usandım ,sürekli kucağında olayım diyor ,babayada alıştı 4 gün evde ddurunca adamcağızı şimdide istiyor babamız işte anlamıyor ,uyuttumda evin işini bitirdim şimdide
çayın yanına bişeyler yapıcam ,kendine çok iyi bak tatlım ALLAHa emanet ol ,
bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum
NOT:bu arada kusura bakmayın unutmuşum bir an hepinize hayırlı cumalar,hepimize hayırlara vesile olur inşallah

sağol canım ucuz atlattık ama acısı yeni çıkıyor canım
ay hakikaten şu boyun ağrısı korkunç bişey
sanada geçmiş olsun canım
ufaklığada bu buzluğa konulan diş kaşıyıcıları var ondan kullansana belki biras iyi gelir
tatlım sanada kolay gelsin bu boyun ağrısıyla misafir ağırlamak zor.
allah kolaylık versin görüşürüz canımŞeniz

Merhabalar canım iyiyim sen nasılsın? Mesajların hepsini okuyamadım kızın varmı yazmamışsın da

merhaba kızlar..artık delirmek üzereyim ya..2 yaşında çocuğu olanlarınız varmı arkadaşlar aranızda..allahım bu ne hareketlilik..bu ne yaramazlık..zaptetmek imkansız..ne söz dinliyor,ne laftan anlıyor..hayırlısıyla şu zor dönemleri bi atlatsaydık..

kaydirigubbakcemile2onların enerjisine ben çare bulamıyorumki gün bitiyor benim enerjim bitiyor ama küçük kızımınki hiç bitmiyor.bütün gün bıdıbıdı konuşup soru soruyor .
opyz5i75si0lgqjs.png

ocak ayında kısmetse 3 yaşından gün almaya başlayacak. şu anda tam 2 yıl 8 ay 2 haftalık

canım benim hoş geldin dedim kontrol panelindn görebilirsin:içelim:
tatlım seni kim unutabilir canım :1hug:
hemencecik üzülmeeeeeeeeeeeeeŞeniz

canım sende sagol ya herkes yanlış anladı aslında bende hata isim belirtmedim oda hiç üstüne alınmamış bakalım daha ne kadar görmeyecek beni..........

iyi geceler hatunlar
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz
rüyanazcım sende hoşgeldin
siteye çok girmediğimden sitemin kime anlayamadım
son yazılan mesajlara göre yazıyorum
hepinize tatlı rüyalar
öpüldünüz

X