Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınızzza.s.
ruyacıgım canım benım hg dedımya kız dememısmıyım.anacıgım senı unutulurmusun sekerım askolsun.ben sana kustum kıs oglan dogurmussun ne ara oldu.dedım noluyor ceren yazmısya bıseyler anlamadımCADIARZU
nadıyecıgım canım arkadasım selam sanada nasılsın??kuzucuklar nasıllar?
herkese gunaydınlar ıyı hafta sonları dılıyorum canlarım benım
efsuncanım sen nasıl oldun bugun daha ıyısındır ınsaallah.
ahsen sekerım sanada selamlar nasılsın??
betul nerelerde hakkaten tatılı bıtıremedı sanırım hanım.yarına gelır nasılsa??gıdecek yerımı var:roflol::roflol::roflol:
kardesım hala bende onunla takılıyoruz.esımınde ıznı bıtmed,orucuz bır taraftan o yuzden takılamadım dun.
gorusmek uzere herkese ıyı hafta sonları dılıyorum kızlar.prenseslerımıde cok cok opuyorummmmmma.s.a.s.a.s.

günaydınlar
iyi hafta sonları hepinize

musrancım h.g aramıza
güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle

minikkuşum kardeşin izine gelmiş gözün aydın darısı teskereyi almaya
allah teskereyi alıpı gelmeyi nasip etsin :Saruboceq:

büyüyüncede ablasını üzmesinden korkuyorum ablası şuanda ona küçük diye kıyamıyor oda yüz bulup şımarıyo ya bu böyle devam ederse.

allah razı olsun canım benım.ınsaallah hayırlısıyla teskere almasını nasıp etsın rabbım ınsaallah
kasımada ortanca kardesım asker canım
bızde asker bıtmezzz
hayırlısıyla rabbım askerımıze saglık guc kuvvet versın ınsaallah
hepsını aılesıne sevdıklerıne bagıslasın
sabah tvde gordum bugun 15 sehıdımız var yıne
allahım korusun yarabbım
dusmana fırsat vermesın ınsaallah

büyüyüncede ablasını üzmesinden korkuyorum ablası şuanda ona küçük diye kıyamıyor oda yüz bulup şımarıyo ya bu böyle devam ederse.

bısey olmaz canım ınsaallah
yetıstıren bızlerız ablasını ezdırmeyıp o dengeyı saglamayı basardıgımız surece cok uzel ıkı kardes sırdas olacaklar bundan hıc suphem yok
haklarında hayırlısı olsun herzaman ınsaallah
benım cadılar uyandı.kahvaltılarını yaptırayım
gorusmek uzere ıyı hafta sonları dılıyorum

amin canım
allah şehit ailelerinede sabır versin :1no2:

cnm arkadaşim topğimizehoşgeldin ne demek alırmsınız almayanı yolarım kötükedihüsohımmmmmm arkadaşlar alınmayın sözüm meclisten dişari:teytey:
hepiniz öpyom

ya kimseler yokmu ben gelyom sizler yoksunuz
bu betül nerelerde
gelsin onu yolacam niye haber vermeden kaçiyo
ben sorarım ona
nerdesin nerdesin bacum ya

merhaba arkadaşlara.s.
nasılsınız?meleklerimiz nasıllar?
bayram telaşı fazla giremedim.gamyoncuiremsu
aramıza yeni arkadaşlar gelmişlera.s
hoşgeldinizzzzzzzzzzza.s.a.s.
hepinizi kocaman öpüyorumkaydirigubbakcemile3

minik saol canım sanada degil di sitemim..........

ya hala beni görmezden geliyo nadiye sana diyorum 2 gündür hiç üstüne alınmamışsın bakıyorum da...........

:teytey:selam kızlar ben geldim sessiz sedasız gidiverdim.ani oldu gidişim sizlere haber veremedim.
eşim şehir dışına gitti bende o yok diye annemlerle köye gittim.valla iyi geldi çocuklar toprakla oynadılar,hava aldılar.kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sizler nasılsınız?sayfaların hepsini okuyamadım umarım herkez iyidir.....
yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hepiniz HOŞGELDİNİZ a.s.

ruyacım sen nerelerdeydin.ben de daha yeni geldim.kaydirigubbakcemile3
eşin ne zaman gidecek göreve canım.eşine allah kolaylık,sanada sabır versin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…