Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
kızlarım okuldan gelmek üzereler.onlar gelmeden bir bakıyım dedim.şimdi yemek faslı sonra da ödev faslımız var malum
nunuğum bit oralarda da var mı kızbilmiyorumkismileburda da var maalesefaklinialirimsmile
insanlar hiç mi dikkat etmiyor çocuklarına anlamadım ki her zaman öğretmenler söylüyor ama nafile sempatiksalakcinni

olmazmi canim o pis sey kac gündür kasiniyorum sanki bitlenmisim gibi ama bir kez huylandim aklima geldikce kasiniyorum :KK43:(( ama görümcemin kizina tr den gelmis belli bu kadar zamanda bukadar cok olamaz diyebiliyorum hem bir insanda 1-2 bit olur sanki bu cocugu yemis bitirmis sayamadim öldürdüklerimi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Kış geldi dertler hep aynı anlaşılan..
Evet saatlrde alınınca..tamam artık..ben bugün kayınvalidemin ve onun kayınvalidesinin bekçiliğini yaptım bütüüüüüngün...ooof off alıp başımı nirelere gitsem...Açmadan çıkayım konudan zate ruhum daralıyo...
öpyrm sizi hatunlar...iyi geceler..
Dip not:KK43:ne zaman bu saatlrde girsem 1 misafir oluyor..dikkatinize tabiisi..biri melek annlrini gözetliyo..:)

Ya şu renkli güzel gözlü anneyle kızını sordum..cevap vermediniz şekerler..
miniğim sen bilirsin aşkım yaa deyiverin hele..

günaydın kızlar begocum sorma ya bende ne zaman girsem misafir var asker eşlerindede öle hatta biri beni gözetlio:)))kimsen çık kardeşim yaf cesaretin mi yok gizli gizli okuyorsunnn ahahaha

günaydınlar canlarım benim güzel bir gün diliyorum herkese
rüyam canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzucuğum
belinayım mihribanım begom nunukummmm nabersiniz şekerlerr
begom valla bilmiyom kuzum renkli gözlü derken kkdanmıymış ortak arkadaşlarınız varmı facede onlara sor bende sevval kamile nunuk ortak arkadaşız ismimi atmayı unutmuşum dur atam sana:))sorduğun kişiyide anımsıyamadım şu an tanıyorsamda kusuruma bakma
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr
naz pcmi istiyor az oyun oynayım diye bende gidemde kafa dinleyim bari:KK66:işim gücüm yok bugün sabahtan hallettim yağmur seyrediyorum:))

merhabalar
işlerimi yaptım bitirdim sayılır bir evi silmem kaldı.onu da birazdan yaparım
burda bugün yağmur yok ama hava bir açıyo bir kapanıyor sıkıcı yani:gitme:
öpüldünüzzzzz şekerleropuyorumnanaktan

cnm mrb valla ıstbul da yagmur cok hava kapalı ewet ya yazın kıymetını daha ıyı anlıyoz kış gelnce bende sımdı kızlarım aldım okuldan yemek yapcam onları doyurdum ıs bıtmıyo yaaaaaaaaa hıccc:KK43:(((((((

iyi akşamlar canlarım...
dün okulda toplantımız vardı 1 kasımdan itibaren bizim çocukları okulumuza göndereceklermiş nihayet 4.ve 5. sınflar gidicekmiş onların yerine kaydirigubbakcemile2koşturmacam biraz azalıyor...bu arada çok kötü grip oldum bugün doktora gidicektim canım istemedi şimdide pişman oldu heryerim ağrıyor:1no2:
begocum her zaman beklerim canımkaydirigubbakcemile5sorduğun anne kız sanıyorum ki siremims galiba...
hepinizi öpüyorum...

iyi akşamlar canlarım...
dün okulda toplantımız vardı 1 kasımdan itibaren bizim çocukları okulumuza göndereceklermiş nihayet 4.ve 5. sınflar gidicekmiş onların yerine kaydirigubbakcemile2koşturmacam biraz azalıyor...bu arada çok kötü grip oldum bugün doktora gidicektim canım istemedi şimdide pişman oldu heryerim ağrıyor:1no2:
begocum her zaman beklerim canımkaydirigubbakcemile5sorduğun anne kız sanıyorum ki siremims galiba...
hepinizi öpüyorum...

hadi gözünaydın canım koşturmacadan kurtuluyorsun artıkkaydirigubbakcemile5
bu arada geçmiş olsun canım.benim büyük kızda grip olacak sanırım burnunu çekip duruyor.yarın belki dr götürürüm onu fisfisfis

günaydınlar diliyorum şekerlerrrr
belinayım geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
meleğimiz adınada sevindim canım hadi bakalım inşaallah rahatlarsın artık az daha sık dişini arkadaşım
mihribanım kuzum sizede geçmiş olsun
valla aynen ne iş bitiyor nede koşturmaca
allah sağlık versinde napalım artık hizmetli ruhlu karularız biz:)))) boş durmak yasak bize
gamzecim sanada kolay gelsin şeker
herkese güzel bir gün diliyorum hayırlı cumalar olsun inşaallah
meleklerimi vede sizleri kocaman opuyorumnanaktan şekerler

merhaba hanımlar
sağol miniğim sabah kızı götürdüm doktora grip başlangıcı dedi şurup verdi burnu için de damla verdi kullanmaya başladım
cadı dünden beri burnunu çekmekten bir hal oldukafamçokkarıştı
bugün hava yine kapalı soğuk arada yağmur yağıyor
bende şimdi arkadaşa gideceğim yağmura yakalanmazsam iyibilmiyorumkismile
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
sağol miniğim sabah kızı götürdüm doktora grip başlangıcı dedi şurup verdi burnu için de damla verdi kullanmaya başladım
cadı dünden beri burnunu çekmekten bir hal oldukafamçokkarıştı
bugün hava yine kapalı soğuk arada yağmur yağıyor
bende şimdi arkadaşa gideceğim yağmura yakalanmazsam iyibilmiyorumkismile
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm g.olsun tam bu havaalar hastalık havası ınankı benım kucukde burnu akmaya basla ılerlemesın dıye surup verıyom ınankı

Kış geldi dertler hep aynı anlaşılan..
Evet saatlrde alınınca..tamam artık..ben bugün kayınvalidemin ve onun kayınvalidesinin bekçiliğini yaptım bütüüüüüngün...ooof off alıp başımı nirelere gitsem...Açmadan çıkayım konudan zate ruhum daralıyo...
öpyrm sizi hatunlar...iyi geceler..
Dip not:KK43:ne zaman bu saatlrde girsem 1 misafir oluyor..dikkatinize tabiisi..biri melek annlrini gözetliyo..:)

Ya şu renkli güzel gözlü anneyle kızını sordum..cevap vermediniz şekerler..
miniğim sen bilirsin aşkım yaa deyiverin hele..

bana dedin sandim gencim güzelim ama malesefki gözlerim renkli degil:KK66:)))

günaydın kızlar begocum sorma ya bende ne zaman girsem misafir var asker eşlerindede öle hatta biri beni gözetlio:)))kimsen çık kardeşim yaf cesaretin mi yok gizli gizli okuyorsunnn ahahaha

canim ben kiziyordum bana gelenleri kacirmayin diyordunuz noldu simidde sizmi taktiniz
kizlar bu arada lahanabebek vardi bir zamanlar coktandir denk gelmiyoruz yada o girmiyor yada isimmi degistirdi ki????

günaydınlar canlarım benim güzel bir gün diliyorum herkese
rüyam canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzucuğum
belinayım mihribanım begom nunukummmm nabersiniz şekerlerr
begom valla bilmiyom kuzum renkli gözlü derken kkdanmıymış ortak arkadaşlarınız varmı facede onlara sor bende sevval kamile nunuk ortak arkadaşız ismimi atmayı unutmuşum dur atam sana:))sorduğun kişiyide anımsıyamadım şu an tanıyorsamda kusuruma bakma
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr
naz pcmi istiyor az oyun oynayım diye bende gidemde kafa dinleyim bari:KK66:işim gücüm yok bugün sabahtan hallettim yağmur seyrediyorum:))

benimi cagirdin yafrusum mucukkkkkkkk

merhabalar
işlerimi yaptım bitirdim sayılır bir evi silmem kaldı.onu da birazdan yaparım
burda bugün yağmur yok ama hava bir açıyo bir kapanıyor sıkıcı yani:gitme:
öpüldünüzzzzz şekerleropuyorumnanaktan

oh oh iyi ettin senide muckkkkkk
herkesleri opuyorumnanaktan opuyorumnanakta nopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akaşamlarrr şekerlerrrr nasılsınız bakalım keyifler nasılll,
bu aralar biraz yoğundumm ara sıra face bakabildim ,sizleri çok özledimmm
sanırım artık daha sık girerimmm görüşmek üzere öpüldünüzzz

Ay hayret gözlerime inanamıyom..misafir yokkk....

iyigeceler kıslar..grip salgını kol geziyo...benim 2.ergen melğimde nane molla..çok narin hemen soluyo rengi...
Sizin meleklrinzede geçmiş olsn..kış geldi ,şuruup antibiyotik düşmz elimzden artık..hepinizi öpyrm..

Heee sahi ..nunuk anam gözlrin renksiz olsun hayatın renkli olsun!..:)))

iyi akaşamlarrr şekerlerrrr nasılsınız bakalım keyifler nasılll,
bu aralar biraz yoğundumm ara sıra face bakabildim ,sizleri çok özledimmm
sanırım artık daha sık girerimmm görüşmek üzere öpüldünüzzz

kamilecim hoşgeldin
hep böyle diyorsun sık gelirim artık diye ama bir türlü dediğini yapmıyorsunboshayallersmile
öptüm canıma.s.a.s.

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
akşama düğüne gideceğiz bende işlerimi bitirdim duş aldım kızlarıda yıkadım
şimdi küçüğe ders çalıştıracam biraz sonrada yemeği yapıcam
eşim işten gelince yemeği yer çıkarız.
öptüm herkesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X