Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kamilecim hoşgeldin
hep böyle diyorsun sık gelirim artık diye ama bir türlü dediğini yapmıyorsunboshayallersmile
öptüm canıma.s.a.s.
Haklısın mihribancımm:eek:
sorun bende olmuyor tatlımm,pc çok eski buraya çok zor giriyor o yüzden giremiyorum daha çok:1no2:
bende seni ve kuzlarımı çok öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi hafta sonu şekerlerrr,
bugün odayı banada yaptık, çok yorgunum üstüne birde kızlar anlaşmış gibi habire sorun çıkarıyorlar
sabrım son sınırında kazasız belasız şu gün bir bitsee

görüşmek üzere öpüldünüzzz

Haklısın mihribancımm:eek:
sorun bende olmuyor tatlımm,pc çok eski buraya çok zor giriyor o yüzden giremiyorum daha çok:1no2:
bende seni ve kuzlarımı çok öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anladım canım haklısın
yine de arada uğramaya çalışboshayallersmile
bugün odayı banada yaptık, çok yorgunum üstüne birde kızlar anlaşmış gibi habire sorun çıkarıyorlar

kolay gelsin sana canım boya badana işi zor uğraştırıcı
işin bitmiştir artık güle güle otur canıma.s

iyi geceler şekerler
yoğun bir hafta sonundan sonra yarında yoğunum şimdiden sizlere bakayım dedim
öğleden sonra elifimin veli toplantısı var oraya gideceğim sabahtanda işlerimi hallederim giremezsem herkese güzel bir gün vede hafta diliyorum canlarım
opuyorumnanaktan herkesi meleklerimide

mihribanım canım geçmiş olsun meleğimiz hastalanmış sanırım
okudum ama kafam bir milyon okuduğumuda unutuyorum kusuruma bakmayın
kamilem kuzum güle güle oturun canım iyi günlerde kirletin soğuk da badanada yormuştur canım benim
dikkat et kendine
rüyam nunukum begom şekerler sizleride opuyorumnanaktan canlarım kib görüşmek üzere

mihribanım canım geçmiş olsun meleğimiz hastalanmış sanırım
okudum ama kafam bir milyon okuduğumuda unutuyorum kusuruma bakmayın
kamilem kuzum güle güle oturun canım iyi günlerde kirletin soğuk da badanada yormuştur canım benim
dikkat et kendine
rüyam nunukum begom şekerler sizleride opuyorumnanaktan canlarım kib görüşmek üzere

bende seni öptüm yafrummmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

iyi geceler sekerler nabersiniz bakalim oh oh gelenler olmus hadin bakalim dahada cogaliriz insallahhhhhhhhh

Ay hayret gözlerime inanamıyom..misafir yokkk....

iyigeceler kıslar..grip salgını kol geziyo...benim 2.ergen melğimde nane molla..çok narin hemen soluyo rengi...
Sizin meleklrinzede geçmiş olsn..kış geldi ,şuruup antibiyotik düşmz elimzden artık..hepinizi öpyrm..

Heee sahi ..nunuk anam gözlrin renksiz olsun hayatın renkli olsun!..:)))

ay insallahhhhhhhhh rengarenkkkk :)))

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
akşama düğüne gideceğiz bende işlerimi bitirdim duş aldım kızlarıda yıkadım
şimdi küçüğe ders çalıştıracam biraz sonrada yemeği yapıcam
eşim işten gelince yemeği yer çıkarız.
öptüm herkesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh oh gezin bakalim bu hafta bende gidecem dügüne pek tanimam kimseyi ama esim gitmemiz gerek diyo pek gidesim yok aslinda:KK43:((

ha gayret cannim sabir sabir ya sabir :)))

herkesleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın herkese güsel bir hafta diliyorum hafta sonu temizlik alışveriş derken bitti ....yeni haftaya güneşli başladık bizzz...

merhaba hanımlar
yemek yapmadan önce bir bakıyım topiğimize dedim
miniğim sağol canım iyileşti şükür
eşim gelince pazara gideceğiz.o gelmeden yemeğimi yapıyım ben hanımlar
kaçıyorum bvyyyyy şimdilika.s.a.s.a.s.

Nbr hatunlar nasılsınız bende sımdı yemeklerı hazırladım esımı beklıyommmmmmmm

merhaba canım:1hug:
nasıl olayım kıza ödev yaptırırken sinir oldum:kızgın:
şimdi de kk de stres atıyorum:hulya:
şu 1. sınıfı ben kafayı yemeden bitirirsek şükredeceğimboshayallersmile

Son düzenleme:
merhaba canım:1hug:
Nasıl olayım kıza ödev yaptırırken sinir oldum:kızgın:
şimdi de kk de stres atıyorum:hulya:
şu 1. Sınıfı ben kafayı yemeden bitirirsek şükredeceğimboshayallersmile

gerccekden cok haklısın cnm ya gecen sene bızde ortancı kızım 1.sınıftaydı ınan sınırden agladıgım cok olmusdur cok zor allah yardımcın olsun

X