- 23 Mayıs 2010
- 3.069
- 2
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.541
günaydın herkeseeee
gunaydınnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkeseeee
çok zordur 1.sınıf velisi olmak allah sabırlar versin ödev çoktur
gerccekden cok haklısın cnm ya gecen sene bızde ortancı kızım 1.sınıftaydı ınan sınırden agladıgım cok olmusdur cok zor allah yardımcın olsun
sağolun hanımlar:1hug:İyi günler şekerlerrrr,nasılsınız meleklerim nasılll,
bende kızları doyurdum yolladımm sizlere bir bakayım dedim eşimide doyurayım anneme geçeceğim biraz,
minikcim maşallah meleğimize rabbim nazarlardan korusun inş,
mihribancım kolay gelsin canım ,yakın olsakta halime ablasını sana yardıma yollardım,geçen kuzeni çalıştırdı 2 gün çocuk fark attı sınıfta annesi zorla ders başına oturtuyordu ablasıyla çalışalı azimlendi o daha iyi anlatıyormuş alem bunlarr ya nereden nasıl kapacakları belli olmuyor,rabbim afiyet versin canımcımm,
rüyaccım nasılsın canımm,
gamzelim seninle tanışmadık galiba hoşgldin aramıza allah bağışlasın meleklerini,benim 2 kızım var 4ve 5.sınıfa giden ,
sevvalcim nerelerdesin sen unuttun bizii
görüşmek üzere öpüldünüzz
iyi akşamlar
miniğim doğru söylüyorsun bende elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum ama yine de geriliyorum işte
her çocuk bir değil belki elif daha çabuk kavruyor seni zorlamıyordur ama benim 2 cadı da zorladılar beni hepbenneyaptımki
.kavramakta yazmada sorun yaşıyor cadı karıştırıyor sürekli
yinede üstüne gitmiyorum ama sıkıntı yapıyorum kendime işte:hulya:
neyse öptüm herkesia.s.a.s.
selamlar kızlar...
ben daha hastalığı atlatamadım günlerdir sesim kısılmıştı bugün biraz açılmaya başladı konuşamamakta çok zormuş vallahibilmiyorumkismilebegümde hasta dün doktora götürdüm 3 gün rapor verdi doktor...oğluşumuda götürdüm doktora tekrar burnu akıyor diye doktorda pipisine baktı ve sünnet olması gerekiyor pipisi tıkalı bu çocuk ondan durmuyor dedi moralim alt üst oldu tekrar bir cerraha götürmeyi düşünüyorum bakalım o ne derse ona göre hareket edicem artık gerekirse şimdi sünnetini yaptırırız düğününü büyüyünce olur artık...küçük olduğu için kıyamıyorum da yaa :1no2ff artık hayırlısı ne diyeyim...bizim ev işide canımızı iyice sıktı anlaştığımız adam naz yapıyor sürekli evden de çıkmadı ne yapıcaz o da belli değil...benden haberler bunlar kızlar hepinizi öpüyorum...iyi akşamlar...
iyi günler şekelerrr,bugün burad da geceden bu yana yağıyor,sobaları kurduk is vs başladı artık bizde de..
belinaycım çok geçmiş olsun canımm,acil şifalar,
iyileşecekse yaptırın canım ya sünnetini hem nasıl olsa yaşayacaktı çocuk bunu aklı başında olmadan daha iyi olur hem hayırlısı canımm
merhaba hanımlar
burda da yağmur yok ama çok fena rüzgar esiyor soğuk bulutlu bir havamız var.
kaç gündür günlük güneşlikdi bozdu hava
belinaycım hepinize çok geçmiş olsun canım .
kış geldi ya artık bitmez grip.benim 3 kızda hafiften gripler ilaç aldım kullanıyorum.küçüğüm inat içmiyor ama diğer ikisi iyileşti sayılır
miniğim maşallah diyeyim elife
benim cadımda çok akıllı hanım.o yönden hiçbir şikayetim yok.bebekliğinden itibaren hiç yormadı beni.
sadece derste ezberden yazmada zorlanıyor karıştırıyor bende sinirleniyorum canım ama inan üstüne gitmiyorum sıkmıyorum artık
öğretmeni memnun canım hatırlıyorsan burda da yazmıştım toplantıda örnek öğrenci dedi öğretmeni
hem ders açısından hem de hanımlığından dolayı.
bende daha ılımlı olacağım germemeye çalışacağım kendimi artıkboshayallersmile
selamlar kızlar...
ben daha hastalığı atlatamadım günlerdir sesim kısılmıştı bugün biraz açılmaya başladı konuşamamakta çok zormuş vallahibilmiyorumkismilebegümde hasta dün doktora götürdüm 3 gün rapor verdi doktor...oğluşumuda götürdüm doktora tekrar burnu akıyor diye doktorda pipisine baktı ve sünnet olması gerekiyor pipisi tıkalı bu çocuk ondan durmuyor dedi moralim alt üst oldu tekrar bir cerraha götürmeyi düşünüyorum bakalım o ne derse ona göre hareket edicem artık gerekirse şimdi sünnetini yaptırırız düğününü büyüyünce olur artık...küçük olduğu için kıyamıyorum da yaa :1no2ff artık hayırlısı ne diyeyim...bizim ev işide canımızı iyice sıktı anlaştığımız adam naz yapıyor sürekli evden de çıkmadı ne yapıcaz o da belli değil...benden haberler bunlar kızlar hepinizi öpüyorum...iyi akşamlar...
nabersin kuzummmmmmmm
hadi oh oh kurdun sobayıda sıcak sıcak otur benim içinde çay demle mısır patlat kıs üstünde ayyy çocukluğum gördüm sobayı çok hatırlamıyorum ama çok severdim gerçi anam çekerdi çilesini ama:))şimdi severmiyim bilmiyomda tadı başkadır
biliyorum canım meleğimize maşaallah demiştik o nedenle sordum zaten bak her şey tamam hanımlık ahlak ee geriside gelir merak etme sen
öncelikle hayırlı evlat hayırlı ahlaklı insan olsun gerisini boşverrr
ben çok hırslı azimli değilim kızım şu olsun bu olsun diye hep diyorum kızlarıma arkamdan hay seni yetiştiren ananın diye bana sövdürmeyinde diyorum gerisi boş:roflol::roflol:
allahını kitabını peygamberini vatanını bayrağını atasını bilsin güzel ahlaklı hayırlı insan olsun çok iyi yerlere gelmese istediğimiz kadar okumasa ne olur
tabiki geleceklerini düşünerek istiyoruz biyerlere gelmesini ama önceliğimiz bunlar değilmi?
hadi göreyim meleğimi bak daha bugün 1 ay oldu okul başlayalı önümüzde ooo daha dünya zaman var azcık sabret sende şekeropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay nasıl yağıyor nasıl bir duşa gireyim dedim yemedi:))dışarı ıslak ben ıslak titredim ayol birden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan şekerler sizleri bir ceeee diyip kaçam dedim byeee
selam kızlar iyi akşamlarrrrrr
iyi akşamlar kaçak
nerelerdesin unuttun buralarıyerimseniben