Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar şekerler nasılsınız bakalım
ooo sizlerin bayram bitmedimi daha bizim ilk gün bitti dünde akşam yemeğine çıktık dışarı sürekli gittiğimiz bir yer vardı özel günlerde lokantanın içersinde park var çocuklar orda oynarken bayram ve özel günlerde palyaço abileri var bir tane o geliyor çocukları eğlendiriyor bizde rahat rahat oturuyoruz
dedik oraya gidelim az kafa dinleyelim diye 8den sonra çok kalabalık olduğundan 6 gibi gittik yedik çocuklar oynadı kalabalık olmaya başlayıncada kaçtık geldik evimize:)
sonrada arkadaşlar geldi bayramlaşmaya onlarla oturduk derken
eşim sabah abanta gidelim dedi okul başlamadan gezelim bir daha fırsat olmaz dedi ama canım istemiyor bugün evde pinekleyelim dedik kızlarda sıkıldı ama hiç halim yok sıcak var nem var yağmur öncesi sıcak gibi hiç dadım yok gibi
sizler nasılsınız bakalım şekerler?
meleklerimin nasıl gidiyor bayramları
herkesi opuyorumnanaktan görüşmek üzere

miniğim aile kalabalık tanıdık çok olunca 2 gün bile az geldi yetmedi ki
benim akrabalardan çoğunu göremedim bilebenneyaptımki
eşim çalıştığı için gece geldik.bugün evdeyiz yarında seçim var malum akşamda düğün var oraya gideceğiz.haftayada düğün var yine eşimin memleketine gideceğiz.kızın göz kontrolü için maraşa gideceğiz.bir yandan okulda başlıyacak onun telaşıda var
ay bu ay ben çok yoğunum yaaaakannehir
neyse öptüm a.s.a.s.a.s.

selamlar kızlar...
bizimde bayramlaşma işi ilk günden bitti aileler burada olmayınca zaten çoğu kişide memleketlerine gitmiş geri kalanla bayramlaştık...dün akşamda arkadaşlar geldi bayramlaşmaya onlarla oturduk.bu akşamda başka arkadaşlar gelebilir ama eşim bayram bitti deyip dışarı kaçtıakannehirbende sabahtan beri evde oturuyorum canım sıkıldı dışarı çıkıcaktım havaya baktım yağmur yağmak üzere diye vazgeçtim evde pinekliyorum...
hepinizi öpüyorum görüşürüzopuyorumnanaktan

ii bayramlar melek anneleriii
tatil taşınma işi yerleşme derken ben buraya girmeyi unutmuşum yaaaa
facedende bazı arkadaşları hgörünceee
aklıma gelmedi hiçççç
bende geldim gümüşhane/köseye yerleştim lojmandayız küçük bi ilçre imkanlar kısıtlı anca merkeze trabzona gidersek hava alıyoruz o kadar o da sayılı zaten izinler kısıtlıı
yeni komşularım ii allah bozmasınnn
herkes ve melekler iiidir inşş.. hepinizi öpüyorummm

herkeze iyi akşamlar:1hug: :1hug:
bugün bi yerimiz kalmıştı bayramlaşmadık oraya gittik sonra alışveriş yaptık yolculuk için
yarın kısmetse oyumuzu kullanıp çıkcaz yola,dönüşte istanbula da uğramayı düşünüyoruz kendi amcamlar var küçükçekmecede.cuma yada cumartesi gelcez inşallah.
yarın giremem belki hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN melek anneleria.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
dün gezmekten uğrayamadım topiğe,ama baya bitirdik el öpme işini
kısmetse pazar günü de edirneye yolculuk var,kaydirigubbakcemile
eşim iznini kullanmamıştı bayramdan sonrası için izin almış
nunuğum geçmişte olsa doğum günün kutlu olsun canıma.s.:1hug:

tesekkür ederim canim :))))

günaydın hanımlar
bende 2 gündür giremedim eşimin memleketine benim memlekete gittik herkesle bayramlaştık evde yoktuk dün gece geldik bugünde hemen bir uğrayayım dedim
tekrar bayramınız mübarek olsun hanımlar
öptümmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar şekerler nasılsınız bakalım
ooo sizlerin bayram bitmedimi daha bizim ilk gün bitti dünde akşam yemeğine çıktık dışarı sürekli gittiğimiz bir yer vardı özel günlerde lokantanın içersinde park var çocuklar orda oynarken bayram ve özel günlerde palyaço abileri var bir tane o geliyor çocukları eğlendiriyor bizde rahat rahat oturuyoruz
dedik oraya gidelim az kafa dinleyelim diye 8den sonra çok kalabalık olduğundan 6 gibi gittik yedik çocuklar oynadı kalabalık olmaya başlayıncada kaçtık geldik evimize:)
sonrada arkadaşlar geldi bayramlaşmaya onlarla oturduk derken
eşim sabah abanta gidelim dedi okul başlamadan gezelim bir daha fırsat olmaz dedi ama canım istemiyor bugün evde pinekleyelim dedik kızlarda sıkıldı ama hiç halim yok sıcak var nem var yağmur öncesi sıcak gibi hiç dadım yok gibi
sizler nasılsınız bakalım şekerler?
meleklerimin nasıl gidiyor bayramları
herkesi opuyorumnanaktan görüşmek üzere

miniğim aile kalabalık tanıdık çok olunca 2 gün bile az geldi yetmedi ki
benim akrabalardan çoğunu göremedim bilebenneyaptımki
eşim çalıştığı için gece geldik.bugün evdeyiz yarında seçim var malum akşamda düğün var oraya gideceğiz.haftayada düğün var yine eşimin memleketine gideceğiz.kızın göz kontrolü için maraşa gideceğiz.bir yandan okulda başlıyacak onun telaşıda var
ay bu ay ben çok yoğunum yaaaakannehir
neyse öptüm a.s.a.s.a.s.

selamlar kızlar...
bizimde bayramlaşma işi ilk günden bitti aileler burada olmayınca zaten çoğu kişide memleketlerine gitmiş geri kalanla bayramlaştık...dün akşamda arkadaşlar geldi bayramlaşmaya onlarla oturduk.bu akşamda başka arkadaşlar gelebilir ama eşim bayram bitti deyip dışarı kaçtıakannehirbende sabahtan beri evde oturuyorum canım sıkıldı dışarı çıkıcaktım havaya baktım yağmur yağmak üzere diye vazgeçtim evde pinekliyorum...
hepinizi öpüyorum görüşürüzopuyorumnanaktan

:KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: terardan iyi bayramlar görüsemedgim varsa
iyi ya sizinki ilk günden bitmis bizimkisi baslamadi ki bitsin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: esim ilk günü evdeydi ama uyudu durdu kaldiramadim yerinden ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

aklıma gelmedi hiçççç
bende geldim gümüşhane/köseye yerleştim lojmandayız küçük bi ilçre imkanlar kısıtlı anca merkeze trabzona gidersek hava alıyoruz o kadar o da sayılı zaten izinler kısıtlıı

hosgeldinnn......komsularin iyi olmasi onemli nsallah hepte iyi olurlar
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
herkes iyidir umarım
sabah kalktık kahvaltıdan önce gidip oyumuzu kullandık geldik
eşim uyudu bende kk ne bir bakıyım dedim
akşamda düğün var oraya gideceğiz.ütülenecekler var onları halledeyim diyorum ama sıcaktan bir hoş oldum:bbo:basık bir hava var burda bugün
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeze iyi akşamlar:1hug: :1hug:
bugün bi yerimiz kalmıştı bayramlaşmadık oraya gittik sonra alışveriş yaptık yolculuk için
yarın kısmetse oyumuzu kullanıp çıkcaz yola,dönüşte istanbula da uğramayı düşünüyoruz kendi amcamlar var küçükçekmecede.cuma yada cumartesi gelcez inşallah.
yarın giremem belki hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi yolculuklar canım
aklıma gelmedi hiçççç

yeni yeriniz hayırlı olsun canım güle güle otur
burayıda ihmal etmeyerimseniben

hosgeldinnn......komsularin iyi olmasi onemli nsallah hepte iyi olurlar
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi yolculuklar canım

yeni yeriniz hayırlı olsun canım güle güle otur
burayıda ihmal etmeyerimseniben

hoşbulduk kızlarr ii dilekleriniz için tşklerr opuyorumnanaktan

merhaba şekerler
pek gelen olmamış nerde kaçak hatunlar acabakaydirigubbakcemile3
güzel birgün diliyorum herkese
öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar benımde 3 kızım var benıde aranıza alabılırmısınızz
alırız tabiki de:1hug:benimde 3 kızım var canım
seninkiler kaç yaşında
allah bağışlasın meleklerini
günaydin sekerlerrrrr nabersiniz nasil gecti seker bayraminizzz :KK66:))

güzel geçti canım oldukça yoğunduk
kapı kapı gezdik yorulduk:KK1:
yarında okul açılıyor onun telaşı var
hafta sonu yine düğün var oraya gidilecek yorgunluk bitmiyo yaniboshayallersmile

herkese selamlar canlarım
güzel bir gün vede hafta diliyorum
minik kuzum yarın okullu oluyor formasıda nasıl güzel oldu sormayın valla maşaallah liseli kızlar gibi oldu ayol:))
sizler nasılsınız bakalım?bayramıda tatilide yedik okul telaşına başladık herkese kolaylıklar diliyorum canlarım
iremim kuzum hoşgeldiniz tatlım hadi hayırlı olsun şekerciğim yerleştinde ne mutlu sana
iremimizide muckkk şekerciğimmmmm
herkesi opuyorumnanaktan eşim ramazan sonrası 6 gün daha tutuyor oruç benim sahur iftar telaşı bitmedi daha
yarından sonra hem okul hem sahur iftar napacam bakalım yoğunluğum başlıyor allah yardımcım olsun
görüşmek üzere kib

seninkiler kaç yaşında

hafta sonu yine düğün var oraya gidilecek yorgunluk bitmiyo yaniboshayallersmile
amın cnm 11 8 20 aylık senın???
ne dimekkkkk aldik gittiiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hosgeldin aramizaaa a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
h.bbbb
tsk ler cnm
ooo allah bağışlasın ne demek hak etmişsiniz zaten şekerim 3 kızla:))
hoşgeldiniz aramıza allah bağışlasın tekrardan a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
amın cnnm sızınkılerıde

seninkiler kaç yaşında

yogun olmak bos bos evde oturmaktan iyidir canim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

herkese selamlar canlarım
güzel bir gün vede hafta diliyorum
minik kuzum yarın okullu oluyor formasıda nasıl güzel oldu sormayın valla maşaallah liseli kızlar gibi oldu ayol:))
sizler nasılsınız bakalım?bayramıda tatilide yedik okul telaşına başladık herkese kolaylıklar diliyorum canlarım
iremim kuzum hoşgeldiniz tatlım hadi hayırlı olsun şekerciğim yerleştinde ne mutlu sana
iremimizide muckkk şekerciğimmmmm
herkesi opuyorumnanaktan eşim ramazan sonrası 6 gün daha tutuyor oruç benim sahur iftar telaşı bitmedi daha
yarından sonra hem okul hem sahur iftar napacam bakalım yoğunluğum başlıyor allah yardımcım olsun
görüşmek üzere kib

selam kuzucummmmmmmm esin neden tutuyo kiiiii??? kadin olsa anlarimda yoksa senin yerinemi tutuyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

X