- 15 Eylül 2008
- 2.442
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #36.261
selamlar herkese canlarım
kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun inşaallah
canlarım benim hepinize teşekkür ederim canlarım
sınavdan umudum yok yani 2 dersten kalırsam bir üst sınıfa geçebiliyorum ama diğer derslerde çok umutlu değilim bu sene kalıcam gibi sanki sınıf tekrarı görünüyor bana
hayırlısı ne diyim
herkesi opuyorumnanaktan çok yorgunum ve gözü kör olasıca benle uğrasıyo uykum geldi hemen direniyorum dua edip az ibadet edemde yatayım
herkesin rabbim gönlüne göre versin inşaallah
tüm dilekleriniz kabul olsun meleklerimde ömür boyu sağlık sıhhat mutlulukla yaşasınlar sizlerle birlikde
rabbim evlatlarımıza herşeyin en güzelini nasip etsin inşaallah
iyi günler şekerlerrr,
mihribancım kolay gelsin canımm,maşallah genelde temizlikler bitmiş ben daha başlamadım bileyarın nasip olursa halllederim sanırım bugün hiç halim yok görüşmek üzere öpüldünüzzzz
hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun fıstıklar...
öpüyorum meleklerimi ve de sizleri...zemuszemus
kuzular slm herkese bayramınızı kutluyor herkesi kocaman öpüyorum ben iskenderunda tatildeyim hafta içinde döncem herkesi mucuxladım hadi byyy
bayramımız mübarek olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şeker tadında bayram olması dileğiyle inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
dün bende yazamadım site bakımdaymış sanırım sadece okuyabildim birşey yazamadım
nunuğum doğumgünün kutlu olsun canım nice senelere inşallaha.s.a.s.a.s.
bende şimdiden herkesin şeker bayramını kutluyorum güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah
biz bugün eşim işten gelince memleketine gideceğiz yarın ordayız akşama geliriz yani giremem artık şekerler
öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan