Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın güzel meleklerimizin bi o kadar güzel anneleria.s. a.s. a.s.
bütün çıtır vede güzel hatunlar bizim topikte ne güzel
hepimize çocukluyken bile görücü gelebiliyo,vay be bide 18-20 yaşlarında görselerdi bizi aklinialirimsmile
miniğim seninki çok hoş olmuş,demek seni istemeye gelceklerdi de yaşın küçük diye vaz geçtiler hee :roflol: :roflol: :roflol:

not:bu mesajı belki 5. ye yazıyorum inş. bu sefer gider,deli oldum sabah sabah

merhaba hanımlar yani çıtır hatunlar:KK1:
keyifler yerindedir inşallah
geç uyandım bugün hiçbir iş yapmadım.eşim izinli çekyatları yıkayalım dedim ama o da uyudu.zaten ramazan geldiğinden beri ancak uyuyorboshayallersmile
öpüldünüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar kızlar
ay ben kafayı yemek üzereyim yaaa bir türlü bitmiyor işim yaaaaaaa
dün tüm gün bekledim gelmedi ş...........ler aradım kaydım fırçayı bugün eşimde aramış gelmeyin zahmet etmeyin demiş
fırçayı yiyince hemen gelesi oldu kalkıp biyerleride bugünde benim işlerim vardı yarına kalmıştı
akşam üzeride yönetim geldi bina yeni bina olduğundan tanker suyuyla idare ediyorduk şebeke suyu bağlanıyor
yarın askiye gidip başvuru yapmam lazımmış eşimde izin alamıyor sabahtan sular idaresine gidip sıraya girip su aboneliği yapacağım geri eve geleceğim tvye gelecekler diye koşa koşa
off offfffff valla sinir geldi 2 gündür ders çalışayım diyordum ama yok olmadı
cumartesi günüde sınavım var :KK43:
bu sene kaldım hayırlı olsun artık ne diyim:KK43:((
daha buraya uzun olur diye yazmadığım bir dünya işlerimde var
eşim yarından sonra 9 gün evde pazartesi o gitsin halletsin dedim yönetim yarın halledilecek hafta sonu abonelikleri kontrol edip saat bağlayacaklar geç olur dediler
bayram öncesi susuz kalmayalımda dedik hallederim napayım dedim
allaha şükür arabayı öğrendimde iyice onunla gidip geliyorum yoksa 2 çocuklar mahvolacaktım:KK43:
tek tesellim o oluyor valla
belinay kıs allah seni emi valla ne diyim aklımdanda geçmiyor değil bazen canım ajanslara resim göndermek
okumayla falan olmuyor bazı şeyler 1 2 dizi bir bihter kötü kadın köşeyi dönüyorsun:)))
bekarlığımdan beri arkadaşlarım hep dedi yüz hatların güzel fotomodellik yap diye de aile izin vermemişti bazen eşime diyorum ajansa resim göndersemde reklam dizi falan belki biyerlerden kırarım diyorum allah akıl versin diyo:)))
fenamı olur kıs 1 2 seneye ev araba yazlık kışlık götürürüz malı:))
mihriban kıs yardımcılarıda hallederiz:KK66:
neyse hadi kızları yıkayım yatırayımda sabah 8de çıkıcam uyusunlar öğlene geri yetişeceğim eve öğleden sonrada az göz gezdireyim derslere bakalım
muckk herkese canlarım
giremezsem merak etmeyin hafta sonu sınav koşturmacasındayım merakta etmeyin b.k gibi geçecek ve kalıcam :KK43:(
hiç çalışmasım testleri oooo piti piti diye işaretleyeceğim:)))))))))))
sağlık olsun ne diyim sinirden gülüyom bakmayın siz bana
muckk herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr

günaydın hanımlar
kız miniğim bu ne tempo okurken yoruldum akannehir
aski tv abonelik ders sınav derken böyle oldum vallakafamçokkarıştıoruç ağızla dışarı işi zor .gerçi araba kullanabilmen çok iyi daha çabuk halledersin işlerini
kolay gelsin sana canım.sınavında da başarılar.ümidini yitirme canım inşallah güzel geçer
ben dün çok yoruldum her tarafı dip bucak sildim süpürdüm çekyatları yıkadık kocişle bugün biraz dinleneyim diyorum ama iş var bitmiyor kiaklinialirimsmile
seni umutla bekliyorum miniğimboshayallersmile
öpüldünüzzzza.s.a.s.a.s.

günaydın hayırlı cumalar melek anneleri a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
miniğim nasıl yetişiyosun bu tempoya,bide oruç allah yardımcın olsun canım,
mihrişim ellerine sağlık canım güle güle otur temiz temiz
bende dün camlarımı sildim büyük odamın koltuklarını çektim dip köşe süpürdüm sildim
mutfakla yatak odasının dolap içlerini önceki gün halletmiştim
bugüne çocuk odasıyla oturma odam kaldı
ama bi ara çocuklara bayramlık bakmaya gitcem
şimdilik byyy kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın hayırlı cumalar melek anneleri a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
miniğim nasıl yetişiyosun bu tempoya,bide oruç allah yardımcın olsun canım,
mihrişim ellerine sağlık canım güle güle otur temiz temiz
bende dün camlarımı sildim büyük odamın koltuklarını çektim dip köşe süpürdüm sildim
mutfakla yatak odasının dolap içlerini önceki gün halletmiştim
bugüne çocuk odasıyla oturma odam kaldı
ama bi ara çocuklara bayramlık bakmaya gitcem
şimdilik byyy kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol betülcüm :1hug:iş bitmiyor ki canım yap yap aynı sankiakannehir
sende yorulmuşsun işin çokmuş sana da kolay gelsin canım

selamlar şekerlerrr
dışarı işlerini hallettim şimdide tvcileri bekliyorum salaklar şimdide tvyi götürmeye karar vermişler
bugün kesin katil olucam haberiniz olsun yani
ya memur yada teknik servis elemanı öldürmeyi düşünüyorum:))))))))
askide bir sürü sinirim bozuldu şimdide bunlara allah sabrımımı sınıyo ne bu manyaklarla:))))
kızlarıda dışarda bıraktım geldim çamaşırı attım yıkandı serdimde sizlere bakayım dedim az bende dinleneyim mutfağa girmedim daha dünden az yemek var onunla idare ederiz hafta sonu sınavdayım
ben sınavdayken eşimde çocuklarla anasıgilde takılıcaklar akşamada onlarda yer yemek derdinden kurtuludum diyorum:)
işe yarasınlar demi ama tatilden geldiler 4 aydır tatil yaptılar az hizmet etsinler bana:))))))))
neyse hafta sonu görüşemezsek durumlar malum herkesi muckkk canlarım
akşam az gözgezdirir duşumu alır yatarım dinleneyimde birde uykusuzluk olmasın sınavda
herkesi opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri çok seviyorum
betül mihriban valla sormayın arkadaşımın biri atom karınca der bana sürekli
ben köpek canı var diyorum valla 1.5metre 40kiloyum ama it gibiyim çok şükür allah sağlık versinde her işe koşarım tek kafam güzel olsun yeter bana
muckk yafruşlarım kib sizlerede kolay gelsin canlarım

selamlar kızlar
ay ben kafayı yemek üzereyim yaaa bir türlü bitmiyor işim yaaaaaaa
dün tüm gün bekledim gelmedi ş...........ler aradım kaydım fırçayı bugün eşimde aramış gelmeyin zahmet etmeyin demiş
fırçayı yiyince hemen gelesi oldu kalkıp biyerleride bugünde benim işlerim vardı yarına kalmıştı
akşam üzeride yönetim geldi bina yeni bina olduğundan tanker suyuyla idare ediyorduk şebeke suyu bağlanıyor
yarın askiye gidip başvuru yapmam lazımmış eşimde izin alamıyor sabahtan sular idaresine gidip sıraya girip su aboneliği yapacağım geri eve geleceğim tvye gelecekler diye koşa koşa
off offfffff valla sinir geldi 2 gündür ders çalışayım diyordum ama yok olmadı
cumartesi günüde sınavım var :KK43:
bu sene kaldım hayırlı olsun artık ne diyim:KK43:((
daha buraya uzun olur diye yazmadığım bir dünya işlerimde var
eşim yarından sonra 9 gün evde pazartesi o gitsin halletsin dedim yönetim yarın halledilecek hafta sonu abonelikleri kontrol edip saat bağlayacaklar geç olur dediler
bayram öncesi susuz kalmayalımda dedik hallederim napayım dedim
allaha şükür arabayı öğrendimde iyice onunla gidip geliyorum yoksa 2 çocuklar mahvolacaktım:KK43:
tek tesellim o oluyor valla
belinay kıs allah seni emi valla ne diyim aklımdanda geçmiyor değil bazen canım ajanslara resim göndermek
okumayla falan olmuyor bazı şeyler 1 2 dizi bir bihter kötü kadın köşeyi dönüyorsun:)))
bekarlığımdan beri arkadaşlarım hep dedi yüz hatların güzel fotomodellik yap diye de aile izin vermemişti bazen eşime diyorum ajansa resim göndersemde reklam dizi falan belki biyerlerden kırarım diyorum allah akıl versin diyo:)))
fenamı olur kıs 1 2 seneye ev araba yazlık kışlık götürürüz malı:))
mihriban kıs yardımcılarıda hallederiz:KK66:
neyse hadi kızları yıkayım yatırayımda sabah 8de çıkıcam uyusunlar öğlene geri yetişeceğim eve öğleden sonrada az göz gezdireyim derslere bakalım
muckk herkese canlarım
giremezsem merak etmeyin hafta sonu sınav koşturmacasındayım merakta etmeyin b.k gibi geçecek ve kalıcam :KK43:(
hiç çalışmasım testleri oooo piti piti diye işaretleyeceğim:)))))))))))
sağlık olsun ne diyim sinirden gülüyom bakmayın siz bana
muckk herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr

selamlar şekerlerrr
dışarı işlerini hallettim şimdide tvcileri bekliyorum salaklar şimdide tvyi götürmeye karar vermişler
askide bir sürü sinirim bozuldu şimdide bunlara allah sabrımımı sınıyo ne bu manyaklarla:))))
kızlarıda dışarda bıraktım geldim çamaşırı attım yıkandı serdimde sizlere bakayım dedim az bende dinleneyim mutfağa girmedim daha dünden az yemek var onunla idare ederiz hafta sonu sınavdayım
ben sınavdayken eşimde çocuklarla anasıgilde takılıcaklar akşamada onlarda yer yemek derdinden kurtuludum diyorum:)
işe yarasınlar demi ama tatilden geldiler 4 aydır tatil yaptılar az hizmet etsinler bana:))))))))
akşam az gözgezdirir duşumu alır yatarım dinleneyimde birde uykusuzluk olmasın sınavda
ben köpek canı var diyorum valla 1.5metre 40kiloyum ama it gibiyim çok şükür allah sağlık versinde her işe koşarım tek kafam güzel olsun yeter bana

bütün yazdiklarini görünce aaaaaaaaaaaaa oldum okumaya gülmeye dermenim yok onun icin okumadan cevap yazim dedim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selamlar şekerlerrr

:KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: allah zihin acikligi versin yavrucummmm benim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: at gibiyim diyeni duydumda it gibiyim diyeni duymamistim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni allahta seni güldürsün emi kuzum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba hanımlar
bugün uğrayan olmamış
minğim sınavdasın seni biliyorum başarılar diliyorum canım
betülcüm daha uğramamış
nunukçum sen nasılsın iyimisin
bende sabahtan beri temizlik yapıyorum oruçlu yapmayayım diyorum olmuyorkiakannehir
yorganım kirlenmişti banyoda onu yıkadım sonrada banyoyu en sonda kendimi yıkadım:KK1:
evi sil süpür mutfağı topla şu bu derken yoruldum yine.birazdanda kaklıp toz alıyım diyorum ama pek halimde yok:bbo:
herkesi öpüyorum meleklerinizide öpün yerime hanımlara.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba hanımlar
bugün uğrayan olmamış
minğim sınavdasın seni biliyorum başarılar diliyorum canım
betülcüm daha uğramamış
nunukçum sen nasılsın iyimisin
bende sabahtan beri temizlik yapıyorum oruçlu yapmayayım diyorum olmuyorkiakannehir
yorganım kirlenmişti banyoda onu yıkadım sonrada banyoyu en sonda kendimi yıkadım:KK1:
evi sil süpür mutfağı topla şu bu derken yoruldum yine.birazdanda kaklıp toz alıyım diyorum ama pek halimde yok:bbo:
herkesi öpüyorum meleklerinizide öpün yerime hanımlara.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ohhhh iyi etmissin temizlik imandan gelir demi ama sen nasilsin tatlim....
canim ben bugün öylen olmadan evden ciktim melisaya yeni spor ayakkabisi aldik
sonra IKEAya gittik okaaaadar dedim esime gitmeyelim diye ama yok gidelim diye tutturdu...
gereksiz yara tv dolabi ve oturma odasi icin sehpa aldim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı su ucuz bu ucuz derken yokkkk dedim aldiklarimin birazini geri listeden eksilttim esime kalsa adam elinde avcunda ne varsa yatiracakti oraya ya ne seytana nede sana uyarim dedim az bir masrafla kurtardim sonunda :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nasil olduysa kendime hakim oldum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: genelde ben derdim alayim su eksik bu eksik diye adam susmadi resmen bitirdi beni bugün yaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- aksama kadar gezdik türk marketi falan eve geldik aldiklarimizi yerlestirdik sonra birdaha ciktik volkfestímiz var bu hafta bitmeden bir balik yiyelim dedik ciktik ve aksam ettik yani cokkkkkkkkk yoruldum ama opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hayırlı günlerrrrrrr nasılsınızzzz ben geldimmmmm inş temelli :))
kimler var bakalım 1 aydır girmemişim kkya geçmişi okuyamadım umarım meleklerim ve anneleri iyidir, biz iyiyiz çok şükür
eskide olsa bir pcmiz oldu çok şükür ama çok ağır girip msj yazmak işkenceye dönüşüyor tabi bunada çok şükürr,

ilk 3 sayfadan anladığım kadarıyla dünürler filan gelmişşş çıtırlarım benim maşallahhhh
rabbim nazarlardan saklasın inş
betülcümm nasılsın canımmmm meleklerim nasıll öp benim için olur mu onları,
mihribancım sen nasılsın canımmm kızcelerimiz nasıll öp benim için annesi onlarıı,
belinaycım hayırlı olsun canım yeni eviniz huzur,bereket ve mutlulukla oturun inş,oğluşumuz rahatsızmış nasıl oldu daha iyidir inş,

miniğimmm maşallah kuzum ya iyi yetişiyorsunn inş dün sınavın iyi geçmiştir aklımdaydınn:) tvni yaptılar mı bari okadar uğraştırdıktan sonra,bizim kide bozuldu geçengün aniden az önce yapılıp geldi,görüşmek üzere öpüldünnn canımmm,

artık buralardayım inş pc bozulmazsa tabi :) görüşmek üzere öpüldünüzzz

merhaba hanımlar kadir geceniz mübarek olsun
kamilem hoşgeldin canım nerelerdeydin sen yoksun çoktandır:1hug:
ben de kızlarımda iyiyiz siz nasılsınız
artık topiğini bırakmazsın demi canım yerimsenibenşimdi bir eksiğimiz kaldı şevvalcik o da gelmiyor çoktandırfisfisfis
öptüm seni de kızlarınıda kamilecimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nunuğum mağazayı almışınız kız hayrolakaydirigubbakcemile3kızının ayakkabısı hayırlı olsun canım
miniğim bugünde sınavda galiba başarılar diliyorum ona
öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.

selam kkızlarrrrrrrrrrrr

hepinizin kandili mübarek olsunnnnnnnnnnnnnn

Kur’ân-ı Kerîm’de medhedilen en kıymetli gecedir. Kadir gecesinin fazîleti, üstünlüğü (bin aydan daha fazîletli, kıymetli, hayırlı olduğu), bizzât Allahü teâlâ tarafından, Kadir sûresinde açıkça bildirilmiştir.Kur'an-ı Kerim'de Cenab-ı Hak, bu mübarek gecenin kıymet ve faziletini şöyle beyan buyurmaktadır:

"Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."
(Kadir Suresi )

Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Hayırlı günlerrrrrrr nasılsınızzzz ben geldimmmmm inş temelli :))
kimler var bakalım 1 aydır girmemişim kkya geçmişi okuyamadım umarım meleklerim ve anneleri iyidir, biz iyiyiz çok şükür
eskide olsa bir pcmiz oldu çok şükür ama çok ağır girip msj yazmak işkenceye dönüşüyor tabi bunada çok şükürr,

ilk 3 sayfadan anladığım kadarıyla dünürler filan gelmişşş çıtırlarım benim maşallahhhh
rabbim nazarlardan saklasın inş
betülcümm nasılsın canımmmm meleklerim nasıll öp benim için olur mu onları,
mihribancım sen nasılsın canımmm kızcelerimiz nasıll öp benim için annesi onlarıı,
belinaycım hayırlı olsun canım yeni eviniz huzur,bereket ve mutlulukla oturun inş,oğluşumuz rahatsızmış nasıl oldu daha iyidir inş,

miniğimmm maşallah kuzum ya iyi yetişiyorsunn inş dün sınavın iyi geçmiştir aklımdaydınn:) tvni yaptılar mı bari okadar uğraştırdıktan sonra,bizim kide bozuldu geçengün aniden az önce yapılıp geldi,görüşmek üzere öpüldünnn canımmm,

artık buralardayım inş pc bozulmazsa tabi :) görüşmek üzere öpüldünüzzz

oooooooo hos geldin tatlim biz iyiyiz sen nasilsin sizinde kandiliniz kutlu olsun canim öpüyorum seni ve kizlari opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar kadir geceniz mübarek olsun
kamilem hoşgeldin canım nerelerdeydin sen yoksun çoktandır:1hug:
ben de kızlarımda iyiyiz siz nasılsınız
artık topiğini bırakmazsın demi canım yerimsenibenşimdi bir eksiğimiz kaldı şevvalcik o da gelmiyor çoktandırfisfisfis
öptüm seni de kızlarınıda kamilecimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nunuğum mağazayı almışınız kız hayrolakaydirigubbakcemile3kızının ayakkabısı hayırlı olsun canım
miniğim bugünde sınavda galiba başarılar diliyorum ona
öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.

tesekkürler canim yok yok almadik yani ben istemedim esim illaki al dedide :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sizinde kandiliniz mubarek olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kkızlarrrrrrrrrrrr

Kur’ân-ı Kerîm’de medhedilen en kıymetli gecedir. Kadir gecesinin fazîleti, üstünlüğü (bin aydan daha fazîletli, kıymetli, hayırlı olduğu), bizzât Allahü teâlâ tarafından, Kadir sûresinde açıkça bildirilmiştir.Kur'an-ı Kerim'de Cenab-ı Hak, bu mübarek gecenin kıymet ve faziletini şöyle beyan buyurmaktadır:

"Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."
(Kadir Suresi )

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

selam canim sizinde kandiliniz kutlu olsun :))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam citir bacilarim nasilsiniz bakalim hepinizin kandili kutlu olsun öpüyorum hepinizi muckkkkkkkkk.....

selam kkızlarrrrrrrrrrrr

(Kadir Suresi )

seninde kandilin mübarek olsun canım
allah hepimizin dualarını kabul etsin :Saruboceq::Saruboceq:

X