selamlar kızlar
ay ben kafayı yemek üzereyim yaaa bir türlü bitmiyor işim yaaaaaaa
dün tüm gün bekledim gelmedi ş...........ler aradım kaydım fırçayı bugün eşimde aramış gelmeyin zahmet etmeyin demiş
fırçayı yiyince hemen gelesi oldu kalkıp biyerleride bugünde benim işlerim vardı yarına kalmıştı
akşam üzeride yönetim geldi bina yeni bina olduğundan tanker suyuyla idare ediyorduk şebeke suyu bağlanıyor
yarın askiye gidip başvuru yapmam lazımmış eşimde izin alamıyor sabahtan sular idaresine gidip sıraya girip su aboneliği yapacağım geri eve geleceğim tvye gelecekler diye koşa koşa
off offfffff valla sinir geldi 2 gündür ders çalışayım diyordum ama yok olmadı
cumartesi günüde sınavım var
bu sene kaldım hayırlı olsun artık ne diyim
((
daha buraya uzun olur diye yazmadığım bir dünya işlerimde var
eşim yarından sonra 9 gün evde pazartesi o gitsin halletsin dedim yönetim yarın halledilecek hafta sonu abonelikleri kontrol edip saat bağlayacaklar geç olur dediler
bayram öncesi susuz kalmayalımda dedik hallederim napayım dedim
allaha şükür arabayı öğrendimde iyice onunla gidip geliyorum yoksa 2 çocuklar mahvolacaktım
tek tesellim o oluyor valla
belinay kıs allah seni emi valla ne diyim aklımdanda geçmiyor değil bazen canım ajanslara resim göndermek
okumayla falan olmuyor bazı şeyler 1 2 dizi bir bihter kötü kadın köşeyi dönüyorsun:)))
bekarlığımdan beri arkadaşlarım hep dedi yüz hatların güzel fotomodellik yap diye de aile izin vermemişti bazen eşime diyorum ajansa resim göndersemde reklam dizi falan belki biyerlerden kırarım diyorum allah akıl versin diyo:)))
fenamı olur kıs 1 2 seneye ev araba yazlık kışlık götürürüz malı:))
mihriban kıs yardımcılarıda hallederiz
neyse hadi kızları yıkayım yatırayımda sabah 8de çıkıcam uyusunlar öğlene geri yetişeceğim eve öğleden sonrada az göz gezdireyim derslere bakalım
muckk herkese canlarım
giremezsem merak etmeyin hafta sonu sınav koşturmacasındayım merakta etmeyin b.k gibi geçecek ve kalıcam
(
hiç çalışmasım testleri oooo piti piti diye işaretleyeceğim:)))))))))))
sağlık olsun ne diyim sinirden gülüyom bakmayın siz bana
muckk herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr