Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın herkeze hayırlı sabahlar olsun arkadaşlar
kızlar bugün malum günümdeyim ağrım var öğleden sonra inş. geçer
kendime geleyim bugünü atlatayım da hemen temizliğe başlıcam,temizlik için bugünü bekliyodum
miniğim perdelerin hayırlı olsun canım,bide yazdıklarını okuyunca inanamadım bide bu mübarek günlerde. ne günlere kaldık
allahım ıslah etsin doğru yolu göstersin,artık kimselere güven kalmadı.
belinaycım bayramlıklarınız hayırlı olsun güle güle giysin kuzuların
mihrişim,nunuğum sizler nasılsınız canlarım?

merhabalar...
istediğimiz ev için anlaştık içinde ev sahibi oturuyor ev bulup çıkana kadar müsade istedi daha sonrada bir haftalık falan tadilat sürecek inşallah bayramdan sonra taşınırım...darısı bütün kiracılara olsun inşallah...12 sene sonunda nihayet benimde evim olacakkaydirigubbakcemile5
oğlumda malesef yine grip olmuş salya sümük gidiyor nerden nasıl üşütüyor bu havada anlamıyorumCADIARZU
hepinizi öpüyorum...

selam canlarım benim
nasılsınız bakalım gününüz aydın olsun şekerciklerrrr
mihribanım evi ilk gördüğümde nette bayılmıştım canım sitede
gelincede baktım balkon camlı hemen tuttuk 4 oda salon mutfak hep bir balkona açılıyor tüm evi dolanıyor hemde güneş alıyor kış için süper yazında ayrı tadı çıkıyor güneşin akşam batarken bile göz kırpıyor dağın ardından manzara süper yani birde 10.kat olunca ankara ayağının altında
tek derdi cam silmesi olsun napayım kış geliyor artık seneye kadar silmem:)))))))))
sanada kolay gelsin kuzucuğum şu yemek derdide bizi öldürecek ay valla napacaz bir para bulamadıkki hepimize birer aşçı tutalım
betül canım geçmiş olsun sanada kuzum hadi bakalım sende izinlisin desene az dinlenirsin artık
valla sorma bende şaşıyorum nasıl insanlar var gerçi bunları gördükce umudum artıyor cennete gireriz diye:))))))))
belinaaaaay canımcığım hayırlı olsun şekerrrrr
ben sana demedimmi kuzummmmmmm
bakmayın fena cadıyımdır ama kalbim temizdir kalp gözüm açıktır içime doğar:))))))))))
dilimde benim cadılıkkkk
herkesi opuyorumnanaktan şekerler
kib

ooooooooooo iyisiniz hadi diyecektim ama gecmis olsun tatlim ya(((((

iyi olur ya bende gezecek birilerini ariyorum
sorma ya tr den geldim geleli yagmur durmadi ya arada bir günes gördük ama
son birkac gündür resmen kis geldi sayilir melisa bile anne kaloriferleri yakayimmi diyo
tabi evin ici iyi ama disarisi cok sogukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kislik ceketimi cikaracam nerdeyse kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

selam ttalim hadi bakalim bugün dinler yarin is basi yaparsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kendini yormadan islerini hallet...

selam canim hadi gözün aydin olsun cok sevindin hayirlisiyla en yakin zamanda da tasinirsiniz insallah oglusumuzada gecmis olsun tatlim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yafrusum orda kapina yakin bir evde bana tutsan bende gelsem yanina boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile biri bana yaninda ev tutsun burda kafayi yiyecem aksam esimede söyledim biz melisayla tr ye gidelim ev tutalim dedim adam ne derse begenirsiniz gitme demiyorda kirayi kim ödeyecek diyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba hanımlar
şu an susuzluktan ölücem nerdeyse.akannehirsabah üstü burda yağmur serpiştirdi öğlene kadar hava kapalıydı bende buna aldanıp kızları denize götürelim dedim eşime.çoktandır istiyorlardı orucuz diye götüremiyorduk.eşimde tamam dedi
biz çıktık güneş yüzünü gösterdi tam öğle sıcağı oruç ağızla düşünün artık.denizde fazla kalmadık ama o kadar yoruldum ve susadım kimafoldumben
şimdi yemek yapmaya dermanım yoksenağlamabir daha oruçlu bir yere çıkmam asla buda bana ders olsun
belinaycım eviniz hayırlı uğurlu olsun canım oğluşunada geçmiş olsun
betülcüm sende izinlisin demek benim iznim bitti sıra sende artık
temizlik yapacakmışsın kolay gelsin sana fazlada yorma kendini canım.ben pencereleri silmiştim cadılar hafta geçmeden tekrar kirlettiler bilesempatiksalakcinniboşa yapıyoruz temizliği valla fisfisfis
ah miniğim bir çıkmadı piyangodan paran.bizde kurtulurduk sayende temizlik derdinden yemek sıkıntısından:hulya:
neyse şekerler öptüm hepiniziiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar ezan okundu yemeğimizi yedik namaz yok bende topiğimizi ziyarete geldim
kızlar az önce hafız bi ablam var onunla konuştum,geçenlerde onun okuduğu mukabeleye gitmiştim hasta olduğu için ben okudum 3- 4 gün.dinleyen ablalar beni beğenmişler:asigim: dünürcü gelceklermiş bana.biri varmış buyu boyuma huyu huyuma uygunmuş.hafız abla o evli hemde 10 yaşında kızı var demiş.zor ikna ettim inanmadılar diyo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay çok güldüm :roflol::roflol::roflol:
enişteyede söyleseydin ya betülcüm bak hala gencim güzelim talibim çıkıyo diyekaydirigubbakcemile3
bundan bir kaç sene önce benim başımada benzer bir olay gelmişti.görümceme gelen görücü beni evin genç kızı sanmıştı bana sorular soruyordu okuyomusun yaşın kaç falan gibilerinden:roflol::roflol:sonra yanlışlık olmasın diye ben evliyim dedim.o zaman 2 kızım vardı
yani olur böyle vakalaryerimseniben bak maşallah gencecikmişsin canımbayanssulusmile

gel kuzum gel bak eniştede istiyo heralde ne ev tuttup seni bir yere bağlayacağız bak kkdan faceden kaç kişiyir her ay bir şehir gezersin kalırsın kuzum:roflol::roflol:
sonra enişte geri alırmı bilmem olmadı sıraya koyarız dön dolaş gezersin biz çatlakların arasında

allah kolaylık verisn canım yaaaaaa
benim ilk günü orucun uykuda selde boğulupda nasıl mutlu boğulduğum anım aklıma geldi:)))))
allah kimseyi susuz bırakmasın inşaallah canım yaaa
he kıs mübarek gün valla dua edinde çıksın bişeyler yaaaa sinir geliyo bana
para istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yardımcılar istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

hımmmmmmmmmmmmmmm kıssssssss betülümmmmmmmmmm aman da aman bizim betül büyümüşde görücüleride gelirmişşşşşş nasılda geçiyor zaman demi kızlarrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benim çıtırımmmmmmmmmmmmm nazar değmesin kıs kaşıda biyerlerini:jeyyar::jeyyar:
enişte ne dedi bu duruma bu arada anlattınmı?

:roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çıtırlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmm
siz yine iyiymişsiniz ay istemeye gelelim diyorlarmış talip oluyorlarmış beni 3 4 sene öncesine kadar amaaaa yaşı küçük bunun daha dediler:roflol::roflol::roflol::roflol:
naz yeni doğmuştu hatunun biri beğenmişte yaşım küçük kabul etmem sanmış:roflol::roflol::roflol:
diyecektim bakma yaşıma bende ne maharetler var diye
sabah sabah güldüm epey gidemde kızları doyuram yafruşlar
muckkk kib opuyorumnanaktan sizleri
tvciler gelicekti bugün şunları sıkıştırayaım bakam ne yapacaklar sallamasınlar beni yoksa katil olucemmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

merhaba hanımlar
miniğim seninki daha komikmiş seni fazla çıtır görmüşler demek ki:roflol::roflol::roflol:
bende sabah kalktım evi toparladım sildim bir duş aldım.sonra kızla biraz test çözdük şimdi de pc yi açtım
zaman geçmiyor sanki
öpüldünüzza.s.a.s.

selamlar topiğimizin çıtır hatunları demek dünürler gelmiş hepinize aynı olay benimde 2 defa başıma geldi tabii ben 15 yaşında evlenince tanımayanlar hep eşimle kardeşiz zannediyorlarmış kayınpederime demişler kızına talibiz diye o da benim kızım yokki o benim gelinim demişsempatiksalakcinnibirkaç sene öncede arkadaşımın bebek mevlüdünde çok koşturmuştum akrabası arkadaşıma sormuş arkadaşını oğluma isteyelim diye oda benim arkadaşım evli kocaman kızı var demiş...
minik tv den bahsettin birkaç kere ben kaçırdım galiba tvcilerle ne işin var yoksam meşhur mu olacaksın da bizim haberimiz yokfisfisfis
öpüldünüz...opuyorumnanaktan

beni güldürdün kız:roflol::roflol::roflol:yok canım ne meşhur olması miniğin tv si bozulmuş tamirci gelecekti canımyerimseniben
miniğim yerine cevap vermiş oldum ama güldürdü beni belinaycım dayanamadım yazdım bende:roflol::roflol::roflol:
bu arada biz topikçe çok çıtır duruyoruz sanırım baksana hepimize görücü çıkmışbayanssulusmileboshayallersmile

merhaba şekerler
kalkıp yemek yapıcam ama hiç halimakannehir yok.burası bugünde yanıyor.şimdiden seneyi düşünüyorum daha da sıcağın içinde tutacaz orucu nasıl yaparız diye kara kara düşünüyorum vallamafoldumben
bu arada su içmekten birşey de yiyemiyorum eşimde çalışıyor çocuklarda zaten birşey yemiyorlar hiç yemek yapmasam mı nekaydirigubbakcemile3
neyse öptüm a.s.a.s.a.s.

bende minik meşhur olacak bizi kurtaracak zannetmiştimsırnaşık şeysırnaşık şeyhayal kırıklığına uğrattın beni mihribansenağlama

bende minik meşhur olacak bizi kurtaracak zannetmiştimsırnaşık şeysırnaşık şeyhayal kırıklığına uğrattın beni mihribansenağlama

bende miniğime piyangodan para çıkınca hepimize birer hizmetçi aşçı göndereceği günü bekliyorum söz verdi ama hala bekliyorum:roflol::roflol::roflol:
yinede ümüdimizi yitirmeyelim bizboshayallersmileboshayallersmile

CADIARZU CADIARZU ooooooooooo allah görücülerinizi arttirsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kiz kabul etseydin ya tatli yerdik ay canim cekti malum günümdeyim bugün bana bisisi süpriz yapti as erer gibi canim tatli cekiyo bu dönemlerde yaaaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook sagolsunn görümcemin kocasida faceye koymus baklavayi birde etiketlemis beniiiii sinir oldum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ama güldürdünüz beni ne diyim size :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ne citirlar varmista bilmiyoruz yaaa hadin hayirlisi bakalim :)))))

:))))))))) citir kizlar bunlar gel vatandas gelllllllllllll :roflol: :roflol: :roflol:

kiz üzülme ben mesur olup seni kurtaririm bu hayattan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ne g.... mesur olacaksam gara guru garunun neresi mesur olsun banada umut baglama en iyisi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nerde bizde o sanssssssss peeehhhhhhhhh bizde sans olsa uzakta uzaga yazismazdik hepimiz bir kapi komsu olup nerde aksam orda sabah yapardik(iyi fikir aslinda begendim bu fikri) ama nerdeeeeeeeeee CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…