- 15 Eylül 2008
- 2.442
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #35.861
günaydın hanımlar
ben yine temizlik yapıyordum ara verdim.miniğim aynen dediğin gibi canım valla bir bezginlik var üstümde sorma gitsin.mafoldumben
aslında burdada hava serin gidiyor geçen senelere göre şimdilik iyi sıcak bunaltmıyor ama yine de elim işe varmıyor.
sana kolay gelsin canım
betülcüm yiğenine tekrar geçmiş olsun canım
muckssss hepiniziiia.s.a.s.a.s.
iyi günler kızlar...
mihribancım bende senin gibi bezgin bir haldeyim begümü çok özledim bir anneye yapılacak en büyük kötülük evladını yanından ayırmakmış bunu anladım:1no2:her akşam eşime sarıp duruyorum niye kızımı gönderdin diye oda haklı olarak biz gidemiyoruz o bari tatil yapsın diyor ama gel de bana anlat...:gitme:yarın getiricekler sanırım begümü çünkü cuma günü gitar kursuna başlaması gerekiyor...allahım hayırlısıyla yavruma kavuştursun inşallah... neyse çok başınızı ağrıttım miniğim,mihribanım sizlere kolay gelsin...öpüyorum...
iyi günler şekerlerrr,
nasılsınız bakalım bende temizlik yaptım bugün yemekli misafirim var hepside benden küçük gençlerle tekılacağım bugün ))))
miniğim kolaygelsin canımmmmm,
mihribancım burasıda bugün ilkkez burasıda birazcık sıcakk özledik sıcaklarıı
belinaycım seni çok iyi anlıyorum canımmm inş en kısa zamanda kavuşursun begümümüze,
bazen kızlar teyzelerinde kalıyorlar hemen içim kıyılıyor onlarsız olmuyor,bertuğumuz nasıll öp annesi benim içinnn
meleklerimi ve annelerini öptümmm görüşmek üzereee
merhaba bizde yine net yok ben şimdi annemlerden girdim.yarın misafir gelecek onun için yardıma geldim.
inş sorun çabuk giderilirde görüşürüz hepinizi öptüm allaha emanet olun
iyi akşamlar kızlarrr
komşumdan sizi ziyarete geldim
temizliğim bitmek üzere kısmetse yarından itibaren netimde açılıcaKsizlerle doya doya hasret gidericez
herkesi öpüyorum
iyi akşamlar hanımlar
hayrola herkesin netine ne olmuş böyle herkesde sorun var galiba:uhm:
şevvalcim senide özledik canım çabuk gel aramıza:1hug:
belinaycım hadi gözünaydın kızın yarın geliyor hasretlik bitiyor artık bir dahaki sefere beraber gidin canım bence böyle üzülmemiş olursun yerimseniben
öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın melek anneleri bu net bi gelip bi gidiyo en sonunda iyice bırakacak bizi ama hadi hayırlısı
Ben bugün yine anneme gitcem misafir gelcek akşama gelirim artık
Belinaycım hadi canım kızına kavuşuyormuşsun bugün gözün aydın.
sevvalcim kolay gelsin canım,bekliyoruz seni görüşmek üzere
kamilecim ne yaptın canım ağırladınmı misafirlerini
Mihrişim temizlik yapmışsın güle güle kirlet canım,ben bu hafta başından beri koşturmaktan eve bakamadım bugünde yokum inş yarın yaparım temizliğimi.
miniğim iyi gezmeler iyi eğlenceler sana canım
selamlar kızlar...
bugün bertuğu arkadaşıma bırakıp dişimi çektirmeye gittim dişim normalde 1
kök olması gerekiyormuş ama benim dişimin 3 kökü varmış ve doktor dişimi çekti ve içindeki tahmin edemediği 2 kök kırıldı:1no2:kökleri çıkarmak için çok uğraştılar ufaktan bir operasyon geçirdim ağzıma 6-7 dikiş atıldı çok kötü oldum.hala da ağrıdan duramıyorum:sinifsinif:birde doktordan geldim canım burnumdaydı zaten kayınpederim aradı konuşamıyorum hiç sormuyor bile ne oldu diye begümü bugün getirmicekmiş düğün varmış hafta sonu pazar günü getirecekmiş...bende yarın kursa başlaması gerekiyor mutlaka getirmeniz lazım dedim telefonu suratıma kapattı...delirtti beni...akşam eşim aradı getirin diye tamam dediler bugün aramanın nedeni ne anlayamadım...pişman ediyorlar yolladığıma zaten bana yaptıkları karşısında begüm onlar için büyük bir ödüldü ama ben çok aptalım hala iyi niyetimle çocuğumu gönderdim.her neyse kafanızı şişirdim çok canım sıkıldı paylaşmak istedim...öpüyorum kızlar...
merhaba hanımlar
belinaycım çok geçmiş olsun canım
kayınbabanda ne tuhafmış öyle :1shok:neyse ki eşin gerekeni söylemiş canını sıkma boşveryerimseniben
bugün ben çok sinirliyim hanımlar kafam fena bozuk:jeyyar:
iyi akşamlar öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan
selamlar kızlar...
bugün bertuğu arkadaşıma bırakıp dişimi çektirmeye gittim dişim normalde 1
kök olması gerekiyormuş ama benim dişimin 3 kökü varmış ve doktor dişimi çekti ve içindeki tahmin edemediği 2 kök kırıldı:1no2:kökleri çıkarmak için çok uğraştılar ufaktan bir operasyon geçirdim ağzıma 6-7 dikiş atıldı çok kötü oldum.hala da ağrıdan duramıyorum:sinifsinif:birde doktordan geldim canım burnumdaydı zaten kayınpederim aradı konuşamıyorum hiç sormuyor bile ne oldu diye begümü bugün getirmicekmiş düğün varmış hafta sonu pazar günü getirecekmiş...bende yarın kursa başlaması gerekiyor mutlaka getirmeniz lazım dedim telefonu suratıma kapattı...delirtti beni...akşam eşim aradı getirin diye tamam dediler bugün aramanın nedeni ne anlayamadım...pişman ediyorlar yolladığıma zaten bana yaptıkları karşısında begüm onlar için büyük bir ödüldü ama ben çok aptalım hala iyi niyetimle çocuğumu gönderdim.her neyse kafanızı şişirdim çok canım sıkıldı paylaşmak istedim...öpüyorum kızlar...
merhaba hanımlar
belinaycım çok geçmiş olsun canım
kayınbabanda ne tuhafmış öyle :1shok:neyse ki eşin gerekeni söylemiş canını sıkma boşveryerimseniben
bugün ben çok sinirliyim hanımlar kafam fena bozuk:jeyyar:
iyi akşamlar öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan
günaydınlar şekerlerrrr
dün epey gezdim dolaştım işlerimi hallettim
sevvalciğimden canım çekti benimde kpssye girmeye karar verdim:)))))
dün parayı yatırdım ve bugün son gün okula gidip form dolduracağım ve çok kalabalık olabilir ne zaman gelirim allah bilir artık
kib görüşmek üzere kolay gelsin herkese canlarım
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan
günaydın herkese belinay geçmiş olsun tatlım minigim kolay gelsin canım ben de başvuru yaptım dün hayırlısı....