Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...
bizde oğlumla yağmur altında pazara gittik geldik onun arabasına yağmurluk vardı ama ben ıslandımsempatiksalakcinni
betülcüm iyiyiz canım kızım çanakkalede babaannesinin yanında tatilde oğlumla yalnız kaldık.eltinin oğluna da çok geçmiş olsun canım...
kamilecim iyi gezmeler canım...
mihribanım sanada kolay gelsin...begüm gitti gideli benimde evim hiç dağılmıyor,kirlenmiyor ama keşke yanımda olsada dağıtsa:gitme:
rüyanazcım,mihribancım,miniğim,betülcüm,kamilecim hepinizi öpüyorumzemuszemus

merhabalar
belinaycım doğru söylüyorsun canım yanımızda olsunlarda varsın dağıtsınlar ne yapalım
bende şu ana kadar hiç ayrı kalmadım kızlarımdan dayanamam sanırım.seni çok iyi anlıyorum :teselli:
evi sileyim diyorum ama tembellik var üstümde elim işe varmıyor:umursamaz:
yemek yaptım pilim bittikaydirigubbakcemile3
neyse öpüldünüzzzz şekerlerimopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben saat 6 da geldim eve,eltimin oğlu ameliyat oldu eve geldi.çok şükür iyi
yalnız 24 saat fazla hareket etmemesi gerekiyomuş nasıl durduracaklar bakalım,daha 2 yaşında.allah yardımcıları olsun
neyse kızlar ben yorgunum azcık dinleneyim.hepinizi tek tek öpüyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3Şenizopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3Şeniz

iyi geceler şekerlerrr
herkeslere pek yoğun vede bezgin bakıyorumda
valla bizde havalar serin serin gidiyor:)gerçi ev dağ şehre uzaklaştıya dağlardan esinti geldikce pek güzel oluyor:))
puzzle bitti benimde bugün biraz onunla uğraştım markete gittik geldik kızlarla yemek yaptık derken tüm gün pinekledik anlayacağınız dinlendik
yarında ev temizliği yapayım diyorum perşembeye kısmetse eski semtime gideceğim pazar var birde arkadaşım doğum yaptı yarın çıkarsa perşembe onu görürüm bir ceee der gelirim
herkese iyi geceler şekerler
kib opuyorumnanaktan meleklerimi vede sizleri

günaydınlar güzellerrr
nasılsınız bakalım canlarım?
gününüz aydın olsun inşaallah şekerler
bugün çok işimiz var bizim dip bucak evi temizleyeceğiz yarında gezmeye gideceğiz
kahvaltı sonrası iş başı yapacağız meleklerimle
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
meleklerimide kocaman opuyorumnanaktan
kib şekerlerrrr

günaydın hanımlar
ben yine temizlik yapıyordum ara verdim.miniğim aynen dediğin gibi canım valla bir bezginlik var üstümde sorma gitsin.mafoldumben
aslında burdada hava serin gidiyor geçen senelere göre şimdilik iyi sıcak bunaltmıyor ama yine de elim işe varmıyor.
sana kolay gelsin canım
betülcüm yiğenine tekrar geçmiş olsun canım
muckssss hepiniziiia.s.a.s.a.s.

iyi günler kızlar...
mihribancım bende senin gibi bezgin bir haldeyim begümü çok özledim bir anneye yapılacak en büyük kötülük evladını yanından ayırmakmış bunu anladım:1no2:her akşam eşime sarıp duruyorum niye kızımı gönderdin diye oda haklı olarak biz gidemiyoruz o bari tatil yapsın diyor ama gel de bana anlat...:gitme:yarın getiricekler sanırım begümü çünkü cuma günü gitar kursuna başlaması gerekiyor...allahım hayırlısıyla yavruma kavuştursun inşallah... neyse çok başınızı ağrıttım miniğim,mihribanım sizlere kolay gelsin...öpüyorum...

iyi günler şekerlerrr,
nasılsınız bakalım bende temizlik yaptım bugün yemekli misafirim var hepside benden küçük gençlerle tekılacağım bugün ))))
miniğim kolaygelsin canımmmmm,
mihribancım burasıda bugün ilkkez burasıda birazcık sıcakk özledik sıcaklarıı
belinaycım seni çok iyi anlıyorum canımmm inş en kısa zamanda kavuşursun begümümüze,
bazen kızlar teyzelerinde kalıyorlar hemen içim kıyılıyor onlarsız olmuyor,bertuğumuz nasıll öp annesi benim içinnn
meleklerimi ve annelerini öptümmm görüşmek üzereee

merhaba bizde yine net yok ben şimdi annemlerden girdim.yarın misafir gelecek onun için yardıma geldim.
inş sorun çabuk giderilirde görüşürüz hepinizi öptüm allaha emanet olun

iyi akşamlar kızlarrr
komşumdan sizi ziyarete geldim
temizliğim bitmek üzere kısmetse yarından itibaren netimde açılıcaKsizlerle doya doya hasret gidericez
herkesi öpüyorum

iyi akşamlar hanımlar
hayrola herkesin netine ne olmuş böyle herkesde sorun var galiba:uhm:
şevvalcim senide özledik canım çabuk gel aramıza:1hug:
belinaycım hadi gözünaydın kızın yarın geliyor hasretlik bitiyor artık bir dahaki sefere beraber gidin canım bence böyle üzülmemiş olursun yerimseniben
öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh oh kolay gelsin canım güle güle kirlet inşaallah
havalardan olabilir canım yaa bazen bendede oluyor boşver pinekle az yap yap nereye kadar ev işi nankör iş
ben ev karılığından istifa edicem zaten :)))

ay kıyamam ben arkadaşımaaaaaa canım benim yaaa
hadi bakalım gözün aydın gözünün nuru gelecekmiş
çok öp bizim içinde gelince meleğimizi

kolay gelsin kuzum sanada
çok eğlenmeyin dozunu kaçırmayın ama :))))))))))

merhaba bizde yine net yok ben şimdi annemlerden girdim.yarın misafir gelecek onun için yardıma geldim.
inş sorun çabuk giderilirde görüşürüz hepinizi öptüm allaha emanet olun

kolay gelsin canım benim sizede
kib byeeeee

iyi akşamlar kızlarrr
komşumdan sizi ziyarete geldim
temizliğim bitmek üzere kısmetse yarından itibaren netimde açılıcaKsizlerle doya doya hasret gidericez
herkesi öpüyorum

ooooooo kuzummmm hoşgeldin bitanemmmmm
hadi bakalım bekliyoz yavruş

bende seni muckkkk şekerciğim
kib görüşmek üzere

iyi geceler herkese şekerlerrrrrr
yarın gezmeye gideceğim sabahtan çıkarım ne zamana gelirim artık allah bilir:)
kib görüşmek üzere canlarım
opuyorumnanaktan hepinizi

Günaydın melek anneleri bu net bi gelip bi gidiyo en sonunda iyice bırakacak bizi ama hadi hayırlısı
Ben bugün yine anneme gitcem misafir gelcek akşama gelirim artık
Belinaycım hadi canım kızına kavuşuyormuşsun bugün gözün aydın.
sevvalcim kolay gelsin canım,bekliyoruz seni görüşmek üzere
kamilecim ne yaptın canım ağırladınmı misafirlerini
Mihrişim temizlik yapmışsın güle güle kirlet canım,ben bu hafta başından beri koşturmaktan eve bakamadım bugünde yokum inş yarın yaparım temizliğimi.
miniğim iyi gezmeler iyi eğlenceler sana canım

selamlar kızlar...
bugün bertuğu arkadaşıma bırakıp dişimi çektirmeye gittim dişim normalde 1
kök olması gerekiyormuş ama benim dişimin 3 kökü varmış ve doktor dişimi çekti ve içindeki tahmin edemediği 2 kök kırıldı:1no2:kökleri çıkarmak için çok uğraştılar ufaktan bir operasyon geçirdim ağzıma 6-7 dikiş atıldı çok kötü oldum.hala da ağrıdan duramıyorum:sinifsinif:birde doktordan geldim canım burnumdaydı zaten kayınpederim aradı konuşamıyorum hiç sormuyor bile ne oldu diye begümü bugün getirmicekmiş düğün varmış hafta sonu pazar günü getirecekmiş...bende yarın kursa başlaması gerekiyor mutlaka getirmeniz lazım dedim telefonu suratıma kapattı...delirtti beni...akşam eşim aradı getirin diye tamam dediler bugün aramanın nedeni ne anlayamadım...pişman ediyorlar yolladığıma zaten bana yaptıkları karşısında begüm onlar için büyük bir ödüldü ama ben çok aptalım hala iyi niyetimle çocuğumu gönderdim.her neyse kafanızı şişirdim çok canım sıkıldı paylaşmak istedim...öpüyorum kızlar...

merhaba hanımlar
belinaycım çok geçmiş olsun canım
kayınbabanda ne tuhafmış öyle :1shok:neyse ki eşin gerekeni söylemiş canını sıkma boşveryerimseniben
bugün ben çok sinirliyim hanımlar kafam fena bozuk:jeyyar:
iyi akşamlar öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan

kolay gelsin canım sana
sağolasın şekerciğimmmmmmmm

canım benim kıyamam sanaaaa geçmiş olsun bitanem
inşaallah en kısa zamanda düzelirde kavuşursun sağlığına ağız diş de bişeye benzemiyor yiyemezsin içemezsin
offff offffffffffffff sıkma canını bitanem yaaa bazıları hiç değişmiyor değişmiyecekte onun için kendini boş yere yorma mesafeni belirle
bencede bundan sonra ona göre tavır al ne demek teli yüzüne kapatmak çocuğuyla ilgili kararları verirken herkes sana bana saygı göstermek zorunda.
bunu anlamamak için uğraşıyorlar işlerine gelmiyor ama sen bildiğini yap canım
güzel canını hiç sıkma kuzum
opuyorumnanaktan canım benim seni vede oğluşkomuzu

selam canım benim
hayırdır sana ne oldu bebekim yaaaa(
sıkma canını salla bosver kimse için değmiyor emin ol bak
bu hayatta ne olursak olalım tekiz sadece kendimiz varız canını kimsenin sıkmasına izin vermeyeceksin
opuyorumnanaktan senide kuzucuğum

günaydınlar şekerlerrrr
dün epey gezdim dolaştım işlerimi hallettim
sevvalciğimden canım çekti benimde kpssye girmeye karar verdim:)))))
dün parayı yatırdım ve bugün son gün okula gidip form dolduracağım ve çok kalabalık olabilir ne zaman gelirim allah bilir artık
kib görüşmek üzere kolay gelsin herkese canlarım
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan

günaydın herkese belinay geçmiş olsun tatlım minigim kolay gelsin canım ben de başvuru yaptım dün hayırlısı....

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak sağlığına kavuşursun
ya ben anlayamıyorum büyükleri,ne güzel izin vermişsiniz torunları kalmış yanlarında emri vaki şekilde bu izni uzatmak niye.ama eşinde gereni söylemiş bundan böyle ona göre davranırsınız.
seni çok iyi anlıyorum canım ben çocuk konusunda çok mücadele veriyorum.
çocuk lar üstünde çok müdahele etmek istiyo kayınpederim baya aştım ama yinede biraz yapıyo.
öyle düşünme canım burada sıkıntımı paylaşmak banada çok iyi geliyo. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba mihrişim hayırdır senin neyin var?????????

günaydın herkese belinay geçmiş olsun tatlım minigim kolay gelsin canım ben de başvuru yaptım dün hayırlısı....

günaydın canlarım hadi bakalım hayırlısı allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…