- 15 Eylül 2008
- 2.442
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #35.881
hayırlı cumalar hanımlar
şevvalcim miniğim rüyacım kpss ye girecekmişsiniz üçünüzede başarılar diliyorum
belinaycım üzülme canım bak eşin tavrını ortaya koymuş.2 günde uzun bir zaman değil kavuşursun kızına üzme canını:teselli:
hanımlar bende 1 hafta sonra yurt dışına babamın yanına gideceğim.bir ay yokum dün pasaport işlemlerini yaptık
şimdi görümcelerim buraya gelecek onları bekliyorum onlar gelip gittikten sonra ben gideceğim.dün görümcemi aradım bugün gelsinler diye düğün varmış pazartesi yada salı günü geleceklermiş.bu arada sinirlendiğim nokta görümcemgil başka şehirdeler 1 saatlik yol var eşime gel sen bizi götür demiş tabi geri götürmeside eşime ait bunu duyunca sinirlendim:jeyyar:eşimle tartıştık
şaka gibi ama dün arabamız satıldı eşim almaya gidemiyecek ama bu defada görümcemgil geç gelicekleraklinialirimsmile ben yola çıkıcam erken gelip gitsinler dedim benimki ee sen git onlar kalsın burda diyor
biz evde yokken onlar ne yapıcak ki evimde yani duvarları görmeyemi geliyor bunlar bizi miguclubacismilegelde sinir olma
bilmiyorum ben mi abartıyorum haklımıyım görümcelerimi severim ama bu nasıl bir beklenti anlamadım benneyaptımkiabi sen gel götür getir bizi yakın yerde değil adamın parası var mı yok mu düşünmüyorlar hiç:1no2:
neyse şekerler öptüm yazdıkça sinirleniyorum çünküa.s.a.s.a.s.
sağolun hanımlar:1hug:.inşallah haftaya yolcuyum 1 ay kadar yokum aranızda.babam çocukları çok özlemiş kızlarda onları hasret gidereceğiz allah izin verirse:Saruboceq:
kamilecim belinaycım aslında görümcelerim çok iyiler kötü diyemem maddi durumları pek iyi değil belki ondan böyle bir istekte bulundular ama şu an bizde zor bir dönemden geçiyoruz.bizimde imkanlarımız kısıtlı bunu da biliyorlar.öyle ki benim bütün yol masrafımıda babam karşılıyor eşim tek kuruş bile vermiyor.biz şu durumdayken onların istediğine bakın.benneyaptımkiartık ne düşüneceğimi bilmiyorum valla
neyse şekerler buraya yazınca biraz rahatladım.öpüyorum herkesia.s.a.s.
canım benim sen ne zmaan gideceksin
ay uzun bir zamanda 1 ay
anaaaaaaaaaaaaaaaa
özletme kendini şekerciğimmm
arada uğra ok
bak gidiyorsun tatile işte ne güzel takma boşver yaa koca sülalesini
salla gitsin
madem sorunun yok seviyorsunda çok düşünüp de canını sıkma
onlar düşüncesizse kocan düşünsün sizi canım sen niye sıkılıyorsun
gider ayak tadın bozulmasın bebekimmmmmmmmmm
rahatlatırız annem gel senyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın yavruşlarrrrrrrrrrrrrrr
hadi kalkın uyanıın şevvaliniz geldi
sevindirik oluşunu yirim guzum senin
artık hakettim nette takılmayı şekerim dimi ama
3 oda bir salon komple evin badanası temizliği birde bir sürü stres
artııııı diksiyonumuda düzeltip geldim
dün gece netimizde açıldı
bundan sonra kim tutar beniiiiiiii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba hanımlar
şevvalcim hoşgeldin aramıza canım.:1hug:
bayağı yoğunmuşsun artık rahata erdin mis gibi tertemiz evde oturup keyif yaparsın
miniğim uğrarım arada şeker yaa özletmemeye çalışırım kendimikaydirigubbakcemile3iş güç hiç bitmiyor zaten canım
şimdi görümceler gelicek ya onları bekliyorum sanırım onlar burdayken ben gidicem öyle görünüyorboshayallersmileay herşey çok karıştı nolcak böyle bilmiyorumkafamçokkarıştı
bu akşamda misafirim var sabah kek tatlı falan yaptım.evi toparladım mutafağı hallettim.şimdi de evi sileyim toz alıyım diyorumakannehir
herkesi öptüm şimdilik kaçıyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
selamlar kızlar...
topiğimize neşe gelmiş nihayet kendi kendimize takılıp duruyorduk kamilemle şevvalimde gelmişhihoyyythihoyyyt
eşim bugün işten erken gelicek bizde ev aramaya çıkıcaz inşallah buluruz...
hepinize iyi hafta sonları...
aaa kimse gelmemiş
benim misafirde yarın akşam gelecekmiş o kadar hazırlık yaptık neyseaklinialirimsmile
öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktan
günaydın iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrr
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.