Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi pazarlar kızlar...
mihribancım,miniğim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler antibiyotiği kullanmaya başlayınca dişimin ağrısı biraz hafifledi...
miniğim sen 1000 parçalık puzzleyi yapıyorum dedikçe bana fenalık geliyor hiç gelemem sıkıntılı işlere fırlatıp atarıp balkondan herhalde delikafaduldendelikafadulden

iyi pazarlar kızlar...
mihribancım,miniğim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler antibiyotiği kullanmaya başlayınca dişimin ağrısı biraz hafifledi...
miniğim sen 1000 parçalık puzzleyi yapıyorum dedikçe bana fenalık geliyor hiç gelemem sıkıntılı işlere fırlatıp atarıp balkondan herhalde delikafaduldendelikafadulden

ağrının hafiflediğine sevindim canım.
ben sürekli uğruyorum topiğe ama kimseler yok
bugün minikde gelmemiş sanırım geziyor
bende kaçtım:a015:

iyi akşamlarrr şekerlerrrrr,belinaycım geçmiş olsun canımmm inş en kısa zamanda çektirirsin canım diş ağrısı kadar kötü birşey yok acil şifalar canım,melkelrimi ve seni öptümm
mihribancım nabersin tatlım meleklerim nasıll öptüldünüzzz kokulusundann,
miniğim bugün puzzlemi daldın yoksa evdemi yoktun şekerrr öpüldünüzzz,
betül nerelerde acaba inş iyidir ,sevvalcimde işleri halledip gelir inş en kısa zamanda,nunuk nerelerde bu arada gelmi mi yoksa türkiyeye ondan mı yok buralarda,mentalist yazlıktadır kesinnn)

Günaydın herkeze hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
Belinaycım geçmiş olsun canım
Kamilem hoşgeldin canım nasılsın
Mihrişim,Miniğim sizler nasılsınız başkada uğrayan yok galiba topiğe ben dahil.
Kızlar benim moralim çok bozuk bizim gelin kardeşimin eşi,karı koca kavga etmişler ve annesine gitmiş.biz hep çok iyi güler yüzlü diye düşünüyoduk o bizim yüzümüze gülüp kardeşimin başının etini yiyomuş.kardeşim bitti diyo bizde şimdi sinirlisin sonra fikrin değişir diyoruz abla iki yüzlü birine başka birine başka konuşuyo profesyonel olmuş diyo.Ben kardeşime çok üzülüyorum ben bunu haketmedim diyo şimdilik durum vahim bakalım vakit geçince ne olacak.
Aslında sorun 1 aya yakındır vardı ama bu kadarını bilmiyoduk.
Hayırlısı olsun demekten başka bişley diyemiyorum
Gece 1 'e kadar annemlerdeydik konuştuk şimdi başım ağrıyo

iyi pazarlar kızlar...

yok canım yaa çok gevkli valla alışınca seversin
emin ol sabrı öğretiyor insana azimle uğraşıyorsun:)
dün sürekli elektrik kesintisi oldu gidip geldi derken pcyi yapmayım diye açmadım 5 e kadar
eşimde çalışıyordu kızlarda oynadı bana bakındı yardım etti tv keyfi derken kaptırmışım kendimi puzzlema yarısı bitti:))

ağrının hafiflediğine sevindim canım.
ben sürekli uğruyorum topiğe ama kimseler yok
bugün minikde gelmemiş sanırım geziyor
bende kaçtım:a015:

yok annem ne gezmesi ayol evdeydim kendimi puzzlea kaptırdım kafayı rahatlatayım dedim ama tüm gün uğraşınca baş ağrısı yaptı:))
parça bulacam diye aranmaktan beynim sulandı:))))

iyi akşamlarrr şekerlerrrrr,belinaycım geçmiş olsun canımmm inş en kısa zamanda çektirirsin canım diş ağrısı kadar kötü birşey yok acil şifalar canım,melkelrimi ve seni öptümm
mihribancım nabersin tatlım meleklerim nasıll öptüldünüzzz kokulusundann,
miniğim bugün puzzlemi daldın yoksa evdemi yoktun şekerrr öpüldünüzzz,
betül nerelerde acaba inş iyidir ,sevvalcimde işleri halledip gelir inş en kısa zamanda,nunuk nerelerde bu arada gelmi mi yoksa türkiyeye ondan mı yok buralarda,mentalist yazlıktadır kesinnn)

selam canım benim
aynen bebekim bildin daldım çıkamadım
nunuk hala memleketinde canım haftaya bitiyor sanırım izinleri
geçen geldi bi facede görüştük sıcak ama güzel diyordu melisada ilk 2 gün burun kanamasıyla geçirmiş sıcaklardan ama şimdi alışmış tabi
eeee almanya gibi soğuk bir yerden adana gibi sıcak biyere gidince birden.:))))
mentalist yazlıkda sanırım facede görünmüyor

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum..

günaydın canım nabersin bakalım şeker keyifler nasıl
ceee diyip kaçıyorsun?rüya nasıl keyifler iyidir umarım
muckkkkkkkkkkkkkk

Kızlar benim moralim çok bozuk bizim gelin kardeşimin eşi,karı koca kavga etmişler ve annesine gitmiş.biz hep çok iyi güler yüzlü diye düşünüyoduk o bizim yüzümüze gülüp kardeşimin başının etini yiyomuş.kardeşim bitti diyo bizde şimdi sinirlisin sonra fikrin değişir diyoruz abla iki yüzlü birine başka birine başka konuşuyo profesyonel olmuş diyo.Ben kardeşime çok üzülüyorum ben bunu haketmedim diyo şimdilik durum vahim bakalım vakit geçince ne olacak.

günaydın canım
sağol canım benim iyidir ne olsun şekerciğim bir yaramazlık yok çok şükür
canım benim geçmiş olsun sizede allah kolaylık versin ne diyim
yeni evliliklerde olur böyle şeyler diyeceğim ama kardeşinin tavrı söylemleri o kadar keskinki bence kararını ona bırakın kendisi yaşadıklarını daha iyi bilir
bakın.
size gülüp kardesinin başının etini neden yiyormuş varsa derdi sizle konuşsun
sanırım yüzünüze söyleyemiyo kocanın canını burnuna getirmiş:KK43:
allah sabır versin ne diyim ama böyle biriyle hayat zor onuda söyleyim
allah haklarında hayırlısı neyse onu nasip etsin ne diyim
sende sıkma canını kardeşin nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın boşver.

günaydınlar şekerlerrrr
herkese güzel bir gün vede hafta diliyorum canlarım
opuyorumnanaktan sizleri
meleklerimede kucak dolusu muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

muckkkkkkk güzel anne güzel arkadaş tatlım benim günaydın sultanlarrrrr üne gülücüklerle başlamanızı temenni ederek kahvaltıyta girişiypom minoşum acıkmışşşşşopuyorumnanaktan

günaydın canım
yeni evliliklerde olur böyle şeyler diyeceğim ama kardeşinin tavrı söylemleri o kadar keskinki bence kararını ona bırakın kendisi yaşadıklarını daha iyi bilir
bakın.

sağol miniğim aminnnnn
ben sordum gelinimize sorunun ne olduğunu ortada bi sorunda yok diyo,gerçektende annemlerin üst kata gelin geldi,
ama ayrılar annem ondan iş beklemedi,istediği zaman geldi istemediği zaman gelmedi.annemde bizde yeterki karı koca iyi olsunlar yeter dedik.
ama kardeşim siz de bende o kadar iyi niyetli davrandığımız halde böyle yapması zoruma gidiyo diyo.
hele babam canı ne istiyosa hemen alıyodu.ben daha kayınpederime baba şu nu canım istedi alırmısın dememişimdir ama o diyodu ve babam alıyodu.
kocasından memnun çünkü kardeşim el üstünde tutu onu.ama ailesi olmıcak kardeşimde bize gelip gitmicekmiş.
hiç kimse dört dörtlük olamaz elbette bizimde hatamız olmuştur ama yüzümüze gülüp can ciğer olup arkadan iş çevirmesi çok kötü bi şey.
neyse yine çenem düştü ama çok üzülüyorum ve bunları haketmediğimizi düşünüyorum.

günaydınlar şekerlerrrr
herkese güzel bir gün vede hafta diliyorum canlarım
opuyorumnanaktan sizleri
meleklerimede kucak dolusu muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın canım inşallah yeni hafta hepimiz için hayırlı olur.:Saruboceq::Saruboceq:
bende sizi öptüm canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi günler şekerlerrrr,nasılsınızz bakalımmm
betülcüm çok üzüldüm canımmm allah haklarında ne hayırlıysa onu versin inş,
bu zamanda böyle galiba herkes bize kalsın kocalar aileleri atsın diyor malesef bizim gelinde öyle
kardeşimle sık sık kavga halindeler hayırlısı canımm allah afiyet versin inş en kısa zamanda düzelirler hayırlıysa canımm,
melklerimi ve annelerini çok öpüyorum görüşmek üzere mucukkk

merhaba şekerler
nasılsınız diyeceğim ama bugün gelinlerden dert yanma günü sanırımbilmiyorumkismile
betülcüm kamilecim canınızı sıkmayın herşey olacağına varıyor.siz allahtan hayırlısını isteyin.umarım herşey yoluna girer hayırlısı olur
miniğim dur kız beyinini sulandırma puzzle yapıcağım diye :roflol::roflol::roflol:öptüm canıma.s.
betülcüm hoşgeldin bu arada yoktun çoktandır.herkes ihmal etti topiği böyle olmuyo ama:1no2:
neyse öptüm hepinizi şimdilik kaçtıma.s.a.s.a.s.a.s.

muckkkkkkk güzel anne güzel arkadaş tatlım benim günaydın sultanlarrrrr üne gülücüklerle başlamanızı temenni ederek kahvaltıyta girişiypom minoşum acıkmışşşşşopuyorumnanaktan

ooooooooooooooo kimler gelmişşşşş
kuzummmmmmmmmmm nabersin canım benimmmmmmmmmmmmm
sağol canım benim sanada gülücüklerrr canım
arada gel kıssssssssss bekleriz yani:KK66:

sağol miniğim aminnnnn
ben sordum gelinimize sorunun ne olduğunu ortada bi sorunda yok diyo,gerçektende annemlerin üst kata gelin geldi,
ama ayrılar annem ondan iş beklemedi,istediği zaman geldi istemediği zaman gelmedi.annemde bizde yeterki karı koca iyi olsunlar yeter dedik.
ama kardeşim siz de bende o kadar iyi niyetli davrandığımız halde böyle yapması zoruma gidiyo diyo.
hele babam canı ne istiyosa hemen alıyodu.ben daha kayınpederime baba şu nu canım istedi alırmısın dememişimdir ama o diyodu ve babam alıyodu.
kocasından memnun çünkü kardeşim el üstünde tutu onu.ama ailesi olmıcak kardeşimde bize gelip gitmicekmiş.
hiç kimse dört dörtlük olamaz elbette bizimde hatamız olmuştur ama yüzümüze gülüp can ciğer olup arkadan iş çevirmesi çok kötü bi şey.
neyse yine çenem düştü ama çok üzülüyorum ve bunları haketmediğimizi düşünüyorum.

günaydın canım inşallah yeni hafta hepimiz için hayırlı olur.:Saruboceq::Saruboceq:
bende sizi öptüm canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

betül valla kusura bakma canım hata sizde
ne olursa olsun bir gelin değil kimse için çok fazla değer vermeyeceksiniz
ne demek baba şunu al bunu getir her şeyine koştur
ne münasebet herkes kendini bilsin canım
bizde gelin olduk kimseler kıçımızda dolanmadı valla
çok yüz vermişsiniz arkadaşım şimdide sıkılmış bakmış her istediğim yapılıyo can sıkıntısından kocaya sarmaya başlamış
size gülüp evde onun başını yemek hiç hoş değil
allah kolaylık versin hepinize ama bence kendinizi geriye çekin ne hali varsa görsün kardeşinde tavrını belirlesin bak nasılda kuzu kuzu dönecek
allah kolaylık versin kuzum ne diyim zor valla

merhaba şekerler
nasılsınız diyeceğim ama bugün gelinlerden dert yanma günü sanırımbilmiyorumkismile
betülcüm kamilecim canınızı sıkmayın herşey olacağına varıyor.siz allahtan hayırlısını isteyin.umarım herşey yoluna girer hayırlısı olur
miniğim dur kız beyinini sulandırma puzzle yapıcağım diye :roflol::roflol::roflol:öptüm canıma.s.
betülcüm hoşgeldin bu arada yoktun çoktandır.herkes ihmal etti topiği böyle olmuyo ama:1no2:

napayım kısss can sıkıntısı valla gün geçmiyo alışmışım yollarda git gellere kahvaltı evi topla tüm gün kalıyoruz boş boş
bişeyler bulmam lazım kendime
muckkk şeker bende seni vede meleklerini öptüm canım

iyi akşamlar...
betülcüm kardeşinin durumuna üzüldüm canım inşallah bir an önce herşey yoluna girer:Saruboceq:
başka birşey yazamıyorum kızlar oğlum yazdırmıyor hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

iyi günler şekerlerrrr,nasılsınızz bakalımmm
betülcüm çok üzüldüm canımmm allah haklarında ne hayırlıysa onu versin inş,
bu zamanda böyle galiba herkes bize kalsın kocalar aileleri atsın diyor malesef bizim gelinde öyle
kardeşimle sık sık kavga halindeler hayırlısı canımm allah afiyet versin inş en kısa zamanda düzelirler hayırlıysa canımm,
melklerimi ve annelerini çok öpüyorum görüşmek üzere mucukkk

kamilem iyiim canım sen nasılsın kızlar nasıl artık dönmüşsün aramıza sevindim:1hug:
amin canım bu devirde evlilik çok zor,sizdede durum pek farklı değilmiş üzüldüm inşallah akılları başlarına gelirde kenetlenip yuvalarına sahip çıkarlar

merhaba şekerler

mihrişim sağol canım ,son karar kardeşimin
al karını karşına konuş diyorum ben yinede
hayırlısı neyse öyle olsun ne diyeyim
bu arada topiği ihmal ettiğimin farkındayım bilmiyorumkismile
yaz gelince içerde pek durmaz olduk terasta balkonda oturuyoruz
bide bu ara nette sürekli sorun çıkıyo,bak topikten ayrı kalmama baya mazeretim varmışsırnaşık şey

betül valla kusura bakma canım hata sizde
ne olursa olsun bir gelin değil kimse için çok fazla değer vermeyeceksiniz
ne demek baba şunu al bunu getir her şeyine koştur
ne münasebet herkes kendini bilsin canım
bizde gelin olduk kimseler kıçımızda dolanmadı valla
çok yüz vermişsiniz arkadaşım şimdide sıkılmış bakmış her istediğim yapılıyo can sıkıntısından kocaya sarmaya başlamış
size gülüp evde onun başını yemek hiç hoş değil
allah kolaylık versin hepinize ama bence kendinizi geriye çekin ne hali varsa görsün kardeşinde tavrını belirlesin bak nasılda kuzu kuzu dönecek
allah kolaylık versin kuzum ne diyim zor valla

Haklısın canım ama babamın yapısı böyle bize karşıda öyledir yemek konusunda.(başka konuda bu kadar değildir)
Kardeşim şuan için hiç istemediğini söylüyo ama siniri geçince özlem falan girerse bizde senin gibi düşünüyoruz benim şartlarım şunlar şunlar kabul ediyosan yolumuza devam edelim diye konuşsun.
Bide bende yüzleşmek istiyorum kardeşime söylediklerini bide bize söylesin bakalım biz ne yapmışız.

iyi akşamlar...
betülcüm kardeşinin durumuna üzüldüm canım inşallah bir an önce herşey yoluna girer:Saruboceq:
başka birşey yazamıyorum kızlar oğlum yazdırmıyor hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım nasılsın çocuklar nasıl bende öptüm sizikaydirigubbakcemile3
amin canım hangi türlüsü hayırlıysa öyle olsun:Saruboceq:

Günaydın ben birazdan hastaneye gitcem.eltimin oğlu ameliyat olcak daha 2 yaşında su fıtığı varmış.
Ne zaman gelirim belli değil.hepinizi öpüyorum gelince görüşürüz inş.

günaydınlar şekerlerrr
gününüz aydın olması dileğiyle canlarım
herkesi opuyorumnanaktan
betül canım hayırlısıı olsun inşaallah haklarında
eltinin oğlunada çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşaallah

hayırlısı olsun cnm sıkma canını...
yok canım yaa çok gevkli valla alışınca seversin
emin ol sabrı öğretiyor insana azimle uğraşıyorsun:)
dün sürekli elektrik kesintisi oldu gidip geldi derken pcyi yapmayım diye açmadım 5 e kadar
eşimde çalışıyordu kızlarda oynadı bana bakındı yardım etti tv keyfi derken kaptırmışım kendimi puzzlema yarısı bitti:))

yok annem ne gezmesi ayol evdeydim kendimi puzzlea kaptırdım kafayı rahatlatayım dedim ama tüm gün uğraşınca baş ağrısı yaptı:))
parça bulacam diye aranmaktan beynim sulandı:))))

selam canım benim
aynen bebekim bildin daldım çıkamadım
nunuk hala memleketinde canım haftaya bitiyor sanırım izinleri
geçen geldi bi facede görüştük sıcak ama güzel diyordu melisada ilk 2 gün burun kanamasıyla geçirmiş sıcaklardan ama şimdi alışmış tabi
eeee almanya gibi soğuk bir yerden adana gibi sıcak biyere gidince birden.:))))
mentalist yazlıkda sanırım facede görünmüyor

günaydın canım nabersin bakalım şeker keyifler nasıl
ceee diyip kaçıyorsun?rüya nasıl keyifler iyidir umarım
muckkkkkkkkkkkkkk

günaydın canım
bakın.
canım benim iyiyim rüyanazda iyi napalım sıcaklardan pc ye de bakmıoz sabah bi slm verip çıkıom sen nasılsın kızlar nasıl.......
iyi akşamlar...
öpüyorum cnmm oğluşunun o parmaklarını....
Günaydın ben birazdan hastaneye gitcem.eltimin oğlu ameliyat olcak daha 2 yaşında su fıtığı varmış.
Ne zaman gelirim belli değil.hepinizi öpüyorum gelince görüşürüz inş.

geçmiş olsun cnm ...
günaydın kızlar herkese ..eşim bugun ankaraya gidicek yarın toplantısı var yarın gece döncek yalnızım bende...

iyi günler şekerlerrr,güzel birgün olsun inş hepimiz içinnnn meleklerimi ve sizleri çok öptümm,
betülcüm geçmiş olsun canım acil şifalar,
dün kuzenim geldi benimde üniversite sınavlarına girmişti stres atmak için geldi onunla takılayacağız bir kaç gün görüşmek üzere öpüldünüzzz

merhaba hanımlar
temizlik yapıyordum ara verdim hava sıcak canım hiç iş yapmak istemiyomafoldumben
tembelliğim üstümde zaten yap et aynıguclubacismilecadılar sağolsunlar dağıtıp duruyolar
betülcüm eltinin oğluna geçmiş olsun canım.mazaretin çok ama sen yinede gel burayı ihmal etmeyerimseniben
herkese keyiflibirgün diliyorum
öptüm sizide meleklerinizideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X