Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınlar kızlar...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...
moralim bozuk begümü getirmediler :1no2:kendi kafalarına göre hareket ediyorlar,pazar günü getireceklermiş.eşimde karar verdi bundan sonra biz yanında yokken çocukları asla onlara yollamıcak...aslında bir yandandanda iyi oldu eşime çok güzel bir ders oldu...sonuçta kendileri kaybetti...zamanında getirselerdi böyle olmazdı...
hepinize hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar kızlarrrr
eşim bugün nete yazılmaya gitti
yeni netime kavuşmama az kaldı
bomba gibi dönücem hepinizi öpüyorummmm

hayırlı cumalar hanımlar
şevvalcim miniğim rüyacım kpss ye girecekmişsiniz üçünüzede başarılar diliyorum
belinaycım üzülme canım bak eşin tavrını ortaya koymuş.2 günde uzun bir zaman değil kavuşursun kızına üzme canını:teselli:
hanımlar bende 1 hafta sonra yurt dışına babamın yanına gideceğim.bir ay yokum dün pasaport işlemlerini yaptık
şimdi görümcelerim buraya gelecek onları bekliyorum onlar gelip gittikten sonra ben gideceğim.dün görümcemi aradım bugün gelsinler diye düğün varmış pazartesi yada salı günü geleceklermiş.bu arada sinirlendiğim nokta görümcemgil başka şehirdeler 1 saatlik yol var eşime gel sen bizi götür demiş tabi geri götürmeside eşime ait bunu duyunca sinirlendim:jeyyar:eşimle tartıştık
şaka gibi ama dün arabamız satıldı eşim almaya gidemiyecek ama bu defada görümcemgil geç gelicekleraklinialirimsmile ben yola çıkıcam erken gelip gitsinler dedim benimki ee sen git onlar kalsın burda diyor
biz evde yokken onlar ne yapıcak ki evimde yani duvarları görmeyemi geliyor bunlar bizi miguclubacismilegelde sinir olma
bilmiyorum ben mi abartıyorum haklımıyım görümcelerimi severim ama bu nasıl bir beklenti anlamadım benneyaptımkiabi sen gel götür getir bizi yakın yerde değil adamın parası var mı yok mu düşünmüyorlar hiç:1no2:
neyse şekerler öptüm yazdıkça sinirleniyorum çünküa.s.a.s.a.s.

hayırlı cumalar hanımlar
şevvalcim miniğim rüyacım kpss ye girecekmişsiniz üçünüzede başarılar diliyorum
belinaycım üzülme canım bak eşin tavrını ortaya koymuş.2 günde uzun bir zaman değil kavuşursun kızına üzme canını:teselli:
hanımlar bende 1 hafta sonra yurt dışına babamın yanına gideceğim.bir ay yokum dün pasaport işlemlerini yaptık
şimdi görümcelerim buraya gelecek onları bekliyorum onlar gelip gittikten sonra ben gideceğim.dün görümcemi aradım bugün gelsinler diye düğün varmış pazartesi yada salı günü geleceklermiş.bu arada sinirlendiğim nokta görümcemgil başka şehirdeler 1 saatlik yol var eşime gel sen bizi götür demiş tabi geri götürmeside eşime ait bunu duyunca sinirlendim:jeyyar:eşimle tartıştık
şaka gibi ama dün arabamız satıldı eşim almaya gidemiyecek ama bu defada görümcemgil geç gelicekleraklinialirimsmile ben yola çıkıcam erken gelip gitsinler dedim benimki ee sen git onlar kalsın burda diyor
biz evde yokken onlar ne yapıcak ki evimde yani duvarları görmeyemi geliyor bunlar bizi miguclubacismilegelde sinir olma
bilmiyorum ben mi abartıyorum haklımıyım görümcelerimi severim ama bu nasıl bir beklenti anlamadım benneyaptımkiabi sen gel götür getir bizi yakın yerde değil adamın parası var mı yok mu düşünmüyorlar hiç:1no2:
neyse şekerler öptüm yazdıkça sinirleniyorum çünküa.s.a.s.a.s.

üzülmüyorum canım ben 2 gün daha dayanırım önemli değil ama onların yaptığı çok ayıp oldu zaten hiç bir zaman begümün benim çocuğum olduğunu kabullenemiyorlar neden bilmem sanki kaynanam doğurmuş ve yüzüne de söyledim bunu sesini çıkarmıyor.sanada hayırlı yolculuklar canım ne güzel babanı göreceksin...görümcenler konusunda da haklısın özleyip gelecek insan biner otobüse veya minibüse gelir yada ne varsa eşin taksimide gidip onları alsın saçmalamışlar.ayrıcada sen gittikten sonra onların senin evinde ne işi var sen yoksun evde misafir varakannehirneyse canım sıkma canını bence de abartmıyorsun gayet haklısın...öpüyorum kızları ve senizemuszemus

hayırlı cumalarr şekerlerrrr,
belinaycım haklısın canım bir daha göndemeyin sizsiz madem zamanında getirmiyorlar,büyükler çoğunlukla kendi çocuklaı gibi torunlarıda onların kontrolünde olsun istiyorlar ama onların kendi anne babaları olduğunuda unutuyorlar bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsın inş canımm,
burnunda tütüyordur tabi meleğin hayırlı kavuşmalar canımmmm,

mihrişim haklısın canımmm,bazen çok bencil oluyorlarr sen abartmıyorsun canımm yeterki söz geçirsinler kimse kimseyi düşünmüyor atık allah kolaylık versinn canımm, şimdiden hayırlı yolculuklar canımmm,hayırla git gel babacığınla hasret giderrr kuzuklarını ve sini öptüm canımm,

sevvalim tatlımmm hadi gel artıkk özledik tatlımmmm mucukkkk,

miniğim maşallah hadi hayırlısı kpsye giriyormuşsunnn, ne güzell 2 yıl sonrakine bende gireceğim
bigisayar kursuna gidip belge filan alıp hadi bakalım inş sevvalle gönlünüze görür canlarımm,

betülcüm,rüyacım nabersiniz şekerlerrr

görüşmek üzere öpüldünüzzzzz

sağolun hanımlar:1hug:.inşallah haftaya yolcuyum 1 ay kadar yokum aranızda.babam çocukları çok özlemiş kızlarda onları hasret gidereceğiz allah izin verirse:Saruboceq:
kamilecim belinaycım aslında görümcelerim çok iyiler kötü diyemem maddi durumları pek iyi değil belki ondan böyle bir istekte bulundular ama şu an bizde zor bir dönemden geçiyoruz.bizimde imkanlarımız kısıtlı bunu da biliyorlar.öyle ki benim bütün yol masrafımıda babam karşılıyor eşim tek kuruş bile vermiyor.biz şu durumdayken onların istediğine bakın.benneyaptımkiartık ne düşüneceğimi bilmiyorum valla
neyse şekerler buraya yazınca biraz rahatladım.öpüyorum herkesia.s.a.s.

selam canlarımmmmmmmmmmm
ay çok yoruldum kahvemi içmeden yazayım sonra yemek yapacağım giremem
bugün işlemleri hallettim saatlerce kuyruk bekledim ve sonunda başvurumu yaptım çok şükür artık ders yapıp sınava kaldık:KK66:
herkese teşekkür ederim canlarım hadi bakalım dertsiz başıma dert aldım sevval karusuna imrenipde:))))))
ders azdı gibi birde bunu çıkardım napacam bakalım
herkesin derdi canı bu aralar burnunda sanırım ama sakin olun şekerciklerim sıcaklardanda olabilir stres insan
birde boşverin yaa koca sülalesi değilmi işte en iyisinin canı ...............(siz doldurun artık gerisini):)))))))))))
belinayım canım ders olmuş kocanada boşver her işte bir hayır vardır buda ona böyle ders olsun 2 gün daha sık dişini bebekim
mihribanımm canım benim boşversene canım yaa sen koca koca diye düşüne dur el kendi canını düşünür abisini düşünürmü hayat öyle bir garip olmuş gidiyor valla:KK43:
allah sonumuzu hayretsin ne diyim
sevvalim hadi bakalım yafruşum bekliyorum gel kuzummmmm netini açta
betül senden naber şekerciğimmmmmmmm
rüyam hayırlı olsun canım sanada desene topikçek bu sene sınav stersi yaşayacağız:)))
allah hepimizin yardımcısı olsun canlarımmmmm
kamilemmm kuzummmm senden naber bebekimmmmmmmmmm
hadi bakalım canım hayırlısı inşaallah da seneye kalkıyormuş diyorlar yaa kulaktan dolma duydum ama bende sonsa bu sene deneyim şansımı diye giriyorum bakalım
herkesi opuyorumnanaktan
meleklerimide kocaman
kib canlarım yemek falan yapayım akşama koca aç gelecek malum evde bişey yok dün pazarı doldurdum eve ama pişirecek karu yok ortalarda:)))))))))))))))))))

sağolun hanımlar:1hug:.inşallah haftaya yolcuyum 1 ay kadar yokum aranızda.babam çocukları çok özlemiş kızlarda onları hasret gidereceğiz allah izin verirse:Saruboceq:
kamilecim belinaycım aslında görümcelerim çok iyiler kötü diyemem maddi durumları pek iyi değil belki ondan böyle bir istekte bulundular ama şu an bizde zor bir dönemden geçiyoruz.bizimde imkanlarımız kısıtlı bunu da biliyorlar.öyle ki benim bütün yol masrafımıda babam karşılıyor eşim tek kuruş bile vermiyor.biz şu durumdayken onların istediğine bakın.benneyaptımkiartık ne düşüneceğimi bilmiyorum valla
neyse şekerler buraya yazınca biraz rahatladım.öpüyorum herkesia.s.a.s.

canım benim sen ne zmaan gideceksin
ay uzun bir zamanda 1 ay
anaaaaaaaaaaaaaaaa
özletme kendini şekerciğimmm
arada uğra ok:KK66:
bak gidiyorsun tatile işte ne güzel takma boşver yaa koca sülalesini
salla gitsin
madem sorunun yok seviyorsunda çok düşünüp de canını sıkma
onlar düşüncesizse kocan düşünsün sizi canım sen niye sıkılıyorsun
gider ayak tadın bozulmasın bebekimmmmmmmmmm
rahatlatırız annem gel senyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim sen ne zmaan gideceksin
ay uzun bir zamanda 1 ay
anaaaaaaaaaaaaaaaa
özletme kendini şekerciğimmm
arada uğra ok:KK66:
bak gidiyorsun tatile işte ne güzel takma boşver yaa koca sülalesini
salla gitsin
madem sorunun yok seviyorsunda çok düşünüp de canını sıkma
onlar düşüncesizse kocan düşünsün sizi canım sen niye sıkılıyorsun
gider ayak tadın bozulmasın bebekimmmmmmmmmm
rahatlatırız annem gel senyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah izin verirse haftaya cuma yada cumartesi gideceğim canım günüm tam belli değil
görümcelerimle iyiyiz miniğim bu istekleri saçmaydı işte yoksa bir sorunumuz yok
ama yeter gider ayak moralimi bozmk istemiyorum:umursamaz:

günaydın yavruşlarrrrrrrrrrrrrrr
hadi kalkın uyanıın şevvaliniz geldi

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:KK3::KK3::KK3::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:eek:lumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilezemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

günaydınlar şekerlerrrrrrrrrr
sevvalimmmmm anam sevindirik oldum napacağımı bilemedim hepsini yapam dedim:)))))))))))))))
hoşgeldin kuzucuğummmmmmmmmmmmm
allah bir daha göstermesin inşaallah şekerciğim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mihribanım bebemmmmmmmmmmmmmmm hadi bakalım yavrum hayırlısı özletme kendini ama yaaaaaaa
arada uğra olurmu??
kolay gelsin sana şimdi epey yoğun olursun bu hafta malum uzun bir tatil olacak evi temizle derle topla hazırlan
hadi allah kolaylık versin canım herşey gönlünce olsun güzel bir tatil olsun canım arkadaşımmm
muckkkkkkkkkk bebekimmmmmmmmmmmmmmm
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan kib
kociş işe gitti malesef elifimde uyuyor nazla bizde tvde takılıyoruz gece uykusuzluklarım düzene girmedi nedendir bilmiyorum 4 de hortladım yine şimdide uykum geldi:KK43:
offffff offfffffffff yaşlanıyorum galiba ay
görüşmek üzere şekerler kib

sevindirik oluşunu yirim guzum senin
artık hakettim nette takılmayı şekerim dimi ama
3 oda bir salon komple evin badanası temizliği birde bir sürü stres
artııııı diksiyonumuda düzeltip geldim
dün gece netimizde açıldı
bundan sonra kim tutar beniiiiiiii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba hanımlar
şevvalcim hoşgeldin aramıza canım.:1hug:
bayağı yoğunmuşsun artık rahata erdin mis gibi tertemiz evde oturup keyif yaparsın:kahve:
miniğim uğrarım arada şeker yaa özletmemeye çalışırım kendimikaydirigubbakcemile3iş güç hiç bitmiyor zaten canım
şimdi görümceler gelicek ya onları bekliyorum sanırım onlar burdayken ben gidicem öyle görünüyorboshayallersmileay herşey çok karıştı nolcak böyle bilmiyorumkafamçokkarıştı
bu akşamda misafirim var sabah kek tatlı falan yaptım.evi toparladım mutafağı hallettim.şimdi de evi sileyim toz alıyım diyorumakannehir
herkesi öptüm şimdilik kaçıyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

selamlar kızlar...
topiğimize neşe gelmiş nihayet kendi kendimize takılıp duruyorduk kamilemle şevvalimde gelmişhihoyyythihoyyyt
eşim bugün işten erken gelicek bizde ev aramaya çıkıcaz inşallah buluruz...
hepinize iyi hafta sonları...

aaa kimse gelmemiş
benim misafirde yarın akşam gelecekmiş o kadar hazırlık yaptık neyseaklinialirimsmile
öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktan

günaydın iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrr
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sevindirik oluşunu yirim guzum senin
artık hakettim nette takılmayı şekerim dimi ama
3 oda bir salon komple evin badanası temizliği birde bir sürü stres
artııııı diksiyonumuda düzeltip geldim
dün gece netimizde açıldı
bundan sonra kim tutar beniiiiiiii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

valla hakettin kuzum
hakkındır yafruşummmmmmmmmmmmmmm
diksiyonlar ev badanası boyası hökümet gibim hatunsun vallahhhh:))))))))))))))))
ay artıkın diksiyonuza laf edip bizi begenmemezlik yapmazsın dimi:)))))))))))

merhaba hanımlar
şevvalcim hoşgeldin aramıza canım.:1hug:
bayağı yoğunmuşsun artık rahata erdin mis gibi tertemiz evde oturup keyif yaparsın:kahve:
miniğim uğrarım arada şeker yaa özletmemeye çalışırım kendimikaydirigubbakcemile3iş güç hiç bitmiyor zaten canım
şimdi görümceler gelicek ya onları bekliyorum sanırım onlar burdayken ben gidicem öyle görünüyorboshayallersmileay herşey çok karıştı nolcak böyle bilmiyorumkafamçokkarıştı
bu akşamda misafirim var sabah kek tatlı falan yaptım.evi toparladım mutafağı hallettim.şimdi de evi sileyim toz alıyım diyorumakannehir
herkesi öptüm şimdilik kaçıyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

selam canım benim
aman valla özletme kıssssss
biri gidiyo biri geliyo topikde bir toplaşıp sohbetleşemedik:KK66:
hadi kolay gelsin bakalım kuzucuğum sanada

selamlar kızlar...
topiğimize neşe gelmiş nihayet kendi kendimize takılıp duruyorduk kamilemle şevvalimde gelmişhihoyyythihoyyyt
eşim bugün işten erken gelicek bizde ev aramaya çıkıcaz inşallah buluruz...
hepinize iyi hafta sonları...

selam canım benim
ay valla demi ama kısssssss
hadi hakkınızda hayırlısı inşaallah canım benim
bugün begümünde gelecek demi canım pazara gelecekti diye hatırlıyorum
oh oh ne mutlu sana hadi bakalım

aaa kimse gelmemiş
benim misafirde yarın akşam gelecekmiş o kadar hazırlık yaptık neyseaklinialirimsmile
öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktan

getir biz yiyelim canommmmmm:))
topikce kpss öğrencisi olduk artık ev köy kuruyacak pasta börek faslı bitti benim evde:)))))))))))
yapan olursa yerim ama:KK66:

günaydın iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrr
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kuzum sanada
opuyorumnanaktan şekerciğim

günaydınlar şekerlerrrrrrr
güzel bir pazar diliyorum herkese canlarım
eşimi gönderdim evle ilgileneceğim
dün program yaptım ve öğrenci gibi hafta içi full ders yapacağım hafta sonu temizlik işler vs
yarın ders başı yapacağım eşimde yokken evi halledeyim çamaşırları falan yıkayım diyorum
opuyorumnanaktan hepinizi şekerlerrrr
meleklerimide kocaman muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

X