Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi geceler canlarım
belinayım şekerciğim hadi bakalım iyi gezmişsiniz oğul analı
begüm duymasın
şaka bir yana iyi yapmışsınız canım
bende ev temizledim günlerdir bakmadım eve can sıkıntısından
herkese iyi geceler canlarım
opuyorumnanaktan kib görüşmek üzere

günaydınlar yada tünaydınlar herkese şekerlerr
nabersiniz bakalım nerelerdesiniz??
keyifler iyidir inşaallah
opuyorumnanaktan canlarım
kib
meleklerimide kocaman muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

selamlar...
bizde her perşembe olduğu gibi yine doktora gittik kontrolümüz vardı iyileşmiş oğlum çok şükür...hafta sonu yatak odasının halısını çıkarmıştık doktor söylediği için o günden beri burun tıkanıklığıda geçti.halısız duracak mecburen yatak odası ne yapalım iyi olsunda halısız dursun:çok üzgünüm:
miniğim bir gün gezdik begümü gece 11 den önce evde bulamıyoruz babaannesiyle gezip duruyorzaten kayınvalidem gezmeyi çok sever begümde ona uymuş mecburen artık gelince evde nasıl tutarım bilemem:uhm:

günaydınlar herkese canlarım
hayırlı cumalar diliyorum
gününüz aydın olması dileğiyle
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarım
kızlar çok acıkmış gelirim yine kahvaltı saati şimdilik byeeeee
belinayım hadi gözün aydın canım oğluşumuzun iyileşmesine sevindim canım
hımmm yandın desene kısss gelince evde durduramazsan(
gezsin ama haketti canım yaaa yoruldu dersler evde bebek vs derken
haketti oda gezmeyi demi ama?
muckkkkkkkkk şekerlerrrr kib

merhaba hanımlar ben geldim
anneme gittim ama 1 gün kaldık sadece
eşimle gittik o çalıştığı için fazla kalamadık geri döndük sonra yine gidecez eşim izin alıcak öyle gider fazla kalırız artıkbayanssulusmile
sizlerden naber şekerler.ben son günlerde çok gergindim reglim gecikmişti şükür bugün oldum:kedi:rahatladım sanki dünyanın yükü kalktı üstümden
genelde gecikiyorda bu defa daha çok gecikti deli oldum artık birazda reglden dolayı deliririm tam olursempatiksalakcinni
neyse miniğim belinaycım nasılsınız şekerler
öptüm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlarrrr şekerlerrr,nasılsınız meleklerim nasıl,iyidirler inş okullu meleklerim karnelerinide aldılarr iyi tatilllerr iyi dinlenmelerrr biz annelerde bol sabırlarrr:)))))
sizleri çok özledimmm,en kısa sürede tekrar görüşmek üzereee meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummmmmm

sağol canım...evet canım haketti gezmeyi 42 kişilik sınıfta karnesinin hepsi 5 olan 3-4 kişiden birisi begümguclubacismile öğretmeni bile tatili fazlasıyla hakettin demiş.olan bana oluyor odasına girdikçe ağlıyorum kapısını falan kapattım hiç girmiyorum çok özledim kuzumu:gitme:

iyiyim canım sen nasılsın?
keşke benim annemde yakın olsada bende bir gün kalabilsem:gitme:
neyse artık eniştem izin aldığında bol bol hasret giderirsin annenlekaydirigubbakcemile5

hoşgeldin kamilecim...bizde seni çok özledikzemuszemusminik,mihriban ve ben takılıyoruz işte buralarda başka kimseler yok:1no2:inşallah en kısa sürede gelirsin...

hoşgeldin canım benim
nabersin bakalımmm şekerrrrr?
iyidir canım bizdende ne olsun valla koşturmaca bittiya birden boşluğa düştük canımız sıkılıyor fena halde onun dışında bişey yok yani
bizde opuyorumnanaktan şeker sizleri

kamilemmmmmmm bebekimmmmmmmmmm
nabersin şekerciğimmmmmmmmmm
özletme kendini kuzum ok

ay canım benim yaaaaa aferin meleğimize maşaallah
şeker ozaman az sık dişini canım benim kızcağıza az değişiklik olsun hava alsın bencede haketmiş yani
ana oğul takılın sizde ayolllyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

iyi akşamlar canlarım benim
herkese güzel bir akşam vede hafta sonu diliyorum şekercikler
kızlar uyudu bizde kocişle keyif yapalım az film izleyelim diyoruz ne zamandır sinema keyfi yapamıyoruz
muckk sizlere canlarım
meleklerimi vede sizleri kucaklıyorum

iyi akşamlar şekerler
nasıl olayım iyiyiz bizde evde vakit geçiriyoruz
belinaycım annem yakın canım 1 saatlik mesafede sık sık görüşme şansımız var.gerçi okul varken pek gidemiyordum şimdi tatiliz 3 ay rahatım yaniboshayallersmile
seninde kızına aferin canım üzülme annesi haketmiş kızın tatili.keşke sende gitseydin hem sanada değişiklik olurdu hemde kızını özlemezdinyerimseniben
miniğim boşluğa düştüm falan deme kızlmaz:çok koşturdun bu sene azcıkda dinlen.
bende tv izliyim dedim hiçbir şey yoktu.tv yi kızlara bıraktım biraz pc de takılıyım dedim
şimdilik kaçtıma.s.a.s.

hoşgeldin kamilecim arayı çok açtın şeker
özlettin kendini bir an önce gel artıka.sa.s

hoşgeldin kamilecim arayı çok açtın şeker
özlettin kendini bir an önce gel artıka.sa.s

sağolun canım arkadaşlarımmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniztopik iyice sakinleşmiş bu arada tatilemi gittiler hatunlarrr:sinifsinif:
ödünç laptopla giriyorum şimdilik bu perşembe veya cuma siparişi vereceğiz gelecek haftaya gelir inş ozaman yoklama yapalım gelmeyenlere ceza verelim:tomato:

öyle demem canım yaaa boş duramıyorum fena canım sıkılıyordu dün aklıma geldi evde puzzle var ona başlayacağım elifde sever
nazla naparız bilmiyorum ama bakalım onu yapacağız
hadi bakalım sanada iyi keyifler şekerrrrr

günaydınnnnnnnn,iyi hafta sonlarııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim nabersin bebekim
hg arkadaşım
hadi inşaallah özletme daha fazla kendin
dün sevvalle konuştuk telde oda bir telaş evde badana varmış eşi gece işten geliyor badana yapıyorlarmış
bitsinde net işini halledecem oturacam diyor çok yorulmuş oda

günaydınlar canlarım
güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
sınav sonuçları açıklandı büte kaldım
bekliyordum zaten ev taşı koştur elifin okulu getir götür bir iki ders iyi ama büte gireceğim dersler var
en az 2 ders kalması lazım bir üst sınıfa geçmem için
hayırlısı olsun bakalım
büte kadar 1 ay kızlarımla ilgileneceğim onlarla vakit geçireceğim sonra ders başı yaparım yine
herkese güzel bir gün diliyorum
eşim işe gidecek az sonra bizde evde puzzle yapacağız kızlarımla
1000parçalık bir puzzle var geçen seneden beri bekliyor onu çıkaracağım
bakalım naz cadısıyla napacağız
opuyorumnanaktan herkesi
meleklerimide kucak dolusu muckkkkkkkkkkkkkkkkk

merhaba hanımlar
miniğim hadi kolay gelsin sana canım.karınca gibi hatunsun boş durmak gelmiyor sana anladımkaydirigubbakcemile3gerçi bende sıkılırım ama pek boş zamanımda olmuyor canım yaa
ev işi yemek çocuklar birazda kk de takılıyorum derken zaman su gibi geçiyor.
ama bende kızlara biraz ders çalıştırmayı düşünüyorum büyük kıza öğretmen kitap aldırdı hergün az az ondan ders çalıştıracam test çözdürecem.bildiklerini unutmasın tatilde cadıboshayallersmile
kamilecim hadi pc ni alda gel aramıza tekrar dediğin gibi topikte kimse kalmadı nerdeler bilmiyorum
şevvalciğimede kolay gelsin umarım o da bir an önce gelir toipiğine
neyse herkesi öptüm yemek yapıcam daha işlerim duruyor
yine uğrarım şekerler şimdilik byyyyy

selamlar kızlar...
dünden beri çok kötü dişim ağrıyor bugün eşim erken geldi hemen dişçiye gittik antibiyotik verdi perşembede çekilekcek dişim canım dişimde sanki hiçbir şeye bakmak istemiyorum:1no2:
miniğim üzülme canım sen çalışkan hatunsun çalışır geçersin sınavını....
hepinizi öpüyorum...akşama da arkadaşımın oğlunun sünnet kınası var mecburen gidicem bakalım ne kadar durabilirsem bertuğla ilk defa düğüne gidicez inşallah korkmaz müziktendelikafadulden

merhaba şekerler
belinaycım geçmiş olsun canım diş ağrısını iyi bilirim.aylardır çektim :gitme:daha yeni düzeldim.bu ağrıdan 5 kilo vermişim canım.bekarlık pantolonumu giyebildim tekrar tek iyi tarafı bu oldu:roflol:şaka bir yana zor canım
miniğim sınavını geçersin canım yaa ben sana güveniyorum.
az önce kızıma biraz matematik çalıştırdım sonrada test çözdürdüm.türkçe hayat bilgisi
zaten kendi eline kitabı alıp yapıyo dilimi ısırayım derse ilgisi var şükür
diğerinide çalıştırsam biraz diyorum ama çok yorucak beni biliyorummafoldumben
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktan

sağolun canlarım bakalım hayırlısı ne diyim artık
bugün yeni bir puzzle başladım onunla boğuşuyorum çok güzel bir resim ama çokda kompleks az kafa dağıtayımda sonra dersleri düşünürüz artık
mihribanım kolay gelsin sizede kuzum bencede unutmasın günde 1 saatte olsa hem vakit geçirir hemde bilgileri tazelenir
belinayım canım geçmiş olsun bitanem inşaallah en kısa zamanda düzelir işe yaramıyorsa zaten çektir gitsin boşa durup canını acıtmasın
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
iyi geceler sizlere kib byeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…