melek kartları...

rica etsem banada kart acarmısın canım ask hayatım okul hayatım nasıl olcak acaba hayatımdaki gelişmler neler olcak

çok teşekkür ederim :) ağzınıza sağlık eşimle ilgili bir şey varmı acaba :) şimdiden teşekkür ederim

yani diyosunki kalbinin sesini dinle ahhh bu aralarda çok dengesizim (

rica etsem banada kart acarmısın canım ask hayatım okul hayatım nasıl olcak acaba hayatımdaki gelişmler neler olcak

hayatının genel artı kabuğunu kır..

endin ol hem kendine hem dünyaya karşı ...

artık endin olma vaktin geldi...sanırım kendinden fazla ödün veriyorsun çoğu konuda...

bir denge kurmalısın ,sen asıl sen olmalısın

aşk kartın bereket...bu konuda bereketli olucaksın ve fazlaca seçenek çıkıcak önünde

okul kartın ise dünyana ışık ver ki o ışık etrafında toplansın...

sanırım biraz paylaşımcı olmalısın...ki öğrenecek daha çok şeyin olsun...

Ay canım inanmıyorum 1 saat önce ben sana ruh halimle ilgili bir kart çekmeni istedim.Sende bana yanlız değilsin,meleklerin yanında ve sana yardım ediyor dedin.Ve az önce uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım bana mektup yollamış.Aslında hiç öyle herzaman takıldığım anlaşdığım arkadaşım değil,fakat ne zaman kendimi yalnız hissetsem ALLAH-a bana yardım et ALLAH-ım dediğim zaman peyda oluyor Şimdi bana mektup yazmış, şaşırdım resmen "sen nerden çıktın"ya diyesim geldi Kart için çok sağol canım benim, arkadaş aramasaydıda mesajını okuduğum anda içimden ben meleklerin varlığını unutmuşum fakat ben gerçekten yalnız değilim,çünkü yanımda onlar var dedim,yani kart benim azda olsa iyi hissetmemi sağladı ALLAH ne muradın varsa gönlüne göre versin İNŞALLAH

Son düzenleme:

amin canım cok sevindim senin adına

ne güzel arkadaş o öyle:)

Canım benim içinde bir kart çekebilir misin acaba?

Aşk, eğitim, genel gidişat... Birbirine karışmış durumda.

melissadan meleklerden rica eder misin kartların vasıtasıyla, allahın izniyle, bana aklımdaki konuyla ilgili rehberlik edebilirler mi bana bir kart çeker misin

bunu neye yorayım kı bılemedım galıba baktırsamm mı baktırmasam mı demıstım sıze cıktı yani iyi mi oldu sımdı tuhh yhhaa tesekkuurler yınede elınıze gozunuze saglık

ama şimdilik akışına bırakmayı tercih ediyo gibi..bakalım ...haberini bekliyorum..

inşallah canım ararsa sana kesin haber vercem zaten.akışına bıraktıysa yaş bu iş ben aramayı düşünmüyorum çünkü.kendi gelirse olur ancak sonra çok havalara giriyo hiç olcagı varsada olmuyo çünkü.ama melek kartında bulusma göründü ya umudum var :) çok çok saol :)

melissadan merhaba

eger zahmet olmazsa benım ıcınde cekebılırmısın kart.. bu aralar cok ıhtıyacım var. hayatım belırsızlık dolu.. bırturlu ısım olmadı..ask hayatımda kımse yok (eger melekler bırsey fısıldarsa ask konusunda hemen soyle) ıs hayat ask sosyal cevre nasıl olucak bakarsan cok sevınırım.. sımdıden tesekkurler cnm sevgıyle

merhaba melissadan;

Benim içinde bir kart çekebilir misin rica etsem,aşk için?
gerçi aklımda,hayatımda,gönlümde hiç kimse yok ama belki melekler benim bilmediğim bir şey biliyordur

Şimdiden teşekkür ederim..

melissacım sana yazcam demiştim.sevgilim msj attı bana konustuk barısmıstık ki benden cinsellik istedigini olursa ciddi bişeyler beklediğini söyledi.tabiki bunun için düşünceksen düşünme len dedim bende.sinir oldum azarladım.sonra baana engelle beni o zaman dedi engellemicemde dedim.faceden o kızıp engellemişti.actı engelli 48 saat engel yapamıcak.ben hala beni denediğini düşünüyorum.onu seviyorum ama bu isteğinide evlenmeden benden ayrılsa bile yapmam. bana bir kart çekermisin hem benden ayrı duramıyo ayrılsak bile hep o adım atıyo hemde her konusmada kavga ediyoruz .bu seferki kavgamızda bu oldu.senden bi kart istiyorum ilişkimin durumuyla ilgili pişman olup özür diliyecekmi benimle söz nişan planları varmı.bir buluşma görünüyormu.hakkımda neler düşünüyor.yoksa sonu hüsranmı cok soru sordum ama cok karısık beynim.hislerinlede yorumlayabilirsen kartları süper olur.bende senin için bişey yapmak istiyorum seni cok yoruyorum farkındayım ama hakkını helal et nolur o kadar zaman harcıyosun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…