- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.161
benim içinde bir kart seçermisin :)
benim içinde bir kart seçermisin :)
doğaya dön diyor kartın ..
kendi gücünü ve aradığın sorularının cevabını bulacaksın ...
ama bu arada içinden geçen şeyin doğru olduğunu söyliyesim geldi ...
senin kalbin ne diyorsa öyle..
hiç başka kanıt arama
canım ya özür dilerim sabırsız olan ben gözümden kaçmış sana diyorum bide beni göör diye :) çok saol düşünsün beni tabi :) başkasını düşünmesin :)
doğaya dön diyor kartın ..
kendi gücünü ve aradığın sorularının cevabını bulacaksın ...
ama bu arada içinden geçen şeyin doğru olduğunu söyliyesim geldi ...
senin kalbin ne diyorsa öyle..
hiç başka kanıt arama
rica etsem banada kart acarmısın canım ask hayatım okul hayatım nasıl olcak acaba hayatımdaki gelişmler neler olcak
yani diyosunki kalbinin sesini dinle ahhh bu aralarda çok dengesizim(
Ay canım inanmıyorum 1 saat önce ben sana ruh halimle ilgili bir kart çekmeni istedim.Sende bana yanlız değilsin,meleklerin yanında ve sana yardım ediyor dedin.Ve az önce uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım bana mektup yollamış.Aslında hiç öyle herzaman takıldığım anlaşdığım arkadaşım değil,fakat ne zaman kendimi yalnız hissetsem ALLAH-a bana yardım et ALLAH-ım dediğim zaman peyda oluyorŞimdi bana mektup yazmış, şaşırdım resmen "sen nerden çıktın"ya diyesim geldi Kart için çok sağol canım benim, arkadaş aramasaydıda mesajını okuduğum anda içimden ben meleklerin varlığını unutmuşum fakat ben gerçekten yalnız değilim,çünkü yanımda onlar var dedim,yani kart benim azda olsa iyi hissetmemi sağladı ALLAH ne muradın varsa gönlüne göre versin İNŞALLAH
bir adım atmanızı söyluyor kartınız...
yüreğinin yolunda attığın o adım sana bütün kapılarını açacak...
teredütte kaldığınız bir konu anında çıkar bu kart...
olayın gerçekleşmesi ve gelşmesi adına sizin adımınızı,atılımınızı bekliyor...
evet kesinlikle...
eşinin kart ise bir mucize olmasını beklesin konuyla ilgili..
onu biraz sıkıntılı gördüm ben ...
ama şimdilik akışına bırakmayı tercih ediyo gibi..bakalım ...haberini bekliyorum..