melek kartları...

kartın düşüncelerinle konuşmalarınla ışığı yaratmanı istiyor..

çünkü şu an sergilediğin hayata karşı duruşun çok olumsuz..

eğer byle giderse...hayat ışığını değil kabusunu yaratırsın ...

Gerçekten de doğru teşekkür ederim şu olumsuzluğu bir türlü üzerimden atamıyorum..

değişimi kucakla diyor kartın..

bil ki gelicek olan yenilikler herkesin hayrına olacak...

canım sevgilini çok katı hissettim ben şu an...

ve sanırım bir süre buluşma sezmiyorum ...ondan gelice bir adım şu an ben hissetmiyorum

çıkan değişim kartı da...hayatınla ilgili bazı değişimler olucak...

ve buna senin izin vermen gerekiyor...

sen bütün gün oturup onu düşünuyorum deme...

senin kendin için bir şey yapman gerek ...

hayata atılman gerek..

sakın ben ara ver dedim diye ayrıldım deme:KK53:

onu sen ruh halin hazır olduğunda yapmalıydın...:26:

yok canım ya sen dedin diye ayrılmadım bi konuda anlasamadık o yüzden ayrıldık.ne yalan söylim düşünüyorum istemedende olsa aşk hayatımda yaptıgım başka bişey yok düşünmekten başka ama iş hayatımda evet adımlar atıyorum kursa başladım mesela.yakında bir işe girme ihtimalim var haftaya belli olucak.çok saol canım bana zaman ayırdığın için :)

Canım benim için genel bir kart çekermisin? :-) Çok teşekkür ederim,eline yüreğine sağlık :-) Ruh halimle ilgili, ölüden bir farkım yokmuş gibiyim

Son düzenleme:
güzellik kartı çıktı canım aşk konusunda...

biri mi var çevrende hoşlandığın?

çünkü senin o kşiden hoşlanman başkalarını rahatsız ediyor...

Hoşlanma da değil de birkaç gündür dikkatimi çeken birisi var ama hepsi bu kadar yani aramızda bir muhabbet dahi yok sayılır.
Bugün o kişiyle elele gördüm kendimi rüyamda da bir anlamı var mıdır acaba merak ettim?

canım sevgilimle ayrıldık biz ve suan bana cok kızgın olduğunu biliyorum ama haklı olduğuma eminim.yaptıgı hataya pişman olsun istiyorum.ileride onunla buluşma gibi bir durumumuz olucakmı yine.ve en önemlisi onunla evlilik olucakmı aramda bişey hissediyomusun geleceğe dair.kartlarla hislerini buluşturursan cok sevinirim :)

Hoşlanma da değil de birkaç gündür dikkatimi çeken birisi var ama hepsi bu kadar yani aramızda bir muhabbet dahi yok sayılır.
Bugün o kişiyle elele gördüm kendimi rüyamda da bir anlamı var mıdır acaba merak ettim?

güzellik kartı çıkmıştı...diğer kartın da akışta ol

bu da iyiye işaret

ama dediğim gibi...

etrafından bundan rahatsız olabilecek biri olabilir...

canım sevgilimle ayrıldık biz ve suan bana cok kızgın olduğunu biliyorum ama haklı olduğuma eminim.yaptıgı hataya pişman olsun istiyorum.ileride onunla buluşma gibi bir durumumuz olucakmı yine.ve en önemlisi onunla evlilik olucakmı aramda bişey hissediyomusun geleceğe dair.kartlarla hislerini buluşturursan cok sevinirim :)

bir buluşma evet olacak :)

o şu an seni düşünuyor...ama daha ne yapacağını kestiremiyor...

yani seni aramak mı yoksa akışına mı bırakmak kararsız şu an

evlilik kartınız ise hafifle..yani şu an bunu düşünme ...daha önemli şeyler var düşünecke ilişkiniz adına

tahminimce biraz uzak bir zamanda...o yüzden şu an birşey diyemem...

Son düzenleme:
güzellik kartı çıkmıştı...diğer kartın da akışta ol

bu da iyiye işaret

ama dediğim gibi...

etrafından bundan rahatsız olabilecek biri olabilir...

Çok teşekkür ederim.
Doğru rahatsız olabileceğini düşündüğüm birisi var.
Fazla sordum biliyorum ama ben evliliği çok merak ediyorum geçmişten biriyle mi olur yeni birisi mi olur bu konuda bir şey söyleyebilir misin hislerini ve kartları birleştirip?

Çok teşekkür ederim.
Doğru rahatsız olabileceğini düşündüğüm birisi var.
Fazla sordum biliyorum ama ben evliliği çok merak ediyorum geçmişten biriyle mi olur yeni birisi mi olur bu konuda bir şey söyleyebilir misin hislerini ve kartları birleştirip?

canım ben yeni birisi diye hissediyorum...

benide görrrrr gözden kaçtım galiba bende istemiştim :)

bir buluşma evet olacak :)

o şu an seni düşünuyor...ama daha ne yapacağını kestiremiyor...

yani seni aramak mı yoksa akışına mı bırakmak kararsız şu an

evlilik kartınız ise hafifle..yani şu an bunu düşünme ...daha önemli şeyler var düşünecke ilişkiniz adına

tahminimce biraz uzak bir zamanda...o yüzden şu an birşey diyemem...

benide görrrrr gözden kaçtım galiba bende istemiştim :)

canım yorumun burda:KK1:

X