- 25 Aralık 2012
- 697
- 402
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.181
melissa benim için de bir kart çeker misin eğitim iş ve bebeğimin cinsiyeti ne olacak acaba:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karar alamadığın konuda dua etmeni istiyor kartın ...
garip bir şekilde o kararı duanın gücüyle istediğin gibi kendine çevirebilirsin..
şöyleki
ellerini açıp tüm detaylarıyla istediğini söyluyorsun ...ama tüm detaylarla...
sonrada meleklerine teşekkür edip konuyu unutuyorsun ...
hayırlı bir zamanda gerçekleşecektir...
canım bu ara hisslerim kuluçkaya yattı
ama hissetiğim şey kalite ve güzellik ...hoşuma gitti hisettiğim...
Canım benim içinde bir kart çekebilir misin acaba?
Aşk, eğitim, genel gidişat... Birbirine karışmış durumda.
melissadan meleklerden rica eder misin kartların vasıtasıyla, allahın izniyle, bana aklımdaki konuyla ilgili rehberlik edebilirler mi bana bir kart çeker misin
melissadan merhaba
eger zahmet olmazsa benım ıcınde cekebılırmısın kart.. bu aralar cok ıhtıyacım var. hayatım belırsızlık dolu.. bırturlu ısım olmadı..ask hayatımda kımse yok (eger melekler bırsey fısıldarsa ask konusunda hemen soyle) ıs hayat ask sosyal cevre nasıl olucak bakarsan cok sevınırım.. sımdıden tesekkurler cnm sevgıyle
Bugün ben de Doreen Virtue melek kartlarını aldım! Büyük bir heyecanla denemek istedim ama henüz başarılı değilim.
merhaba melissadan;
Benim içinde bir kart çekebilir misin rica etsem,aşk için?
gerçi aklımda,hayatımda,gönlümde hiç kimse yok ama belki melekler benim bilmediğim bir şey biliyordur
Şimdiden teşekkür ederim..
melissacım sana yazcam demiştim.sevgilim msj attı bana konustuk barısmıstık ki benden cinsellik istedigini olursa ciddi bişeyler beklediğini söyledi.tabiki bunun için düşünceksen düşünme len dedim bende.sinir oldum azarladım.sonra baana engelle beni o zaman dedi engellemicemde dedim.faceden o kızıp engellemişti.actı engelli 48 saat engel yapamıcak.ben hala beni denediğini düşünüyorum.onu seviyorum ama bu isteğinide evlenmeden benden ayrılsa bile yapmam. bana bir kart çekermisin hem benden ayrı duramıyo ayrılsak bile hep o adım atıyo hemde her konusmada kavga ediyoruz .bu seferki kavgamızda bu oldu.senden bi kart istiyorum ilişkimin durumuyla ilgili pişman olup özür diliyecekmi benimle söz nişan planları varmı.bir buluşma görünüyormu.hakkımda neler düşünüyor.yoksa sonu hüsranmı cok soru sordum ama cok karısık beynim.hislerinlede yorumlayabilirsen kartları süper olur.bende senin için bişey yapmak istiyorum seni cok yoruyorum farkındayım ama hakkını helal et nolur o kadar zaman harcıyosun bana
melissa benim için de bir kart çeker misin eğitim iş ve bebeğimin cinsiyeti ne olacak acaba:)
melisa selam,
bana aşk için kart çeker misin?
tşk ler
melissa, bana da bir kart çeker misin rica etsem ?
canıııııııııııııııııımmmmmm nerdesinn sen yaaa bekliyorum seni bana bir kart çek olurmu eşimin işi için degişti yeri bu yer onun için nasıl olacak bi bakarmısın tabi bide bana bekliyorm seni
canım merhaba bana melek kartı cekebılır mısın egıtımle ılgılı sınavı kazansamda maddı sıkıntılardan dolayı olmayabılır olabılırde belırsızlık bnı cok uzuyo
askla ılgılıde surprız gelısmeler var ama cok uzaktayız mesafe var cok mutsuzum bunun ıcınde kart cekebılır mısın ?
hissetiğime göre bir kararın aşamındasın kendince...
biri var ve bu olay onu resmen gıcık ediyor...
biraz can sıkıntısı yaratabilir fakat aklındakini yapmalısın...
verdiğin o karar her neyse yapmalısın ..
çünkü çok berketli
yeni dünya kartı çıktı
bu da güzellik bolluk ve berkettir...
ayrıca aklındaki konunun gerçekleşmesi an meselesidir...
çok garip....geçen i kart çıktı gene eşine iş konusunda...
doğana dön
doğada kendi özünü endi doğanı bulacaksın ...
ve aradığın tüm cevapları da...
ve ben nedense ısrarla hala eski iş yeriyle bağlantılı olduğunu ve olacağını hissediyorum....
hayırlısı...