melek kartları...

karar alamadığın konuda dua etmeni istiyor kartın ...

garip bir şekilde o kararı duanın gücüyle istediğin gibi kendine çevirebilirsin..

şöyleki

ellerini açıp tüm detaylarıyla istediğini söyluyorsun ...ama tüm detaylarla...

sonrada meleklerine teşekkür edip konuyu unutuyorsun ...

hayırlı bir zamanda gerçekleşecektir...

canım bu ara hisslerim kuluçkaya yattı:KK1::KK17:

ama hissetiğim şey kalite ve güzellik ...hoşuma gitti hisettiğim...

ben bu bahsettiğim insanın kıskanç olduğunu hissetmiştim, daha büyük bi olaya engel olmak için uzak duruyordum. Akşam çok dua ettim, ve biraz facebookta kaldıktan sonra yattım.. Gece 3 te msj atmış, evim sensin sen yarim idun - çok sevmiştim bu parçayı. Paylaştıgım 5 şarkıdan bunu bulmuş bana msj atmış. Bu ne senin unutamadığın biri mi var diye. Birsürü hakaret etmiş. Ben sabah gördüm msjı, çok kızdım ve kırıldığımı söyledim. Aklına takılıanları gündüz konusmamız gerektiğini bana aklına her geldiğinde msj atamayacagını böyle bir insanla asla olamayacağımı söyledim ve facebooktan haklı olarak sildim.
Üzüldümmü evet hem uyuamadım hemde bütün gün kalbime öküz oturdu sanki. Ama böyle ufacık bişeyle kendini belli edip hata yapması da rabbimin beni çok sevdiğini gösteriyor.. Aklımı dağıtmaya çalışıyorum..

Sıra seninle konuştuğumuz diğer konularda.

canıııııııııııııııııımmmmmm nerdesinn sen yaaa :KK16: bekliyorum seni bana bir kart çek olurmu eşimin işi için degişti yeri bu yer onun için nasıl olacak bi bakarmısın tabi bide bana bekliyorm seni :nazar::nazar:

canım merhaba bana melek kartı cekebılır mısın egıtımle ılgılı sınavı kazansamda maddı sıkıntılardan dolayı olmayabılır olabılırde belırsızlık bnı cok uzuyo

askla ılgılıde surprız gelısmeler var ama cok uzaktayız mesafe var cok mutsuzum bunun ıcınde kart cekebılır mısın ?

Canım benim içinde bir kart çekebilir misin acaba?

Aşk, eğitim, genel gidişat... Birbirine karışmış durumda.

aşk kartın sevgi yolla...sen aslında düşünce olarak aşka kapandın

bilerek yada bilmeyerek...bununiçin tekrar heycan duymaya başlamalısın..

ben önümüzdeki günler güzel bir teklif alacağını hissediyorum...ummadığın bir kişiden ..

eğitim konusunda güvednesin diyor kartın...

bazı derslerde risk içinde olsan bile ...geçiceksin emin ol..

genel hayatın olarak da coşkuyla atla diyor kartın...

sanırım biraz pasifsin..yetiştirmen gerekenleri erteleyip erteleyip sonra dağa gibi birikiyor

daha fazla atak olamlısın..sana heyecan ve istek için sebep gerek...

melissadan meleklerden rica eder misin kartların vasıtasıyla, allahın izniyle, bana aklımdaki konuyla ilgili rehberlik edebilirler mi:KK16: bana bir kart çeker misin:KK8:

aklındaki konu için kartın diyor ki seni yeni bir dünya bekliyor

bolluk bereket ve güzellik getirecek sana....

ve ben sana diyorum ki öyle bir bir alternatif seç ki

arkandan üzülecek 1 kişi dahi üzülmeden yap...

melissadan merhaba:KK54:

eger zahmet olmazsa benım ıcınde cekebılırmısın kart.. bu aralar cok ıhtıyacım var. hayatım belırsızlık dolu.. bırturlu ısım olmadı..ask hayatımda kımse yok (eger melekler bırsey fısıldarsa ask konusunda hemen soyle:KK9::KK9::KK9:) ıs hayat ask sosyal cevre nasıl olucak bakarsan cok sevınırım.. sımdıden tesekkurler cnm sevgıyle:KK54::KK19:

iş hayatın için sabırla bekle diyor kartın ....

güzelliğin gülleri,sabrın bahçesinde yetişir...

aşk kartın ise değişimi kucakla ,gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacaktır...

senin şu an düşündüğün kişinin hayatında biri var ...yeni biri gelmesi olası...

genel olarak hayatına kart çektiğimde çok şanslı ve yolu çok açık olan birisin ...şanslısın...

Bugün ben de Doreen Virtue melek kartlarını aldım! Büyük bir heyecanla denemek istedim ama henüz başarılı değilim.

şimdilik kartta yazanları okumayla başla...zamanla hisslerini de katarsın yavaş yavaş...

kendinin farkına varırsan , zamanla oluşacaktır ...

mesela bana şu an bir kart çekip yazılanları söyleyebilirsin:)

Son düzenleme:
merhaba melissadan;

Benim içinde bir kart çekebilir misin rica etsem,aşk için?
gerçi aklımda,hayatımda,gönlümde hiç kimse yok ama belki melekler benim bilmediğim bir şey biliyordur:KK1:

Şimdiden teşekkür ederim..

melekler sen istersen ALLAhın iziniyle oldurur..

yeter ki iste :)

kartın ise aşkla ilgili daha coşuyla atlamalısın diyor...

daha inanarak ve istekli davranırsan gerisi gelecek...

melissacım sana yazcam demiştim.sevgilim msj attı bana konustuk barısmıstık ki benden cinsellik istedigini olursa ciddi bişeyler beklediğini söyledi.tabiki bunun için düşünceksen düşünme len dedim bende.sinir oldum azarladım.sonra baana engelle beni o zaman dedi engellemicemde dedim.faceden o kızıp engellemişti.actı engelli 48 saat engel yapamıcak.ben hala beni denediğini düşünüyorum.onu seviyorum ama bu isteğinide evlenmeden benden ayrılsa bile yapmam. bana bir kart çekermisin hem benden ayrı duramıyo ayrılsak bile hep o adım atıyo hemde her konusmada kavga ediyoruz .bu seferki kavgamızda bu oldu.senden bi kart istiyorum ilişkimin durumuyla ilgili pişman olup özür diliyecekmi benimle söz nişan planları varmı.bir buluşma görünüyormu.hakkımda neler düşünüyor.yoksa sonu hüsranmı cok soru sordum ama cok karısık beynim.hislerinlede yorumlayabilirsen kartları süper olur.bende senin için bişey yapmak istiyorum seni cok yoruyorum farkındayım ama hakkını helal et nolur o kadar zaman harcıyosun bana :KK43:

canım onun şu an zaman bıraktığını sana söylemiştim zaten ...çünkü nedense onu geçen sefer ki gibi istekli hissetmemiştim

oysa çok garip! ne oldu da değişti?kim aklına girdi? kime özendi?

meleklerin şu an ondan ayrı kalarak doğru yolda olduğunu söyluyor....

evlilik vs için ise şu an bunu düşünmeme en doğrusu olduğunu zihnini bununla meşgül etmemeni söyluyor...

fark ettin mi ...? geleceğinizde hep bu kart çıkıyor...

hisse gerek yok burda canım ..herşey açık ortada ..adam sana şart koyuyor...

cinsellik varsa varım diyor...

seviyor olabilir ama uçkuruna daha çok değer veriyor...senin buna karşı olduğunu bile bile diretmek de ona yakışmadı...

tatlım bence sen bunu iyi düşün...

melissa benim için de bir kart çeker misin eğitim iş ve bebeğimin cinsiyeti ne olacak acaba:)

iş kartın özgürlük...sanırım çok baskı hissediyorsun veya memnun değilsin...

fazlasıyla geriliyorsun

meleklerin diyor ki özgürsün ...istediğini yapabilme şansın var ...

çalışma ya da çalışmamak tamamen senin elinde...

eğitim kartın şükür...bu konuda da fazla memnuniyetsizlik var gibi...

istediğini okuyamıyormusun ? sorun nedir bilmiyorum ama şükür etmelisin ...diyor kartın

diğer kartın ise yolun açık diyor( eğitimin için 2 kart fırladı da)

sen şu an farkında olmasan da...şu an ki eğitimin sayesinde çok iyi yerlere geleceksin

bebek cinsiyeti ise ben kız hissediyorum:KK34:

melissa, bana da bir kart çeker misin rica etsem :KK16:?

hissetiğime göre bir kararın aşamındasın kendince...

biri var ve bu olay onu resmen gıcık ediyor...

biraz can sıkıntısı yaratabilir fakat aklındakini yapmalısın...

verdiğin o karar her neyse yapmalısın ..

çünkü çok berketli

yeni dünya kartı çıktı

bu da güzellik bolluk ve berkettir...

ayrıca aklındaki konunun gerçekleşmesi an meselesidir...

Son düzenleme:
canıııııııııııııııııımmmmmm nerdesinn sen yaaa :KK16: bekliyorum seni bana bir kart çek olurmu eşimin işi için degişti yeri bu yer onun için nasıl olacak bi bakarmısın tabi bide bana bekliyorm seni :nazar::nazar:

çok garip....geçen i kart çıktı gene eşine iş konusunda...

doğana dön

doğada kendi özünü endi doğanı bulacaksın ...

ve aradığın tüm cevapları da...

ve ben nedense ısrarla hala eski iş yeriyle bağlantılı olduğunu ve olacağını hissediyorum....

hayırlısı...

canım merhaba bana melek kartı cekebılır mısın egıtımle ılgılı sınavı kazansamda maddı sıkıntılardan dolayı olmayabılır olabılırde belırsızlık bnı cok uzuyo

askla ılgılıde surprız gelısmeler var ama cok uzaktayız mesafe var cok mutsuzum bunun ıcınde kart cekebılır mısın ?

eğitim kartın yeni dünya canım ...bu da kazanacağının haberi....ve ben senin gidebileceğine hissediyorum...

biraz buruk ama gitmek için küçük bir şansın olacaktır..umarım değerlendirirsin...

aşk kartın ise bunun için kendini üzmemeni...şu an bunu düşnmemeni söyluyor..

zihnini susturmalısın...

başka şeylere odaklanman gerek...

bu kötü bir kart değildir...sadece şuan bunun sırası olmadığı anlamına geliyor...

Son düzenleme:
hissetiğime göre bir kararın aşamındasın kendince...

biri var ve bu olay onu resmen gıcık ediyor...

biraz can sıkıntısı yaratabilir fakat aklındakini yapmalısın...

verdiğin o karar her neyse yapmalısın ..

çünkü çok berketli

yeni dünya kartı çıktı

bu da güzellik bolluk ve berkettir...

ayrıca aklındaki konunun gerçekleşmesi an meselesidir...

sevinçten aklımdakı soruyu unuttum yahu, bir tane olmadıgı için... :KK1: melissa'm rica etsem aklımdaki soru için bir daha çeker misin :KK17: bu sefer tek soruya odaklandım :KK1:

çok garip....geçen i kart çıktı gene eşine iş konusunda...

doğana dön

doğada kendi özünü endi doğanı bulacaksın ...

ve aradığın tüm cevapları da...

ve ben nedense ısrarla hala eski iş yeriyle bağlantılı olduğunu ve olacağını hissediyorum....

hayırlısı...

anlayamadım ama eşimin bulundugu servis degişti niyetmin biride oydu zaten canm yeni yeri nasıl olacak onun için hayırlımı diye ikinci niyetmide sen biliyorsun tatlım kardşim bekliyo bu arada biz iki bacı bekliyoruz seni:KK1:

X