melek kartları...

ikimizde teşekkür ediyoruz ama tam olarak anlamadım ben bu ay tüp bebek yaptırıyorm evet stresliyim onun için istemiştik teşekkürler hayırlısı artık ama birde o niyetle çekebilirmisin çok mu oluyorum bilemiyorum sana bırakıyorum tekrar sagolun:KK1:

neyi anlamadınız ben açıklarım sorun değil :)

anlamadığınız yerleri söyleyin yeter...:)

tüp bebeğiniz için 2 kart fırladı...(kartların fırlaması kesin mesaj niteliği taşır)

1. affet kartı çıktı...ailenizden affedemediğiniz biri var ...aileden diyorum çünkü bebekle ilgili soruda çıkması soy anlamı taşır....

o kişiyi affetmelisiniz...sadece bütün iyi niyetinizle ben x kişiyi affetim demek bile yeterlidir..

maksat evrene o ses titreşiminin gitmesi ...bunu söyledikten sonra size yapılan haksızlıkları tamamen unutmak şartıyla

üzerinizde bir rahatlık gelecektir..ama dediğim gibi birdaha hiç hatırlamamak üzere affetmelisiniz...

bunu hazır olduğunuzda yapmalısınız...

2. kartınız ise bereket...tüp bebek olayını ben çok olumlu görüyorum ...ama 1. kartın söylediklerini mutlaka yapmalısınız...

Son düzenleme:
teşekkür ediyorum:KK1: allah agzınızdan duysun eşimin kartını anlamadık ışık olayını neden bu karanlıga düşmüş:KK1:

teşekkür ediyorum:KK1: allah agzınızdan duysun eşimin kartını anlamadık ışık olayını neden bu karanlıga düşmüş:KK1:

yani eşin bu aralar tamamen olayların negatif yönünden bakıyor,düşünuyor ve konuşuyor

kartı da uyarı niteliğinde diyor ki...düşüncelerinle konuşmalarınla ışığı yarat...(yani pozitif ol)

kabusunu değil...

eğerki böyle devam edersen...konuştuğu ve düşünduğü tüm negatifler hayatında baş göstericektir...

yani eşin bu aralar tamamen olayların negatif yönünden bakıyor,düşünuyor ve konuşuyor

kartı da uyarı niteliğinde diyor ki...düşüncelerinle konuşmalarınla ışığı yarat...(yani pozitif ol)

kabusunu değil...

eğerki böyle devam edersen...konuştuğu ve düşünduğü tüm negatifler hayatında baş göstericektir...

teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:nazar:

çok teşekkür ederim.sordum sorumu.

kararlı bir iş yapacaksınız konu hakkında

ve melekleriniz size yüreğindeki işi yap diyor

bereketi gelecek...

iyice sorgulayın kalbiniz ne diyor?

işte onu yapmalısınız..çok kararlı bir şekilde yapacağınızı şimdiden görüyorum ben...

kararlı bir iş yapacaksınız konu hakkında

ve melekleriniz size yüreğindeki işi yap diyor

bereketi gelecek...

iyice sorgulayın kalbiniz ne diyor?

işte onu yapmalısınız..çok kararlı bir şekilde yapacağınızı şimdiden görüyorum ben...
aslında anlayamadım.sanırım sorumu bilirseniz daha net bir cvp verirsiniz.
nişanlımın annesi yüzünden sürekli tartışıyoruz.bu sorunlar evlenince de devam edecek mi?ya da annesi sürekli bizimle mi yaşayacak?

aslında anlayamadım.sanırım sorumu bilirseniz daha net bir cvp verirsiniz.
nişanlımın annesi yüzünden sürekli tartışıyoruz.bu sorunlar evlenince de devam edecek mi?ya da annesi sürekli bizimle mi yaşayacak?

aslında cevap açık...yüreğin aslında annesinin sizden uzak olmasını istiyordur muhtemelen...

evlenince de kararlı bir şekilde onu istemediğini ima edip uzak tutmak için elinden geleni yapmalısın..

bizimle yaşayacak mı diye düşünme...senin kalbin bunu istemiyor ki...o yüzden de kalbinde ne geçiyorsa yapmalısın...

ve kararlı olmalısın..çünkü eş adayın fikrini beğenmeyebilir...

Bana da bir kart açar mısın ?

öncelikle kartın sessiz ol diyor ..bazen susmak en iyi cevaptır...

en önemlisi de zihnini susturmalısın ...

2. kartın ise geçmiş şifası ...

sen hayatın boyunca belirli dönemlerde hep aynı tarz şeyler yaşıyorsun...bunun kökeni geçmişinden kaynaklanıyor...

geçmiş şifası yapman lazım ki sürekli yaşadığın şeyler şifalansın ve önüne çıkıp durmasın diye...

X