- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.521
bim marketlerde satılıyor kız, küçük ambalajda, çok başarılı değil ama isteğini geçirir, söyle kocana. markası da osmanoglu mu öyle bişiykuzum o bi tatlı... şu an ben onu istiyorum... ve sadece ramazanda yapılıyo diyorlar... anlayacağın benim tatlı yattı gibi... gerçi eşim hala arıyomuş ama bilemiyorum
annaaaaaaaa ben bu ezelden ders alacaktım sana gerek kalmadı zaten
bim marketlerde satılıyor kız, küçük ambalajda, çok başarılı değil ama isteğini geçirir, söyle kocana. markası da osmanoglu mu öyle bişiy
anacığım oğluma hamişken 20 kg döşek kaldırmıştım iyi hatırlıyom tık olmadı şimdi herşey çok daha hassas ve daha riskli bir dahakine yerinden kalkmak yok taaammmıBu hamileliğimi öğrendim eşim isteydi. Kalktım mutfak dolabı nin içini bosaltip temizledim. Zaten yarinda düşük oldu.ya engel olamıyorum kendime poffff
Marka adı verdin kk sana çok kızacak :)bim marketlerde satılıyor kız, küçük ambalajda, çok başarılı değil ama isteğini geçirir, söyle kocana. markası da osmanoglu mu öyle bişiy
Eltim zaten bi hamile olduğunu duyarım bana tasinacaksin. Hiç kalkmadan 3 ay yatacaksin dedi. Abooo ben ve yatmak tövbe dedim. Cildiririm herhalde.anacığım oğluma hamişken 20 kg döşek kaldırmıştım iyi hatırlıyom tık olmadı şimdi herşey çok daha hassas ve daha riskli bir dahakine yerinden kalkmak yok taaammmı
merhaba size birsey sormak istiyorum devlet hastanesindeki ultrasonda kalp atışı sesi duyulur mu
amin cnm benim eltiyle senin elti iyi maşallah :)sağolsun Allah razı olsun..........git tabiki sendeEltim zaten bi hamile olduğunu duyarım bana tasinacaksin. Hiç kalkmadan 3 ay yatacaksin dedi. Abooo ben ve yatmak tövbe dedim. Cildiririm herhalde.Rabbim yinede sağlıklı bi hamilelik versin bizlere inş
Canim arayıp hastaneyi sorsan daha iyi olur. Mesela benim doktorum da yokmuş. Başka yere cagiriyormus hastalarını kalp atışını dinlemek için.merhaba size birsey sormak istiyorum devlet hastanesindeki ultrasonda kalp atışı sesi duyulur mu
DUYULUR HERALDEmerhaba size birsey sormak istiyorum devlet hastanesindeki ultrasonda kalp atışı sesi duyulur mu
Bu akşam ne yemekleriniz var bakimmmm
Yuppi bu aksam yemek yok çünkü kocişte yok.bi tost yaparım kendime deymeyin keyfimeBu akşam ne yemekleriniz var bakimmmm
cnm karnıyarık pilav cacık dün yapmıştım eşim tok geldi yemedik dahaBu akşam ne yemekleriniz var bakimmmm