- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.481
artık şu sorulara bi cewap bulurum inş yarınhazaldada vardı sendekide ondandır inşallah..........
kan vereceksin ya hani acilde burda 1 saatte veriyorlar orda neden bu kadar uzun sürede vermiyorlar?artık şu sorulara bi cewap bulurum inş yarın
1 saatte çıkıo canım da ben geç gtcem kan wermeyekan vereceksin ya hani acilde burda 1 saatte veriyorlar orda neden bu kadar uzun sürede vermiyorlar?
kikikikiikikikiAman evde olmasın be hiç istekleri bitmiyoki 2 saatte bi acıktım diye başımın etini yiyo. Sanki ömründe hiç yemek yememis gibi davraniyor. Bide hala zayıf kiloda almıyor. Ona yedirdiklerimi Afrika'ya gonderseydim en az 10 çocuk açlıktan olmezdi
inşallah bebiştir iltihap değildirkızlar adetimden bu yana akıntım var iç çamaşırıma bakınca görüyorum çok sık oluyo ve taharet alırken farkettim beyaz ama sarı apaçık yeşile dönük bir akıntı gibi iç çamaşırım da acaba iltihapmı yaaaaaa..........
canım diş eti çekilmesi olabilir ihmal etme bide hamilelik öncesi diş kontrolu mutlaka yapılması gerekiyomuşKızlar benim geçen ay dış etlerim den arada kan geliyordu. Bu sabah yine geldi. Bunun için doktora gitmeye gerek var mı ? Bide agzimin üst tabanindaki dış etlerim de şişlik var .
cnm ya adam çırpınmış resmen nerden aklına geldi cnm senin?canım kalburabastı istedi eşime söyledim yavrum saat 1 den beri heryerde kalburabastı arıyomuş ... ramazanda zebil gibiydi şimdi siparişle yapıyorlarmış.... aşkım yaa ne kadar acil diyo yoksa hemen yaptırayım diyo napıcam ben offf
cnm ya adam çırpınmış resmen nerden aklına geldi cnm senin?
tatlıcılara falan bak cnm internetten.......aman ne bileyim yaaa hala telefon ediyo yemek sepetine falan bi bak diyo nerden bulacam ben
iyi yapmışsın cnm nolur nolmaz adet olmadan bişey yapma sonuçta hiçbirimiz korunmuyoruz o yüzdende tedbirli olmakta fayda var................Bugun sağlık raporları yenileniyodu akciğer grafisinde hamilelik şüphesi olanlar girmesin diyodu günüme daha var ama girmedim tetanozda olmadım
Utanıyorum şüphem var demeyede böle bi durumdaiyi yapmışsın cnm nolur nolmaz adet olmadan bişey yapma sonuçta hiçbirimiz korunmuyoruz o yüzdende tedbirli olmakta fayda var................
yok cnm 11. haftası Maşallah ..........Pıtırcığın gebeliği yenimi?
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o ne zamandır bekliyordu?yok cnm 11. haftası Maşallah ..........
biz haziran topiğinde arkadaştık temmuzda hamiş olduğunu öğrendi 2,5 yıl olmuştu galiba.....Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o ne zamandır bekliyordu?
darısı bize inşallah..........Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o ne zamandır bekliyordu?
Amin inşallahdarısı bize inşallah..........
Canim şuanda hobitleri izliyorumeşim aradı bu gün geç gelecekmiş elalmami hangi filmi izleyelim
darısı bize inşallah..........