- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.461
Lennnn çildiracagim bu gitti gidiyor sürekli bana bebek bezi indirimde diye msj atıyor.Vallahi gönül koymasinlar diye bi paket alipta kendime saracagim
ewet canım aynen klimann altında püfür püfür oturuyomçıkma peteğim güneş bu ara zararlı
ayyyy aklıma mersinin sıcağı geldi inan klimasız yaşanmaz orda ya yaşayana Allah yardım etsin bildiğin cehennemewet canım aynen klimann altında püfür püfür oturuyom
Ins canım içlerine dogmustur :)kız inşallah içlerine doğuyordur
allah seni bildiği gibi yapsın..... sen beni güldürdün Rabbim de senin yüzünü güldürsün inşallahh
telden bu yeni haliyle hiç denemedim ama ben pc den bile beğenmedim yeni haliniYa ben telden giriyorum. Sürekli yazarken yazılar gidiyor. Ve sayfada çok reklam var hep onlar açılıyor. Ben hiç sevemedim bu uygulamayı
Ay ben kocam evde olmayınca eve giremiyorum ağlamam geliyoCanim ben nezaman cam silsem yarın yağmur yağıyor o yüzden yağmur yaginca siliyomgece film falan izliyorum. Korku filmlerini çok seviyorum. Bide kocam gece evde yoksa değmeyin keyfime. Mesela bu aksam yok
hahahhahaLennnn çildiracagim bu gitti gidiyor sürekli bana bebek bezi indirimde diye msj atıyor.Vallahi gönül koymasinlar diye bi paket alipta kendime saracagim
Aman evde olmasın be hiç istekleri bitmiyoki 2 saatte bi acıktım diye başımın etini yiyo. Sanki ömründe hiç yemek yememis gibi davraniyor. Bide hala zayıf kiloda almıyor. Ona yedirdiklerimi Afrika'ya gonderseydim en az 10 çocuk açlıktan olmezdiAy ben kocam evde olmayınca eve giremiyorum ağlamam geliyobide korku filmi asla izleyemiyorum yaa
hahahhaha
Canim geçen ay benimde çok akintim vardı. Böyle sarımsı bi rengi vardı. Iste ozaman hamileydim. Ins seninkide bebis akintisidir :)kızlar adetimden bu yana akıntım var iç çamaşırıma bakınca görüyorum çok sık oluyo ve taharet alırken farkettim beyaz ama sarı apaçık yeşile dönük bir akıntı gibi iç çamaşırım da acaba iltihapmı yaaaaaa..........
canım bu dediğin o kadaaaaar zor bir ihtimal ki ama inşallah öyledir...iltihap ta yanma oluyordu ama herhalde bende o yok işte en iyisimi adetten sonra doğruuuuu doktora............Canim geçen ay benimde çok akintim vardı. Böyle sarımsı bi rengi vardı. Iste ozaman hamileydim. Ins seninkide bebis akintisidir :)
bence git cnm damağın şişince iltihap var diyorlar böle zonklama varsa garanti....Kızlar benim geçen ay dış etlerim den arada kan geliyordu. Bu sabah yine geldi. Bunun için doktora gitmeye gerek var mı ? Bide agzimin üst tabanindaki dış etlerim de şişlik var .
Yok canım hiç zonklama olmadı sadece yemek yerken acıyor ve arada bi kanıyor. Neyse gecnezse haftaya giderim adet oluncabence git cnm damağın şişince iltihap var diyorlar böle zonklama varsa garanti....
senindemi peteğim ?benimde hiç durmadı artık günde 2 kez iç çamaşırı değiştiriyom acaba niye böle oldu birtanem....leyloşum bu ay benimde akıntım hiç bitmedi we çok war
bilmiorum ki canımm sürekli hasta oldum sanıyorum bende o kadar cok yanısenindemi peteğim ?benimde hiç durmadı artık günde 2 kez iç çamaşırı değiştiriyom acaba niye böle oldu birtanem....
hazaldada vardı sendekide ondandır inşallah..........bilmiorum ki canımm sürekli hasta oldum sanıyorum bende o kadar cok yanı