- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #11.001
günaydın herkeseeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzum nasılsın?günaydın herkeseeeee
üzülme bitanem......tedaviye başlayacaktın İNŞALLAH ondan sonuç alırsın ........iyi olmak isterdim canım adet oldumm beklemiodm zaten bişe ama artık dayanamıyorum galiba
yarın gidiyorum ewet tüpe başlayacağz inş dua edin bana nolurüzülme bitanem......tedaviye başlayacaktın İNŞALLAH ondan sonuç alırsın ........
ALLAH yardımcınız olsun İNŞALLAH hayırlısıyla sonuçları yüzünü güldürecek...........yarın gidiyorum ewet tüpe başlayacağz inş dua edin bana nolur
Günaydın arkadaşlar leylacım çok geçmiş olsun canım umarım şu 9 aylık süreci en güzel şekilde atlatırsınız hepiniz
Insallah sorunsuz sikinti cikmadan bebisin gobisine gelir kuzucum bu zor surecte Allahim yardimcin olsun insallahyarın gidiyorum ewet tüpe başlayacağz inş dua edin bana nolur
tmm cnm sayı varmı başlayayım bu akşam kuzuma:)inşallah canımm tefriciye okumusun benim için?
nerdesin tatlım nasılsınız bebişle:)Insallah sorunsuz sikinti cikmadan bebisin gobisine gelir kuzucum bu zor surecte Allahim yardimcin olsun insallah
inşallah canım yakorktu valla 7 ayı tamamlasak deyip duruyo kendini erken doğuma alıştırıyor umarım gerek kalmaz zamanında sağlıkla gelirler....
İNŞALLAH cnm....naptın nasıl gidiyor?inşallah canım ya
iyi Allah a şükür ya.bu gün böyle bi canım sıkkın içim sıkılıyo arada karnım ağrıyo niye anlamadım yatıncada aşırı terliyorum bu mevsimde bu kadar terlemezdim noluyo bilmiyomki yarında kanuniye gitcemİNŞALLAH cnm....naptın nasıl gidiyor?
inş canım dua et bana olur muInsallah sorunsuz sikinti cikmadan bebisin gobisine gelir kuzucum bu zor surecte Allahim yardimcin olsun insallah
4444 okuyacağız inşallah canım ne kadar okursan haziranın ilk haftasonuna kadartmm cnm sayı varmı başlayayım bu akşam kuzuma:)
cnm terleme bendede başladı yarın iyi haberlerle gel kontrolmü?iyi Allah a şükür ya.bu gün böyle bi canım sıkkın içim sıkılıyo arada karnım ağrıyo niye anlamadım yatıncada aşırı terliyorum bu mevsimde bu kadar terlemezdim noluyo bilmiyomki yarında kanuniye gitcem
sana çoooook dua edeceğim.....inş canım dua et bana olur mu
sayıyı bildiririm cnm 17 gün var ok......4444 okuyacağız inşallah canım ne kadar okursan haziranın ilk haftasonuna kadar
yok canım ya ayrıntılı malum doktorumu değiştirdim ya ben bu doktor ense kalınlığı yüzünden çok kasmadı beni sağolsun ama ayrıntılıya mutlaka gir kalbinde bi problem varmı görelim sonucuda bana getir konuşalım dedicnm terleme bendede başladı yarın iyi haberlerle gel kontrolmü?