Arkadaslar merhaba hepınızın hamılelıklerı hayırlı olsun.ben bu ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım.iğnenın 12.Gunu test yaptırdım deger 10 cıktı.14.gun tekrar yaptırdım 53 cıktı 16. gun tekrar test yaptırdım bu defa 111 cıktı ve doktorum nıhayet hamılesın dıyebıldı :) ama ben korkumdan hala hamıleyım dıyemıyorum.bugun bat gunum ama adet olmadım tabıkı.suan ne kadarlık hamıleyım bılmıyorum
bu ayın 15 ınde kontrole cagırdı gorebılırsek keseyı gormek ıcın gıdıcem.suan ıcın folıc asıt ve multı vıtamın olan decavıt kullanıyorum.bu ıkısını henuz hamıle kalmadan once vermıstı ve sımdıde bunlarla devam et dedı.
Sızler tecrubelısınız danısmak ısterım ılk haftalarda neler oluyor.herhangı bır test tahlıl neler yapılıyor? Demır kontolu dıye bısey okudum o hangı zamanda yapılıyor? Kısaca bana suana kadar yasadıklarınızı yapılanları anlatır mısınız? Eksık bıseyım kalmasın ıstıyorum.bebegıme bısey olucak dıye korkuyorum.ne gerekıyorsa yaptırayım.rabbım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah