- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 45
- Konu Sahibi The Calender
- #10.501
canım çok teşekkür ederim.seninde hayırlı olsun.rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı kısmet etsin inşallah.evet biraz stress yaptım korkumdan dolayı ama galiba çok gereksiz.Çunku bana faydası yok zararı var.ben şuan folik asit ve decavit kullanımıyorum.bunların dışında hiçbir ilaç almadım.haftaya kontrole gidicem.çok teşekkür ederim canım.günaydın hatunlar. ALLAH ım yardımcın olsun polyannacığım.düşüncesiz insanlarla olması çok zor bilirim ama sabrın sonu selamettir derler.ALLAH ım sabrının karşlığını verir elbet.
desirrem,öncelikle hayırlı olsun. ALLAH ım sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin. öncelikle yapman gereken ilk şey stresten kendini uzak tutmak.unutma ki sen ne yaşarsan bebeğinde aynısını yaşar. benim düşük riskim olduğu için ilk 3 ay progestan kullandım.bununla birlikte de folik asit içtim. benim feritin denen enzimim aşırı yüksek olduğu için iki haftadır hiçbir ilaç,vitamin içemiyorum.bebeğim sadece benden beslenebiliyor.doktorun ne derse onu yap bence. her hamile farklıdır. doktorun önermedikçe de hiçbir ilaç tüketme