- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.341
günaydın kuzular misafirler doktora gitti gelinceye kadar size bakayım dedim nasılsınız?
MAŞALLAH cnm sevindim senin adına artık keyfini çıkarma vakti yaklaşmış:)benim misafirlere kalsa kalırlar ama malesef ben çok yoruluyorum ve eşimde en fazla 3 haftaya biletlerini alır halimi görüyor sağolsun:)))günaydın canım,ben iyiyim çok şükür,sen nasılsın?misafirlerin ne zaman gidiyor ya ? bulantılarım azalmaya başladı.dün öğlene kadar eşimle temizlik yaptık öğleden sonrada dinlendim. iyiyim şimdi çok şükür
MAŞALLAH cnm sevindim senin adına artık keyfini çıkarma vakti yaklaşmış:)benim misafirlere kalsa kalırlar ama malesef ben çok yoruluyorum ve eşimde en fazla 3 haftaya biletlerini alır halimi görüyor sağolsun:)))
çok teşekkür ederim. Hepimizinkini inşallah.CNM ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH.......
ayyy ne güsel çalışıyosun iş güç kafan dagılıyo işte ne güsel canım benim yaaa bende ingilizceye çalışmaktan yüksek lisansa odaklanmaktan biraz bebiş stresinden uzağım gibi :)merhaba canım, ben bildiğin gibi iş güç çalışmaca devam ediyorum sanada Allah kolaylık versin canım ihmal etme bizi gel arada emi :)
hoşgeldin kuzummm tabi ben görene kadar vakit ancak oldu :)
bu arada ben duayı okudum canım..
bende özledimm yaaa şu sınavı bi Allahın izniyle atlatıyım inşallahh yine aktifleşicemm hamişlerin duası kabul olur inşallahh 50 puanın üzerine çıkarımmmm inşallahhhcnm benim sınavında başarılar........bebişin cinsiyetine erkek dediler yanılmada olabilirmiş çok şükür sıkıntımız yok kuzum özledim hepinizi......
olmaz mı benimde öyle başladı ve sonra bulantılara dönüştü.4 aydır çok çektim,ancak azaldı bulantılarım.inşallah sen benim gibi olmazsında rahat atlatırsınBende çok yoruluyorum ve bişey yiyesim gelmiyor. tam bulantım başlamadı ama içim bişey almıyorsizdede oldumu ilk haftalarda böyle. ne yapmalıyım
her an bırakabilirim kuzum tazminatımı yakmak istemiorum çalışmayı seviyorum ama burda vefa denen bişe yok 1 seneyi doldursam 1 gün geçse tzminat vermezlerayyy ne güsel çalışıyosun iş güç kafan dagılıyo işte ne güsel canım benim yaaa bende ingilizceye çalışmaktan yüksek lisansa odaklanmaktan biraz bebiş stresinden uzağım gibi :)
Hadi inşallah dediğin gibi kolay atlatırım. Sabah bi bulantı oldu geçti çok şükür. Ama hep bi bunaltı ve tembellik söz konusu. Hiç bişey yapamıyorum. :solmaz mı benimde öyle başladı ve sonra bulantılara dönüştü.4 aydır çok çektim,ancak azaldı bulantılarım.inşallah sen benim gibi olmazsında rahat atlatırsın
hadi ya neden çıkmak istiyosun çok mu yoruluyosun canım ?eziyet mi diyolar sanaher an bırakabilirim kuzum tazminatımı yakmak istemiorum çalışmayı seviyorum ama burda vefa denen bişe yok 1 seneyi doldursam 1 gün geçse tzminat vermezler
Aile şirketi canım kurumsal değil böle hep bana hep bana hep bi kompleks işimi seviyorum ama yoruyolar çok stresi çokhadi ya neden çıkmak istiyosun çok mu yoruluyosun canım ?eziyet mi diyolar sana
kıyamam ben sana yaaa bir yılını hemencik doldur o zaman tatlım sonra daha gönlüne göre bir iş bulursun inşallahhhAile şirketi canım kurumsal değil böle hep bana hep bana hep bi kompleks işimi seviyorum ama yoruyolar çok stresi çok
merhaba canım, iyiyim sağol sen nasılsın ? güneş geldimi samsunaaa :)günaydın,nasılsın?
nasılsın ezelimmselamlr herkese
merhaba canım, iyiyim sağol sen nasılsın ? güneş geldimi samsunaaa :)
nasılsın ezelimm
maşallah canım.. sevindim bulantılarının geçip iyi olmana Allah daha iyi etsin inşallah.günaydın kızlar,evet samsuna da güneş geldi çok şükür ve ben çok mutluyumsağlığımda iyi çok şükür.sizler nasılsınız?