- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- Konu Sahibi The Calender
- #9.901
ben topiğin ablasıyım hatta teyze olma yolundayım ama inan göstermem yaşımı:) 37 yim kuzum:))))
Olsun önemli olan ruhun yaşı:) ismin neydi ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben topiğin ablasıyım hatta teyze olma yolundayım ama inan göstermem yaşımı:) 37 yim kuzum:))))
leyla cnm öyle tabi:)))Olsun önemli olan ruhun yaşı:) ismin neydi ki?
bende meltem memnun oldum:)leyla cnm öyle tabi:)))
inşaAllah seninde güzel haberlerini duyacağız canım sakın umutsuzluğa kapılma az kaldı duamdasın Allah razı olsun canım duanı eksik etmeAllahımmm neler duyuyor ve görüyorumm yasuyasu canımm o kadar sewindimkii gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh elalmami senin göbüşte on numara maşallah
hayırla sonuçlansın canımm rabbim senide ferahlandırsıninşallah canım 4 gündür iğne kullanıyorum bide yarın yada cuma aşılama olacak inşallah
İnşallah canım inşallah rabbim sabır versinde 7 ay sonrasını görem bendeçok dua edeceğim cnm benim hemde çok......salatı tefriciye ve salatı fatih okuyayım bu akşam zaten tesbihat bitmişti bunlarıda okuyayım kuzuma:))))))sonra sevgiyi bekleriz bir 7 ay falan elifle badefne var:)))
Yok tatlım yaptirmadim haftaya 3lü yaptıracagımELALMAMİ AŞKIM İKİLİ TARAMA YAPTIRDINMI SEN:)))
Teşekkürler teyzesi...elalmaminin oğluşuna yazdım:))
canım çok sevindim hayırla sonuçlansın inşaallah keşke içebilseydin kisti olanlara çok etkiliymişgünaydın bu aradaaa herkesee yarın aşılamayı yapıyoruz öğlen Allahın izni ile
kist yokki kuzum bendecanım çok sevindim hayırla sonuçlansın inşaallah keşke içebilseydin kisti olanlara çok etkiliymiş
batıl inanç kesinlikle inanmıyorummmhamileyken saç kesilirmi bilgisi olan varmı?ben kestircem ama annem ablam ömrü kısa olur diyorlar pek inanasım gelmedi ne dersiniz
canım ne vardı pko ne demekkist yokki kuzum bende
cnm valla ne olur ne olmaz bende kestirmiyorum...........hamileyken saç kesilirmi bilgisi olan varmı?ben kestircem ama annem ablam ömrü kısa olur diyorlar pek inanasım gelmedi ne dersiniz
cnm ne yaptın noldu durum ne şimdi?pko warda kist oluşturmuyo dedi doktor