- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #9.941
ye mutlaka kuzum bak araştır sende görürsün .........bunu ilk defa duydum cokta sewerim ananası hergün yerim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ye mutlaka kuzum bak araştır sende görürsün .........bunu ilk defa duydum cokta sewerim ananası hergün yerim artık
Oh şükür içimi rahatlattin valla.düşük ağrısı gibi değil sanki de sancı olunca korkuyorum işte doktorum da bebek cok iyi agrisin bisey olmaz dedi... Istanbul hospitali bilen var mı nasıl bi hastane...aynı şikayet bendede var cnm geçen haftada dişim tuttu şu an kemik ve kaslarımızdan besleniyorlarmış çok normalmiş bacaklarıma şu an bile ağrı vuruyor dert etme ALLAHın izniyle geçer.......
cnm hiç bilmiyorum orayı .......normal doğummu yapacaksin?Oh şükür içimi rahatlattin valla.düşük ağrısı gibi değil sanki de sancı olunca korkuyorum işte doktorum da bebek cok iyi agrisin bisey olmaz dedi... Istanbul hospitali bilen var mı nasıl bi hastane...
Doktorum yapabilirsin bi sakıncası yok dedi. Sezeryan olursa beylikdüzü hospitalde yaparız dedi. Iki ihtimalide düşünmek lazım tabi :) yanımda kimse olmicak onada canim sıkılıyo. Babamlar 10 senedir bekliyo bu sene tamda dogum zamani hacca gitcekler :) kardeşim tutturdu gel burda dogur diye kafayı yicem yawwcnm hiç bilmiyorum orayı .......normal doğummu yapacaksin?
İnan aynıyız bizim babam rahatsız annem bırakıp gelemeyecek kızkardeşim benim doğumdan 1 ay önce evleniyor:) kayınvalideme kaldım ve sezeryan olacak kısmet olursa napacam diye kara kara düşünüyorum ....napalım olsun bunada şükür kocam yardım eder İNŞALLAH .....Doktorum yapabilirsin bi sakıncası yok dedi. Sezeryan olursa beylikdüzü hospitalde yaparız dedi. Iki ihtimalide düşünmek lazım tabi :) yanımda kimse olmicak onada canim sıkılıyo. Babamlar 10 senedir bekliyo bu sene tamda dogum zamani hacca gitcekler :) kardeşim tutturdu gel burda dogur diye kafayı yicem yaww
Biz eylülde evlendik kayınvalidemle kayınpeder kinaya nikaha katilip hemen gittiler eylülde köyde iş çok oluyo gelirmisin diyorum işim olmazsa diyo işi çok olcak gelmicek iyi biliyorum. Eşime kimseye haber vermeden doguralim diyorum. Iş bitince isteyen gelsin diyorum :) bide eşimin işten çıkma ihtimali var cikmasini istiyorduk uzun zamandır. Oda şimdiyi buldu herşey beni bekliyomuş. Bide kardeşimin nişan ihtimali var durumlar fenaİnan aynıyız bizim babam rahatsız annem bırakıp gelemeyecek kızkardeşim benim doğumdan 1 ay önce evleniyor:) kayınvalideme kaldım ve sezeryan olacak kısmet olursa napacam diye kara kara düşünüyorum ....napalım olsun bunada şükür kocam yardım eder İNŞALLAH .....
Canim bu inanış bizde de var.Yani hiç değilse 3.ayının dolmasını beklemelisin.hamileyken saç kesilirmi bilgisi olan varmı?ben kestircem ama annem ablam ömrü kısa olur diyorlar pek inanasım gelmedi ne dersiniz
SAĞOL CNM SEN NASILSIN?Hoşçakal canım Allah yardımcın olsun
kendine iyi bak cnm ALLAH a emanet ol:)arkadaşlar ben cıkıyorumm kendinize iyi bakınnn
BEN ÇOK YORGUNUM YAA ((SAĞOL CNM SEN NASILSIN?
Kayınvalidesi gelmiş pek giremiyormuş özelden yazışmıştım arada giriyor kısa süreliğine ama?Elif çok uzun zamandır yok nerdeki acaba napiyo
ALLAH kabul etsin cnm iyiyiz sen nasılsın?dudağım uçuktan görünüyor bugünde randevum var bakalım nolacak:?günaydın hatunlar,ben okudum polyanna ,ALLAH kabul etsin . nasılsınız?