- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
- Konu Sahibi The Calender
- #9.881
o ne oluyor leyloşumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm 12 yada 13. haftada çocuğun ense kalınlığına bakılıyor ve kan veriyorsun anormal bir durum varmı diye:)o ne oluyor leyloşumm
anladım canım Allah korusunCnm 12 yada 13. haftada çocuğun ense kalınlığına bakılıyor ve kan veriyorsun anormal bir durum varmı diye:)
yerim onuMAŞALLAH kocaman olmuş göbiş:)))))
elalmaminin oğluşuna yazdım:))yerim onu
MAŞALLAH kuzularımıza :))))İNŞALLAH en kısa zamanda örgü topiği açarız bebelere hepbirlikte:))))yerim onu
aminnn canım benimmmamin canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere ve ezelle banada nasip etsin inşallah..
dişçimi ayyyy diş deme nolur geçmiş olsun cnm ....yinemi dişçiye gideceksin peki?leyloşum yogunum bıraz kuzum dün dişimi çektrdim agzımı acamıyorum bugun birazdan da cıkacağım yine doktor war bugun
oyyyy hadi yumoşların bu ay bize müjde için çok olsun İNŞALLAH.......saol kuzum yok dişci bitti çektrdim kurtuldum bugun yumoşlara gidiyorm
Kuzum bizim haberimiz yok sen aşılamamı oluyon:)inşallah canım 4 gündür iğne kullanıyorum bide yarın yada cuma aşılama olacak inşallah
çok dua edeceğim cnm benim hemde çok......salatı tefriciye ve salatı fatih okuyayım bu akşam zaten tesbihat bitmişti bunlarıda okuyayım kuzuma:))))))sonra sevgiyi bekleriz bir 7 ay falan elifle badefne var:)))ewet canım bu ay yapıcaz inşallah bi aksilik olmaz ise
Allah razı olsun canımm inşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün bu konuda hamilelerin duası kabul oluomş bol bol dua edin bizeçok dua edeceğim cnm benim hemde çok......salatı tefriciye ve salatı fatih okuyayım bu akşam zaten tesbihat bitmişti bunlarıda okuyayım kuzuma:))))))sonra sevgiyi bekleriz bir 7 ay falan elifle badefne var:)))
tmm kuzum ALLAH emanet ol:)ben kaçıyorum öpüldünz habeleşrz