- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.481
canım sen nerde çektirdin ki aldım randevuyu 5oo dedi vallaCanim belki kişiden kişiye değişir ağrı meselesi ama ben tek başıma gittim ve normal adet ağrısı gibi bi ağrı yaşadım oda en fazla 3 saniye sürdü.doktor 20 dk dinlen dedi ben kalkıp eve geldim.yani bende tikaniklik yoktu belki oyüzden ağrı olmadı. Ama okadar para verilipte cektirmeye değmez bence.tabi bu benim fikrim
hiç bişey hisssetmedinmi canım gerçektençok güldüm valla benim ağrı eşiğim yok yani ağrı bana göre başkalarından daha farklı kız hissetmiyomuyum ne:))))))
ALLAH korusun şimdiki hamileliklerin hepsinde bu tip şeyler oluyor korkmyalım ALLAHın izniyle bişey olmaz İNŞALLAH.....bu arada rahmimiz armuttan greyfurta benzemeye başlarmış düşünsene o şekil değişikliğini normaldir kuzum .....tedbir bizden gerisi RABBİM e kalmış.....günaydın hatunlar,polyannacığım evet geçen ay lekelenmem olmuştu ama progestana başlayınca geçmişti. şimdi progestana devam etmeme rağmen tekrar başladı.ben de tedirgin olup doktora gittim canım
ALLAH korusun şimdiki hamileliklerin hepsinde bu tip şeyler oluyor korkmyalım ALLAHın izniyle bişey olmaz İNŞALLAH.....bu arada rahmimiz armuttan greyfurta benzemeye başlarmış düşünsene o şekil değişikliğini normaldir kuzum .....tedbir bizden gerisi RABBİM e kalmış.....
öyle kuzum hayırısı sağlıkla kucağımıza alırız İNŞALLAH iğne ve progestana rağmen krem akıntı devam ediyor bende perşembe gideceğim kanamadan bu şekile döndü ama hiç kesilmedi belkide 3 ay dolana kadar böyle devam edecek yada tüm gebeliği boyunca yaşayanlar bile var hayırlısı olsun elbette....haklısın,bu sıralarda değişklik çok oluyormuş rahmimizde. ister istemez tedirgin oluyorum ama herşey ALLAH tan. neylerse güzel eyler.buda bir sınavım olabilir
sağol cnm ALLAH kabul etsin İNŞALLAH.....Leylacım ben 1250 tane okudum canım ayşegül için
Canim ben ozaman giresundaydim orda Özel bir hastanede cektirmistim.canım sen nerde çektirdin ki aldım randevuyu 5oo dedi valla
günaydın hoşgeldin...GÜNAYDINNNNN
cnm naptın varmı gelişmeler...günaydınnnn
test falan yaptınmı?yok canım çarşamba günü gidicem doktora
yok kuzum yapmıcamtest falan yaptınmı?
en iyisi cnm benim bakalım hayırlısı olsun İNŞALLAH.....yok kuzum yapmıcam