- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.421
:)olsun canım o kadar kişyle konuşuyorsun karışmaması imkansız inşaallah dediğin gibi gerek kalmazz ama ben kendimi hazırladım canım üzülmeyeceğim adet olursam zaten hsgyi aşıla içinde çektiirmek zorundayımpardon kuzum ya hesap karıştı:)))
valla profesör olucaz bu gidişle:)))))yumurtlamayı geçtim diye düşünüyorum canım geçen ay 10.gün gittiğimde yumurta oluşmuş bu yarına olur demişti zaten artık anlıyorum yumurtlama sıvısını tanıyorum
nasılsın ezelcim?sen kaçıncı günündesin?leyloş 500 okudum
aynen canım bazen bir ortamda bu meseleler konuşulduğunda konşsammı sussammı bilemiyorum çocuksuz biri olarakvalla profesör olucaz bu gidişle:)))))
aşılama mı yaptrcaksın canım sonra:)olsun canım o kadar kişyle konuşuyorsun karışmaması imkansız inşaallah dediğin gibi gerek kalmazz ama ben kendimi hazırladım canım üzülmeyeceğim adet olursam zaten hsgyi aşıla içinde çektiirmek zorundayım
iyiyim canımm walla bilmiom ki ya bi sayıyım dur bugünnn çatlatma iğnesinin 10. günü olmuşnasılsın ezelcim?sen kaçıncı günündesin?
SAĞOL CNM BİTTİ ŞÜKÜR AYŞEGÜLE GEÇİYORUZ O ZAMAN RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH........leyloş 500 okudum
benım 500 le mi bitti bitmişmiydiSAĞOL CNM BİTTİ ŞÜKÜR AYŞEGÜLE GEÇİYORUZ O ZAMAN RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH........
ALLAH sizede nasip edecek ama burada öğrendiklerimiz gerçekten çok işe yaradı bence sizde faydasını göreceksiniz....aynen canım bazen bir ortamda bu meseleler konuşulduğunda konşsammı sussammı bilemiyorum çocuksuz biri olarak
sağolsun ayşegülle ,elif aişede aldı bende okudum seninkiyle tam oldu:)))benım 500 le mi bitti bitmişmiydi
aşılama mı yaptrcaksın canım sonra
iyiyim canımm walla bilmiom ki ya bi sayıyım dur bugünnn çatlatma iğnesinin 10. günü olmuş
inşallah canımmALLAH sizede nasip edecek ama burada öğrendiklerimiz gerçekten çok işe yaradı bence sizde faydasını göreceksiniz....
hayırlısı kuzucum bu ay olmazsa bizde aşılama yapcağızAllah iyiliğini versin sana hayırlı bir evlat versin emi
evet canım ben aşılama istiyorum bakalım kısmet
beraberiz desenehayırlısı kuzucum bu ay olmazsa bizde aşılama yapcağız
aynen kuzum ama hsg den hemen sonra aşılama yaptrma derimberaberiz desene
neden canım eşimde aynı fikirde ama ben bekleyemiyorumaynen kuzum ama hsg den hemen sonra aşılama yaptrma derim
canım normal yolla bi gebelik bile olsa sağlıklı olmadıgını duydum hsg den sonraki ilk ay düşük ihtimali yüksek oluomuş doktorum bana o yüzden hsg den sonraki ay klomen falan kullandrmamıştıneden canım eşimde aynı fikirde ama ben bekleyemiyorum