- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi The Calender
- #9.401
ve herkese günaydın,ben 350 adet okudum polyanna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAĞOL CNM ....SANA BAŞLARIZ BUGÜN BENLE EZELDE OKUYACAĞIZ ....ve herkese günaydın,ben 350 adet okudum polyanna
TMM CNM İYİYİM SAĞOL SEN NAPTIN NASILSIN?günaydın canm nasılsın?bende 300 tane alayım
günaydın canm nasılsın?bende 300 tane alayım
iyiyim şükür canım ne yapayım adeti bekliycem sonrada tıpış tıpış hsgTMM CNM İYİYİM SAĞOL SEN NAPTIN NASILSIN?
HSG yi nerde yaptıracaksın peki?iyiyim şükür canım ne yapayım adeti bekliycem sonrada tıpış tıpış hsg
günaydın cnm...günaydınnnnn
medipol canımHSG yi nerde yaptıracaksın peki?
Hadi hayırlısı kuzum İNŞALLAH iyi sonuç çıkar ......bat ne zaman peki cnm....medipol canım
o zaman yumurtlama günlerindesin yani ....İNŞALLAH gerek kalmaz cnm.......inşaallah canımm bat 20 şubat
pardon kuzum ya hesap karıştı:)))o zaman yumurtlama günlerindesin yani ....İNŞALLAH gerek kalmaz cnm.......
yumurtlamayı geçtim diye düşünüyorum canım geçen ay 10.gün gittiğimde yumurta oluşmuş bu yarına olur demişti zaten artık anlıyorum yumurtlama sıvısını tanıyorumo zaman yumurtlama günlerindesin yani ....İNŞALLAH gerek kalmaz cnm.......