- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #8.921
öylemi görmedim canım bakamıyorum zaten kaç gündr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kuzum uyku sorunu çok bendede sabah namazından sonra uyuyamıyorum napacam ben böyle:)öylemi görmedim canım bakamıyorum zaten kaç gündr
napıyorsun cnm?nasılsın?günaydın,ALLAH şifa versin ezeleren
uykuya düşmen gerekirdi canımmya kuzum uyku sorunu çok bendede sabah namazından sonra uyuyamıyorum napacam ben böyle:)
teşekkür ederim canımmmgünaydın,ALLAH şifa versin ezeleren
uyku arada oluyo gün içinde yada akşam ama gece uykusu çok bölük ve erkenden ayaktayım işte:)uykuya düşmen gerekirdi canımm
MAŞALLAH cnm iyi tabi son adetin hangi gündü?Gnaydn bayanlar cumartesi gnu kan testi yaptrdm ikibicuk haftalik hamile oldugumu ogrendm:) sonuc 305.61 ckti ilk hamileligm olck insallah iyimi szce sonuc
MAŞALLAH cnm iyi tabi son adetin hangi gündü?[/QUO
6 ocak Cnm ya bnm adetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dsunurken adet oldum rengi fl degskti bidr on gun surdu lekenlenme olarak bnde suphelendim test yaptm ikinci czgi pembeydi bunn ustine kan testi yaptrdrm
MERHABA CNM NASILSIN?merhabalar
hayırlı olsun canım inşaAllah bu kez sağlıkla kucağına alırsınKızlar yine yeni yeniden hamileyim :) bu sefer kucağımıza alırız inşallah doktora yarın gitcem inşallah. Yine adet gecikmeden anladım
çok şükür canım sen nasılsın?bebiş nasıl?MERHABA CNM NASILSIN?
geçmiş olsun canım adet oldun mu?çok hastayımm leyla iki gündür dökülüyorum ya sürüklenerek geldim resmen işe ilaç ta içemiyorum ne yapcam bilmiyorum sen nasılsın
aynn ck gzel bi suprz oldu amin insallH :)ilginçmiş:))))ne güzel sürpriz olmuştur...RABBİM kucağına almanı nasip etsin İNŞALLAH.....
ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ CNM .....çok şükür canım sen nasılsın?bebiş nasıl?
800 okudum canım senin niyetine bu gün tamamlarım inşaAllahÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ CNM .....
SAĞOL CNM ALLAH RAZI OLSUN....800 okudum canım senin niyetine bu gün tamamlarım inşaAllah