- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #8.761
bir bakalım dimi dur bir araştırayımben sert olunca adet die hatrlıorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir bakalım dimi dur bir araştırayımben sert olunca adet die hatrlıorum ama
ALLAH yardım etsin evdeyim şükür uzun zamandır hamilelik olursada çalışacakmısın peki:?inşalllah ağzınızdan bal damlıyor.çalıştığım için geç takip ediyorum.geçte cevaplıyorum
ALLAH yardım etsin evdeyim şükür uzun zamandır hamilelik olursada çalışacakmısın peki:?
hala var cnm ara arada kasıklarda regly sancısı oluyo.....çalışırım .canım yaa... herkese yardım etsin.cümlemize inşallah sende regli gecikesinden sonra bel ağrısı oldu mu ?
ben yumuşak demiştim bir ay oay hamiş değildimo zaman napıoruzzz sende bakıosunn ahahahaha aşaka tabi neyse bu bi yöntem deil o zaman bence ya
hatrlıorum o zaman bende yumuşak demiştim we hamile deildimben yumuşak demiştim bir ay oay hamiş değildim
ALLAH razı olsun cnm hamişsin niyetine okuduğumuz ezelin duası kabul olsun İNŞALLAHmerhaba hatunlar fetih süresinin ilk ayetinini 2500 adet okudum.ALLAH ım kabul etsin.,kusra bakmayın hamilelikden uyku hali ve bulantım oluyor,yoksa daha erken bitirirdim.nasılsınız bu arada?
STRES DÜŞMAN AMA HERŞEYİN BİR ÇARESİ VAR KAFAN DA BELİRSİZLİK KALKAR CNM.....
cnm malesef bizimde morfoloji aynıydı ileri hareket %15 idi ve sayıda kurtarır deniyordu sınırdaydı eşime doktor %5 şans vermişti çocuk için anlayacağın ameliyat sonrasında tam test verecektikki bu güzel haberi aldık şu an durumu ne bilmiyorum ama muhteşem üçlü topiğindeki vitaminleri ve havuç suyunu içti özellikle bu ay havuç içti.....sabırlı ol İNŞALLAH düzelecek ameliyat olacakmı peki?canım merhaba, biz bugün spermiogram sonuçlarını aldık.. morfoloji %1 çıktı hareketllikte bir problem yok hatta iyi dedi doktor. sayı çok önemli değil zaten normale yakın dedi. Hamile kalmam düşük ihtimalmiş yinede.. şimdi eşim ürolojiye gidecek. Sizin varikosel ameliyatından sonra değerleriniz yükseldi mi özellikle morfoloji? Gerçi daha olup olmadığı belli değil ama internetten belirtilerine bakınca sanki var gibi diyoruz.. Allah ım beterinden korusun ama bunu sindiresiye kadar biraz canımız sıkılacak sanırım
cnm malesef bizimde morfoloji aynıydı ileri hareket %15 idi ve sayıda kurtarır deniyordu sınırdaydı eşime doktor %5 şans vermişti çocuk için anlayacağın ameliyat sonrasında tam test verecektikki bu güzel haberi aldık şu an durumu ne bilmiyorum ama muhteşem üçlü topiğindeki vitaminleri ve havuç suyunu içti özellikle bu ay havuç içti.....sabırlı ol İNŞALLAH düzelecek ameliyat olacakmı peki?
cnm bir bardağa nerdeyse 5 tane havuç geliyo ona göre bol yesin bizim varikosel çok yeni dendi yani bazı doktorlar tekrarlayalım testi düşüş varsa yapalım dedi hani yapmaya bile gerek duymayan doktorlarda vardı......ve işte sonuçta tekrar test verdi sayı düşmüştü o yüzdende ameliyat dendi....bir süre kabullenemez zzaten kuzum ALLAH kolaylık versin ama sonra toparlar İNŞALLAH......ve sonuç ne olursa olsun biz örnek olalım size:)üroloji doktoruna gözükmedi henüz ne diyecekler bilmiyorum.. Biraz morali bozuk şimdi üstüne gitmek istemiyorum.. Biraz zaman geçsin bakalım.. havuç suyu değil de kendisini yedirsek bol bol olur mu acaba :)