- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #8.801
cnm bence de olabilir ama dur bakim ne diyecek dr?adet olacağına eminsin galiba?bu ay aşılama yaptrcam leyla karar werdim doktorumda kabul ederse tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bence de olabilir ama dur bakim ne diyecek dr?adet olacağına eminsin galiba?bu ay aşılama yaptrcam leyla karar werdim doktorumda kabul ederse tabi
eminim galibacnm bence de olabilir ama dur bakim ne diyecek dr?adet olacağına eminsin galiba?
dur bakalım henüz bilemezsin.....eminim galiba
bağıra bağıra geliyorum diyo zaten haftasonu olurumdur bakalım henüz bilemezsin.....
sende bana yazmıştın hatırla: o belli olmaz cnm:)))))))bağıra bağıra geliyorum diyo zaten haftasonu olurum
Canim ya inş benim gibi olmazsın 4 kilo verdim bu gidişle daha da vereceğim gibi yedigimi çıkarıyorum.yemek yapamıyorum kokulardan tiksindim iyice.canim bende okumak isterim elimden geldiği kadar bana da şöyle canım ne okuyayim?
amin Rabbim onların dualarınıda kabul etsin inşallahşimdi baktım 366 adet ayetel kürsi okunmuş sizlere ALLAH kabul etsin İNŞALLAH...okuyanlardan razı olsun rabbim....
İNŞALLAH cnm....amin Rabbim onların dualarınıda kabul etsin inşallah
yarasınnben bişeyler yeyip geleyim kızlar.....
ezelcim bat ne zaman ?yarasınn
sanada canım hoşgeldinn nasılsınnhayırlı günler herkese
18 ocakezelcim bat ne zaman ?
hoş buldum iyiyim canım çok şükür sen nasılsın dün sizi dinledim iş yerinden erken gelen kocama durumu anlattım ve değerlendirdik bakalım artık elimizden geleni yapıyoruzsanada canım hoşgeldinn nasılsınn
az kalmış canım ama en çokta bu son günler geçmek bilmiyor of aff Allahım ezan hürmetine hayırlısıyla evlatlarımıza sağlıkla kavuştur18 ocak
ben hastaydım ondan okuyamadım kuzum da onu sölim dedim bide neden bu ay oolmadımıda daha yokmu adet gününebu ay aşılama yaptrcam leyla karar werdim doktorumda kabul ederse tabi