- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #8.741
gerçekten içime hep öyle doğardı inşallah öyle olur kuzummmbayılırım lalelere::))))hadi ezel aramızda bir hafta olacaktı söz vermiştin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten içime hep öyle doğardı inşallah öyle olur kuzummmbayılırım lalelere::))))hadi ezel aramızda bir hafta olacaktı söz vermiştin
bu arada gelip gidiyomu ağrılar?
kuzum sen bu işi biliyon benden tescillisin sırada kendi tescilin kaldı:))))))gerçekten içime hep öyle doğardı inşallah öyle olur kuzummm
hadi İNŞALLAH cnm hamişsindir cnm.....evet sabah 2 defa öyle oldu.öğlenden sonra bir defa oldu.şimdi de belim çatlıcak gibi ağrıyor.
terzi kendi söküğünü dikemezmiş :) aslına bakarsan senin doktor randewuyu erteledi ya benim ta o zaman doğdu içime kesin bunda bi hayır war gidememesnde dedim ve hiç ısrar etmedim sana bugune kadar test yap illa die ama olmazsa die sen üzülme die sölemedimkuzum sen bu işi biliyon benden tescillisin sırada kendi tescilin kaldı:))))))
off yazdıgıma baktımda ben bile anlamadım :) yani içime doğduğu için ısrar ettim sana test içinterzi kendi söküğünü dikemezmiş :) aslına bakarsan senin doktor randewuyu erteledi ya benim ta o zaman doğdu içime kesin bunda bi hayır war gidememesnde dedim ve hiç ısrar etmedim sana bugune kadar test yap illa die ama olmazsa die sen üzülme die sölemedim
cnm ya aynen iki kez ertelendi hemde ALLAH çok büyük kurban olduğum valla.....dur bakalım senin aramda hep bir hafta olacak demendede hikmet var bence:)))terzi kendi söküğünü dikemezmiş :) aslına bakarsan senin doktor randewuyu erteledi ya benim ta o zaman doğdu içime kesin bunda bi hayır war gidememesnde dedim ve hiç ısrar etmedim sana bugune kadar test yap illa die ama olmazsa die sen üzülme die sölemedim
inşallahhh :) dimi aynı anda olcaz demedim hiç bi hafta arayla dedim ahahahahahahacnm ya aynen iki kez ertelendi hemde ALLAH çok büyük kurban olduğum valla.....dur bakalım senin aramda hep bir hafta olacak demendede hikmet var bence:)))
yaaaaaaaa naber İNŞALLAH kuzum İNŞALLAH...............inşallahhh :) dimi aynı anda olcaz demedim hiç bi hafta arayla dedim ahahahahahaha
aminnnn kuzum buarada cuma günü ben izinliyim sen bana özelden yazcan durumunu okyaaaaaaaa naber İNŞALLAH kuzum İNŞALLAH...............
Tmm cnm bu arada dua bölümüne baktınmı ben okudum yeni kişiye:)aminnnn kuzum buarada cuma günü ben izinliyim sen bana özelden yazcan durumunu ok
kk ya mııTmm cnm bu arada dua bölümüne baktınmı ben okudum yeni kişiye:)
evet cnm hatırlıyomda valla ben onda anlayamadım hiç......ama bak benm bı adet belırtımde su hatlıomusun bı ara konusmustuk alttan kendınızı muayne edın sertse adet olcaz yumusak olunca gebelık oluodu hatrlıosn dımı
evet kuzumkk ya mıı
ben şimdi progestanı alttan alıorum ya ilk kullanmaya başladığım zamanlarda yumuşaktı şimdi sertleşmişevet cnm hatırlıyomda valla ben onda anlayamadım hiç......
sabah görmüştüm canım bende okudummevet kuzum
sert olunca dimiydi hmişlik:)sabah görmüştüm canım bende okudumm
ben sert olunca adet die hatrlıorum amasert olunca dimiydi hmişlik:)
inşalllah ağzınızdan bal damlıyor.çalıştığım için geç takip ediyorum.geçte cevaplıyorumhadi İNŞALLAH cnm hamişsindir cnm.....