- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #8.441
iyiki hatırlattın uçtu gitti kafamdan hemen yeniliyeceğim evet cnm bugün başlıcazaminn canım bu arada fetih suresinn ilk ayetini okuyacaktık ya bugun baslıoruz dimi ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiki hatırlattın uçtu gitti kafamdan hemen yeniliyeceğim evet cnm bugün başlıcazaminn canım bu arada fetih suresinn ilk ayetini okuyacaktık ya bugun baslıoruz dimi ona
yanlızz nick isimleriyle mi dua göndericez ? sweet gibi olmaz herhalde dimiarkadaşlar eğer kabul ederseniz katlım olursa dua başlayalım....fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).9999kez okuyalım her bir arkadaşa liste yapalım olur diyenler beğensin:))))bu cuma başlayalım...........evlat için okunuyormuş ne dersiniz........
DILEGI: istediğim günahlarımın affı, sağlığımda hiç bir sorun çıkmaması ve hayırlı sağlıklı eşimle huzurla mutlulukla büyüteceğim evlatlarımın olması. Allahim @@ezeleren ARkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..
1-----------ezeleren-----------9999 fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2500
2-----------polyanna23------ fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2500
3----------sweet42------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2500
4----------moonserose-------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2499
katılıma göre arkadaşlara dağıtacağım liste başından başlayalım........
BUGÜN BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR.......OKUYANLAR BANA İLETİRSE SEVİNİRİM....
EZELEREN -GÜLBEYAZ,BEN LEYLA ,SEN ELİF MOONSEROSE ZATEN HAMİŞ:))))yanlızz nick isimleriyle mi dua göndericez ? sweet gibi olmaz herhalde dimi
ewet öle yapalım ben bi duş alıyım güzelcenee abdest alıyım okuycam inşallahhhEZELEREN -GÜLBEYAZ,BEN LEYLA ,SEN ELİF MOONSEROSE ZATEN HAMİŞ:))))
EVET KUZUM BENDE ALAYIM ABDEST NAMAZDAN SONRA BAŞLAYAYIM...RABBİM KABUL ETSİN ....BİTİNCE SIRAYLA GİDERİZ İNŞALLAH....ewet öle yapalım ben bi duş alıyım güzelcenee abdest alıyım okuycam inşallahhh
ben buurdayım canlarrrOZAMAN ÖĞLEDEN SONRA BULUŞURUZ CANLARIM.....
kuzum arada kaybolursak korkma sana dua edeceğiz:)))buarada benim kırmızılar gelmedi 7,8,9 şüpheli günler beklemek ne zor yahu.....sanada denk geldi bak dua edebileceğim İNŞALLAHben buurdayım canlarrr
leylaa ya bi test yap dicem ama sende yok diceksinn :/kuzum arada kaybolursak korkma sana dua edeceğiz:)))buarada benim kırmızılar gelmedi 7,8,9 şüpheli günler beklemek ne zor yahu.....sanada denk geldi bak dua edebileceğim İNŞALLAH
BİLMEM YAPSAMMI Kİleylaa ya bi test yap dicem ama sende yok diceksinn :/
negatif:)))yanii ne olcakki bi yapsannn
belli belirsiz ikinci çizgiyanii ne olcakki bi yapsannn
yaff bişi diycem 2500 bugünmü hepsi parça parça olabilirmi ?BİLMEM YAPSAMMI Kİ
elif bana bişey söyleyin.....yaff bişi diycem 2500 bugünmü hepsi parça parça olabilirmi ?
neee diyosun sen yaaa hadii yarabbim inşallahh vardırrr meleğimizzzz inşallahh kocana söyle erken gebelik testi alsın gelsin yada haatahane yyakınsaa bi koşşşu git gell hadii leylamm çokk dua ettim tesbih çekiyodumm Allahımm inşallah meleğin gelmiştriiiifoto yükleyemiyorum