- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi The Calender
canım ben hamişim Allaha sükürhoşgeldin cnm benim hadi adet tarihini yaz listede seni de görelim sonrada nazar boncuğu koyarız inşallah :)
lcanım ben hamişim Allaha sükürRabbim en yakın zamanda hepinize nasip etsin insallah
Peki adetten ne kadar sonra gitmeliyumevet canım malesef
kırkbinkere Maşallah cnm benim bizedee dua et olurmu?canım ben hamişim Allaha sükürRabbim en yakın zamanda hepinize nasip etsin insallah
1. sayfaya bak tatlım:)Arkadaşlar liste konusunda yardımcı olabilirmisiniz lütfen nerden görebilirim
adetin ilk gününü say 12.günü git tatlım eğer hormonlarına bakıldıysa bakılmadıysa adetin 3. günü git hormonlarına baktır sonra sana gün verir yumurtlama günü için:)Peki adetten ne kadar sonra gitmeliyum
bilemiyorum ki canım bulamamş olabilireezelim ben kaygılanmaya başladım inşallah bir sorun yoktur hiç bilgisayar bulamadımı bu uyuz?
amın canım 2 parca dsutu ıkısındede kılcal dmarlar vardı annemler falan anlamıs ıkız olldugunu bana dememısler sonradan ogrendım bendehadi ya geçmiş olsunpeki ikiz olduğunu nasıl öğrendin? rabbim inşallah en kısa zamanda kavuşturur bizleri yavrularımıza
haziran topiğinde aynı listedeydik haziran benim için kötü bir ay olmustu 2 kez hayal kırıklıgı yasadım 2 kez adet oldum Rabbim temmuzda nasip etti Allah en yakın zamanda sanada listedeki herkesede isteyen herkese nasip etsin amin amin aminkırkbinkere Maşallah cnm benim bizedee dua et olurmu?
Allah razı olsun sende kucağına sağlıkla al meleğini cnm benim darısıda bize olsun:))haziran topiğinde aynı listedeydik haziran benim için kötü bir ay olmustu 2 kez hayal kırıklıgı yasadım 2 kez adet oldum Rabbim temmuzda nasip etti Allah en yakın zam
haziran topiğinde aynı listedeydik haziran benim için kötü bir ay olmustu 2 kez hayal kırıklıgı yasadım 2 kez adet oldum Rabbim temmuzda nasip etti Allah en yakın zamanda sanada listedeki herkesede isteyen herkese nasip etsin amin amin amin
amin amin amin Rabbim sanada nasp etsin amin sagol canıml
merhaba inşallah sanada kucağına sağlıklı almayı
en son 10 gün önce girmiş baktımda neyse inşallah yaramaz bir durum yoktur ösledik uyusu:)))bilemiyorum ki canım bulamamş olabilir
benim düşük yaptığım ayda öle pşdu canım benim de mi ikizdi acaba?? hatta ikisi 5 10 dakika aralıklarla düştü top gibi damarları belirgindi hatta yoldaydık biz ağrıdan ağlaya ağlaya gitmiştikamın canım 2 parca dsutu ıkısındede kılcal dmarlar vardı annemler falan anlamıs ıkız olldugunu bana dememısler sonradan ogrendım bende
3 ay once bakulmisti bisey cikmamisti bidaha istemezler heralde[/QUOTE][QUOolyanna23, post: 36557538, member: 570048"]adetin ilk gününü say 12.günü git tatlım eğer hormonlarına bakıldıysa bakılmadıysa adetin 3. günü git hormonlarına baktır sonra sana gün verir yumurtlama günü için:)
hoşgeldin cnm hamişmisin bekliyomusun listeye eklememi istersen yaş ve adet tarihi yaz eğer hamiş değilsen:)Bende istiyorum bebeğime kavuşmayı. İnşallah hepimiz iyi haberler alırız.
geçmiş olsun arkadaşlar üzüldüm acı bir tecrübe allah bir daha yaşatmasınbenim düşük yaptığım ayda öle pşdu canım benim de mi ikizdi acaba?? hatta ikisi 5 10 dakika aralıklarla düştü top gibi damarları belirgindi hatta yoldaydık biz ağrıdan ağlaya ağlaya gitmiştik