- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
hoşgeldin peteğimm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm varikosel az bişey varmış idrar ve kan testlerine bakılacak sonuç 3 gün sonra ona göre tedavi süreci başlayacak.....Canim hepsine tek tek üzüldüm.rabbim ölenlere rahmet hastalara şifa versin inş en kisa zamanda. Peki o % 5 ihtimal nasıl articakmis ki
hoşbulduk cnm benim çok özledim sizi sadece buraya yazmak istedim herşeyi kimse bişey bilmiyor sizler çok iyi dostlarsınız...hoşgeldin peteğimm...
benden yana bir sıkıntı yok gibi cnm bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız cnm benim....Ya kara bulutlar toplanmis sanki;( bi an once hizla dagilir insallah canim. Hastalarinz icin acil sifalar. Cocuk konusuna gelince, senin zaten vardi bi tane oyle degil mi? Yani olabiliyo
inşallah cnm benim hayırlısı bugünlerde geçecek....canım baba kayınvalidene rabbim acil şifalar versin...ölenlerin yakınlarına da sabır...her insanın belrli bir dönem sınavı olurmuş sende belki bu sınavlardan birindesinnn üzülmemeye güçlü olmaya çalış rabbim en kısa zamanda yoluna koyar işlerini inşalah
canım benım bızde özledik senii nasıl oldun iyimisin birazhoşbulduk cnm benim çok özledim sizi sadece buraya yazmak istedim herşeyi kimse bişey bilmiyor sizler çok iyi dostlarsınız...
inşallah çıkar cnm pazartesiye....arkadaşlar merhaba,
adetime son 4 gün kaldı çok heyecanlıyım. inşallah hamileyimdir. 2 haftadır göğüs hassasiyetim çok fazla. genelde son adet olacağım hafta göğüs hassasiyetim olurdu o da her ay değil 1-2 ay ara ile olurdu. cumartesiyi resmen iple çekiyorum. bu haftasonu adet olmazsam pazartesi gebelik testi doğru çıkma ihtimali nedir? yorumlarınızı bekliyorum.
daha iyiyim cnm babam ışın tedavisine başlıyo bugün ....eşimde cumaya sonuçlar için ve ultrason için gidecek yine kayınvalidem biraz iyi ama yatacak hastanede bir süre bende karmakarışıktım ama siz iyi geleceksiniz bana....canım benım bızde özledik senii nasıl oldun iyimisin biraz
inşallah bitanem inşallah rabbim şifa wersin babana da kayınwalidene de eşinede iyi düşün sen iyi olsun canımmdaha iyiyim cnm babam ışın tedavisine başlıyo bugün ....eşimde cumaya sonuçlar için ve ultrason için gidecek yine kayınvalidem biraz iyi ama yatacak hastanede bir süre bende karmakarışıktım ama siz iyi geleceksiniz bana....
aynı canım bekliorum öyle işte cumaya randewu aldım bende gtcemezelim sende durum aynımı?
ne kadar oldu ezel yaaa doktor ne diyecek çok merak ediyorum bugün 17 günmü oldu?aynı canım bekliorum öyle işte cumaya randewu aldım bende gtcem
bugün 18 canım walla bende anlamadım karnım falan agrıodu ya oldum olcam dıe beklıodum agrı falanda kalmadı hasta olcak gıbı deılım hıc belkıde dıyorum kist oluştu klomenden sonra o yuzden hasta olmuyorumne kadar oldu ezel yaaa doktor ne diyecek çok merak ediyorum bugün 17 günmü oldu?
ama klomen bir önceki aydı sannmıyorum bende gecikmede kistten şüphelenmiştim ama tertemiz çıktı kendini korkutma hiç rahiminde ya bir mercimek var ya da rahimin mercimeği arıyordur iyi düşün tatlım.....bugün 18 canım walla bende anlamadım karnım falan agrıodu ya oldum olcam dıe beklıodum agrı falanda kalmadı hasta olcak gıbı deılım hıc belkıde dıyorum kist oluştu klomenden sonra o yuzden hasta olmuyorum
birde cnm benim gecikmede hiç belirti yoktu ne adet olacakmışım gibi nede gebelik belirtisi hiçbirini yaşamadım senin ağrı olması ilginç bu bebişin işeretidir inşallah.....bugün 18 canım walla bende anlamadım karnım falan agrıodu ya oldum olcam dıe beklıodum agrı falanda kalmadı hasta olcak gıbı deılım hıc belkıde dıyorum kist oluştu klomenden sonra o yuzden hasta olmuyorum
inşallah canımm ya yumurta çatlamayınca kist oluo dimi çatlatma iğnesiyle çatlamamış olması mümkün deildr heralde aman işte bilmiyorum kuşumm cuma günü öğrenicem bakalımama klomen bir önceki aydı sannmıyorum bende gecikmede kistten şüphelenmiştim ama tertemiz çıktı kendini korkutma hiç rahiminde ya bir mercimek var ya da rahimin mercimeği arıyordur iyi düşün tatlım.....
bi hafta ağrım oldu nerdeyse ewet canım bakalım inşallah dediğin gibidirbirde cnm benim gecikmede hiç belirti yoktu ne adet olacakmışım gibi nede gebelik belirtisi hiçbirini yaşamadım senin ağrı olması ilginç bu bebişin işeretidir inşallah.....
hiç ağrım olmamıştı ezelim inşallah bebiştir cnm benim Allah yüzünü güldürür inşallah..........bi hafta ağrım oldu nerdeyse ewet canım bakalım inşallah dediğin gibidir
inşallah canımmmhiç ağrım olmamıştı ezelim inşallah bebiştir cnm benim Allah yüzünü güldürür inşallah..........