- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
doktor araştırması yapıyorum da canım doktorumu değiştircem iyi bi doktor bulmam lazımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladim canim.benim simdiki doktorum anatolia tüp bebek merkezinde hakan yarali.merkezdende doktorumdanda cok memnunum.senin doktorun kimdidoktor araştırması yapıyorum da canım doktorumu değiştircem iyi bi doktor bulmam lazımm
ben 19 mayıs hastanesine gidiodum canım baran altunakaranladim canim.benim simdiki doktorum anatolia tüp bebek merkezinde hakan yarali.merkezdende doktorumdanda cok memnunum.senin doktorun kimdi
hoşbulduk canım hadi inşallah :)hoşgeldin peteğim inşallah uğurlu gelir topiğimiz ekliyorum hemen:)
hic duymadim ismini.neden degistirmek istiyosun pekiben 19 mayıs hastanesine gidiodum canım baran altunakar
küçük bi hastane canım çankayada bi sebebi yok aslnda içime sinmio sadece uzman bi doktor istiyorumhic duymadim ismini.neden degistirmek istiyosun peki
canim benim doktorumda cankayada cinnah caddesinde bi arastir istersen.hatta git öngörüsme yap icin rahat etsinküçük bi hastane canım çankayada bi sebebi yok aslnda içime sinmio sadece uzman bi doktor istiyorum
Sabirsizlandin mii Aman annesi bi an once kavus diye erken dogrmaya kalkma da allah kolay bi dogum nasip etsn ve uzun guzel bi hayatMerhaba arkadaşlar.... Bu başlığı görünce içimdeki bebeğime olan özlemim canlandı tekrar içimde... Öyle sabırsızım ki hep siyah beyaz gördüğüm halde onu öyle özlüyorum ki bir an önce o mis kokusunu içime çekmek istiyorummmm...
Naptiniz bakalim durumlar nasilcanlar üroloğa gidiyoz dua edin:)
ben napıım bugün 17. günüm geçti hala bişe yok
canım benden bır kac damla kan gelmıstı ılıskı sonrası ve yogun sulu akıntı ben anlamıstım hıc olmayan seylerdı akıntım olurdu ama az olurdu 2 gun kala predıctor ıdrar testı yaptm sılık cıktı meger hamıleymısım hadı hayırlısı guzel haberlerını beklıyrzzzMerhaba kızlar iyi aksamlar bat a 7 gün kaldı çok sabırsızlanıyor um eşim test yap diye ısrar ediyor ben bekleyelim diyorum.7-8 gün kala ne gibi belirtiler olur bilen varmiiii
İns sabırsızlıkla bekliyorum bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum benimde akintim var ama çok dgl bazen su gibi bazen koyu kıvamlı beyaz renkli.belirti olabilirmiş acaba bu ay ben meryem suresine başladım 17 gunumdeyim sanki hissediyorum gb eşime diyorum bu ay oldu diye inş hüsran olmaz.3 ay önce test yaptirmstik bende sorun yokmuş eşimin de sayisi 28 milyon[/QUOTE]OTE="burcuestetic, post: 36549250, member: 606009"]canım benden bır kac damla kan gelmıstı ılıskı sonrası ve yogun sulu akıntı ben anlamıstım hıc olmayan seylerdı akıntım olurdu ama az olurdu 2 gun kala predıctor ıdrar testı yaptm sılık cıktı meger hamıleymısım hadı hayırlısı guzel haberlerını beklıyrzzz
burcuestetic .!.:İns sabırsızlıkla bekliyorum bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum benimde akintim var ama çok dgl bazen su gibi bazen koyu kıvamlı beyaz renkli.belirti olabilirmiş acaba bu ay ben meryem suresine başladım 17 gunumdeyim sanki hissediyorum gb eşime diyorum bu ay oldu diye inş hüsran olmaz.3 ay önce test yaptirmstik bende sorun yokmuş eşimin de sayisi 28 milyon
Haklisin benim kardesimde yillardr pko var doktor yumurtalarinda hic hareket yok hamile kalman cok zor demisti ama aradan 2 ay gecti ve 1,5 aylik hamile oldugunu ogrendi.gercekten allah isteyince oluyo.canim sen neler yaptn hamile kalmadan[/QUOTE]canım sperm sayısıına takılı kalma benım esımın yok denıcek kadar azdı hatta doktor cocogun olmaz demıstı bız ewlenmeden once:))) allah ısteyınce oluyor umarım hamılesındır:)
Haklisin benim kardesimde yillardr pko var doktor yumurtalarinda hic hareket yok hamile kalman cok zor demisti ama aradan 2 ay gecti ve 1,5 aylik hamile oldugunu ogrendi.gercekten allah isteyince oluyo.canim sen neler yaptn hamile kalmadan