- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
sormayın kızlar yine evde rahat yazamıyom o yüzden:)))iş yoğundu bugünde tatilmiş ona pazartsi rahatlıkla sizinim:)))Canim tatile gitmek kim biz kim tam busene gidecektik gorumcemin evlenesi geldi.eylulun ilk haftası memlekete düğüne gidicez. Artık orda koçişle kavga etmekten bebek yapmaya fırsat olmaz canım artık ekime kaldı; )
cnm hoşgeldin topiğimize adet tarihini yaz listeye ekleyeyim olurmu?Merhaba Kızlar İnşallah bu topikte bana uğurlu gelir.
bekleyişimin 5. ayı şimdilik hiç bir kür yapmadım. sadece folik asit içiyorum. bir seneden sonramı kürlere başlamalıyım.
bir iki defa yeltendim kür yapmaya , eşimle tartıştık. kürlerle uğraşınca stres yaptığımı düşünüyor.
cnm sende hoşgeldin kürler sayfa başında oku istersen listye ekleyeceğim adet tarihin belli mi?ıns canım ya. ıncır kuru nasıl uygulanıyor
hoşgeldin peteğim inşallah uğurlu gelir topiğimiz ekliyorum hemen:)bende aranıza gelmek istiyorum eşime keçi boynuzu kürüne geçen sene başladık bende bu ay soğan kürü içiyorum batım 29 ağustos yaşım da 23.5
cnm geldim sen uğra sık sık bak tamammı:))Heyoooooo kiisslaaarrr noruyonus yaa varmi hamis .. leylooossss nerdesin kissss
hadi gözün aydın cnm doktora gittinmi mutlaka glişmeleri yaz...MAŞALLAH ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:)canim ya olursa ilk olacak 10 yıl ugraslardan sonra inşallah
ÇOK HAKLISIN AMA BAK GELDİM BEBİŞİM:))leylaaa kızıcam sana artıkkkkkkk
ne hain planlar öleeeeeeeee:))kulaklarından tavana asalım
geldim cnm burdayım çok ösledim sizi:)leyla abla uğramadımı bu gün topiğe
amin canım benim çok teşekkür ederim. Dün gittim kanda cikti degerim 306.pazartesi ikiye katlamasi lazim tekrar gidip kan vericem.yazarim inşallah hersey yolunda giderhadi gözün aydın cnm doktora gittinmi mutlaka glişmeleri yaz...MAŞALLAH ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:)
inşallah herşey yolunda gider cnm sen stres yapma yeterki:)amin canım benim çok teşekkür ederim. Dün gittim kanda cikti degerim 306.pazartesi ikiye katlamasi lazim tekrar gidip kan vericem.yazarim inşallah hersey yolunda gider
Ben bu ayda adet oldum eylule kaldi canim sizlerden ne haberler varcnm geldim sen uğra sık sık bak tamammı:))
eyülün kaçı listeye ekleyecem:)))bizde aynı cnm hiçbişey değişmedi....Ben bu ayda adet oldum eylule kaldi canim sizlerden ne haberler var
Nerelerdesin leyla ablacım bizde özledikgeldim cnm burdayım çok ösledim sizi:)
burdayım tatlım bende sizi özledim ne var ne yok?:)Nerelerdesin leyla ablacım bizde özledik
hayr bellı degıl dusuk yaptım ne zaman adet olcagımı tahmın edemıyorum canmcnm sende hoşgeldin kürler sayfa başında oku istersen listye ekleyeceğim adet tarihin belli mi?