- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
- Konu Sahibi The Calender
- #4.641
Kızlar bende kapanmak istiyorum ama önce iş bulup çalışmam lazım
niyetine girmişsiniz rabbim tez zamnda uygulamayı nasib etsin canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende kapanmak istiyorum ama önce iş bulup çalışmam lazım
oh oh afiyet olsun löp löp et olsun ben makarna yicem bi başıma bi başımayemeğiniz varmı hanımlar mutfak beni bekliyor menüde patlıcan musakka pilav ve salata var
Amin canım inşallah en kisa zamanda basarabilirim Rabbim nasip etsinniyetine girmişsiniz rabbim tez zamnda uygulamayı nasib etsin canımm
oh ne güzel bende kalkayımyaptım cnm şükür....
kız bitli keşke komşum olsaydın yaaaa beraber yerdik ben bir başıma gündüz hiç yiyemiyorum....oh oh afiyet olsun löp löp et olsun ben makarna yicem bi başıma bi başıma
Kız tek yeme emi bende geleyim beraber yiyelim. Hıc yemek yapasım yok pöfffoh oh afiyet olsun löp löp et olsun ben makarna yicem bi başıma bi başıma
oh oh afiyet olsun löp löp et olsun ben makarna yicem bi başıma bi başıma
hepimis aynı mahalleye taşınalım hıııııKız tek yeme emi bende geleyim beraber yiyelim. Hıc yemek yapasım yok pöfff
anam bizim hamarat kıza noldu nereye gitti ?Kız tek yeme emi bende geleyim beraber yiyelim. Hıc yemek yapasım yok pöfff
doğru dürüst yemek yemediğimden bide ilaç kullandığımdan 7 kilo verdim şekerimkız bitli keşke komşum olsaydın yaaaa beraber yerdik ben bir başıma gündüz hiç yiyemiyorum....
gel annem gelKız tek yeme emi bende geleyim beraber yiyelim. Hıc yemek yapasım yok pöfff
yemiş kadar oldum şekerimah kıyamam buyur gel beraber yiyelim
kadınlar kulübü mahallesimi kursak ne yapsakhepimis aynı mahalleye taşınalım hııııı
Kız tatil modundan çıkamadım hala.orda kaynanam annem pişirir bizde yerdik. Geldik geleli doğru düzgün yemek yapmadım eve koca beni kapıya atacakanam bizim hamarat kıza noldu nereye gitti ?
kııızz sen ne zaman kapandın uyussssskuzum valla kpandım cv lerede kapalı fotoyu bıraktım mecburen sonra tepkileri olmasın diye........
nazarımız mı değdi yoksa sileyim öyleyse.........MAŞALLAH dedim yine bak............Kız tatil modundan çıkamadım hala.orda kaynanam annem pişirir bizde yerdik. Geldik geleli doğru düzgün yemek yapmadım eve koca beni kapıya atacak
bak ne dedim salladım gene geldiheeee kapandım ben ama eşarp bağlamayı beceremiyom dahakııızz sen ne zaman kapandın uyusssss
Kız bırak eşarp işini şal bağla o daha kolay ve güzelbak ne dedim salladım gene geldiheeee kapandım ben ama eşarp bağlamayı beceremiyom daha
kaynanaya gitsem hayatta yapmaz beni bekler hep ben yaparım ama günde üç kez yani gitmesem daha iyi dimiKız tatil modundan çıkamadım hala.orda kaynanam annem pişirir bizde yerdik. Geldik geleli doğru düzgün yemek yapmadım eve koca beni kapıya atacak
bende eyeliner suremiyombak ne dedim salladım gene geldiheeee kapandım ben ama eşarp bağlamayı beceremiyom daha
şal da aldım ama yüzüm kafam çok küçük pek yakışmadı diyor eşim bende soğudum...aslında bağlama tekniğini öğrensem hani saçı altta şekle sokabilsem olurda işte tecrübeeeeee.................Kız bırak eşarp işini şal bağla o daha kolay ve güzel