- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #4.661
bak onu çok güzel yaparım incesinide kalınınıda:)))bende eyeliner suremiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak onu çok güzel yaparım incesinide kalınınıda:)))bende eyeliner suremiyom
Kız oda benden bekliyor ama ben koçişle anlaşmalı gidiyorum. Zaten tatile goturdugun falan yok oraya gidince kimse benden hizmet beklemesin. Gezip tozucam yoksa kavga çıkarırım bak oda garibim tırsıyor hiç bişey yaptirmiyor bu konuda çok cirkefimdirkaynanaya gitsem hayatta yapmaz beni bekler hep ben yaparım ama günde üç kez yani gitmesem daha iyi dimi
bende yeni topuz yapmaya başladım beceremiyomtopuz tokası aldım onunla yapıyom uyduruk kaydırık bişeylerşal da aldım ama yüzüm kafam çok küçük pek yakışmadı diyor eşim bende soğudum...aslında bağlama tekniğini öğrensem hani saçı altta şekle sokabilsem olurda işte tecrübeeeeee.................
kız sürüyorum aslında ama göz yapım bi tuhaf nette yapılanların hiç biri uymadı bi komik oluyobak onu çok güzel yaparım incesinide kalınınıda:)))
sanırım gerçekten arkamdan konuşunca kulaklarım çınlıyo hahahaha hemen foruma bakıyorum... kuzum malum işyerindeyim telefonlar gelen giden dosyalar ancak işte fırsat bulunca okuyup cevap yazıyorumbak ne dedim salladım gene geldiheeee kapandım ben ama eşarp bağlamayı beceremiyom daha
Zamanla işin ustaların a bile taş cikarirsin canım. Ne kadar oldu kapanalişal da aldım ama yüzüm kafam çok küçük pek yakışmadı diyor eşim bende soğudum...aslında bağlama tekniğini öğrensem hani saçı altta şekle sokabilsem olurda işte tecrübeeeeee.................
yav bacım bu çirkefliği bende öğrenmek istiyom ama bizim ordada adetler gelin varken hayatta el etmezler eşimle ben hemşeriyiz malesef.....ama valla çok yoruluyorum aslında herif tırssa bir yapsam iki beklerim benimki tırsmaz valla:))))Kız oda benden bekliyor ama ben koçişle anlaşmalı gidiyorum. Zaten tatile goturdugun falan yok oraya gidince kimse benden hizmet beklemesin. Gezip tozucam yoksa kavga çıkarırım bak oda garibim tırsıyor hiç bişey yaptirmiyor bu konuda çok cirkefimdir
Ben çok güzel çekiyorum ama göz kapaklarim küçük olduğu için hemen üzerine bulasiyor işte herkesin bi derdi varbende yeni topuz yapmaya başladım beceremiyomtopuz tokası aldım onunla yapıyom uyduruk kaydırık bişeyler
kız sürüyorum aslında ama göz yapım bi tuhaf nette yapılanların hiç biri uymadı bi komik oluyo
benim kaygana kimsenin yaptığı işi beğenmez ille kendi el atacak. rahat batıyo kadına şükür. eşim çaysuyu koy dedi kaynatam ne dese beğenirsin yok yok yok o yapamaz dedi kaynanama kalk sen koy dedi eşim evin en küçüğü ben evimizin en büyüğüyüm en küçük olmak ne güzel bieymiş yaaa oraya gidince eltiler falan sen bırak diyolar bi mercimek çorbası yaptım kaynatam öve öve bitiremedi ertesi gün bi daha yaptımKız oda benden bekliyor ama ben koçişle anlaşmalı gidiyorum. Zaten tatile goturdugun falan yok oraya gidince kimse benden hizmet beklemesin. Gezip tozucam yoksa kavga çıkarırım bak oda garibim tırsıyor hiç bişey yaptirmiyor bu konuda çok cirkefimdir
yok kuzum baskı yapmıyom aşkitom biliyoz çalışıyon çift canla şaka takılıyom tabi......sanırım gerçekten arkamdan konuşunca kulaklarım çınlıyo hahahaha hemen foruma bakıyorum... kuzum malum işyerindeyim telefonlar gelen giden dosyalar ancak işte fırsat bulunca okuyup cevap yazıyorum
canım baya büyük miyom varmış bende gebelikle birlikte 2-3 katına çıkmış sanırım ilk gittiğim dr 14 cm*11 cm dedi sonra 3.dr 10 cm*8 cm diye söledi kürtajımı yaptı şimdi gebelik hormonlarının normale dönmesini bekliyoruz o miyom alıncak Rabbim yardımcım olsunne için ameliyat olacaksın canım
inşallah canım korkmuyorum desem yalan olur ama Allahım büyük ona sığınıyorum.. Ameliyat günü belli değil ama en erken 24 ekimden sonracnm ameliyat korkutmasın seni İNŞALLAH neticesi güzel olacak ....kurtulacaksın o riskli durumdan gebe kalsan bu sefer bir sürü soru işareti miyoma noldu nolacak en iyisimi tertemiz bir rahimle bekle bebişini ameliyat sonraki adetten sonramı?
Maşallah ne güzel Allahım daim etsinartık öyleyim cnm
evt canım ilktigeçmiş olsun canım ilkmiydi
daha 1 ay olmadı ama dışarı 1 yada 2 kez çıktım önce evde alışayım iyice dedim:)Zamanla işin ustaların a bile taş cikarirsin canım. Ne kadar oldu kapanali
Bizim ordada adetler öyle ama artık adet falan takmiyorum ben sadece kendimi düşünüyorum. Ve böyle daha mutluyum. Kız ettim poposunun üzerine oturmadan geri geliyor. Sabah 7 de kalkar kahvaltilarini bile hazırlar ama değer vermiyorlar onlar öyleyse bende böyleyim ahahahah.yav bacım bu çirkefliği bende öğrenmek istiyom ama bizim ordada adetler gelin varken hayatta el etmezler eşimle ben hemşeriyiz malesef.....ama valla çok yoruluyorum aslında herif tırssa bir yapsam iki beklerim benimki tırsmaz valla:))))
oyyyy yirim seniiiiyok kuzum baskı yapmıyom aşkitom biliyoz çalışıyon çift canla şaka takılıyom tabi......
daha 1 ay olmadı ama dışarı 1 yada 2 kez çıktım önce evde alışayım iyice dedim:)
çok geçmiş olsun canım umarım herşey iistediğin gibi olur. rahat atlatırsınevt canım ilkti
benim tam tersi elti büyük ama hayatta kalkmaz yerinden 3 çocuğun birini alır birini bırakır sözüm ona uyanık işte:)))çocuğu bırakıp otursa derim yapmak istemiyo ama bahane ettiği apaçık ortada...benim kaygana kimsenin yaptığı işi beğenmez ille kendi el atacak. rahat batıyo kadına şükür. eşim çaysuyu koy dedi kaynatam ne dese beğenirsin yok yok yok o yapamaz dedi kaynanama kalk sen koy dedi eşim evin en küçüğü ben evimizin en büyüğüyüm en küçük olmak ne güzel bieymiş yaaa oraya gidince eltiler falan sen bırak diyolar bi mercimek çorbası yaptım kaynatam öve öve bitiremedi ertesi gün bi daha yaptım
bak yakın olaydık öğretirdim sanabende eyeliner suremiyom
eşarp bağlamayı çok küçük yaşta öğrendim keşke öğrendiğimde kapansaydım şimdi çalışma hayatırdı vs engel oluyo Allahım affetsin herkesin içine sundursun diğer ibadetlerimizi kabul etsin inşallahşal da aldım ama yüzüm kafam çok küçük pek yakışmadı diyor eşim bende soğudum...aslında bağlama tekniğini öğrensem hani saçı altta şekle sokabilsem olurda işte tecrübeeeeee.................
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinçok geçmiş olsun canım umarım herşey iistediğin gibi olur. rahat atlatırsın
annem senin yarın günün değilmi hadi hayırlısı du bakalım İNŞALLAH güzel haberler ver bize....Kızlar görüşürüz sona ben gidip yemek yapayımkoçiş gelcek birazdan. Ha buarada yarın girmezsem anlayinki adet olmuşum ve kendimi dağlara vurmusum
kısmet cnm vallahi yakın olsan öğretirdin.....bak yakın olaydık öğretirdim sana
eşarp bağlamayı çok küçük yaşta öğrendim keşke öğrendiğimde kapansaydım şimdi çalışma hayatırdı vs engel oluyo Allahım affetsin herkesin içine sundursun diğer ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin